HU HU

Energia a kerekeken - Košice

4 hodnotenia
Ön is részt vehet a Föld szimbolikus pályáján kerékpárral megtett kilométereivel. Az elmúlt néhány évben a Szlovákia környéki kerékpáros versenyek népszerű kísérő tevékenységei között szerepelt a nagyközönség számára is kerékpározás - "Energy on Wheels".

Energia a kerekeken

Ön is részt vehet a Föld szimbolikus pályáján kerékpárral megtett kilométereivel. Az elmúlt néhány évben a Szlovákia környéki kerékpáros versenyek népszerű kísérő tevékenységei között szerepelt a nagyközönség számára is kerékpározás - "Energy on Wheels".

Az idei év számos lehetőséget kínál a részvételre:

  • Az első lehetőség az, hogy a csapatok bemutatása előtt és a kassai prológus előtt, 2021. szeptember 15 -én 13 órakor befejezi a „Slide Energy on Wheels” csoportos utazást.
  • A második lehetőség a Szlovákia körüli Nemzetközi Kerékpáros Verseny 65. évének színpadi helyei közelében lévő egyik pálya egyéni átkelése, amelyet a GoSlovakia alkalmazás kínál az Energia a kerekek szakaszban, 15.9 -től. a verseny befejezése utáni egész héten, azaz 2021.9.26 -ig.

Mindenki, aki csatlakozik, automatikusan részt vesz a kerékpár és más nagy nyeremények sorsolásában.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a sorsoláson? Elég egyszerű:

Forrás: Energia na kolesách (1.9.2021)

1. lépés: REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációnak két módja van:

a) közvetlenül a GoSlovakia partner standon, az Alovákia körüli verseny rajtjainak és célpontjainak városaiban (a lelátó az adott városokban csak a Szlovákia körüli verseny napján működik, a szepesi Podhradie és a Trenčianske Teplice rajtokon regisztrálhat a Szlovákia környéki verseny standján). A regisztráció során pontokat gyűjthet egy interaktív játékban versenykérdésekkel. A Košice Slide Energy regisztrációjának részletei az alábbiakban találhatók.

b) vagy 15.9. Töltse le a GoSlovakia alkalmazást, és regisztrálja magát.

2. lépés: A pálya befejezése

fejezze be a szervezett „Slide Energy on Wheels” túrát a Slides csapatával a prológus előtt 2021. szeptember 15 -én, Kassán. A regisztrációra 11: 30 -tól kerül sor a kassai Hlavná utcai Slide standnál. 13: 00 -kor kezdünk. A pálya átlépésének megerősítésével regisztrál a GoSlovakia standon az Energy on Wheels rendszerben, amely elviszi a teljes sorsoláshoz.

teljesítse a pályát egyénileg, bármikor 15.9 -től és a következő héten. Választhat a 65. Nemzetközi Kerékpárverseny Szlovákia színpadi városai körüli pályák közül, amelyet a GoSlovakia alkalmazás kínál az Energia a kerekek részben. Számos lehetőség közül választhat (rövid utak gyermekes családok számára, hosszabb utak erőssége szerint). A feltétel az, hogy jöjjön az elejére, készítsen egy képet a bevezető QR -kódról az alkalmazásban, keresztezze a pályát, majd a célban készítsen egy fényképet a QR -kódról a megerősítéshez. Az alkalmazás ezután bekerül a sorsolásba.

Forrás: Energia na kolesách (1.9.2021)

A kerékpározás nemcsak egészséges sport, hanem ökológiai közlekedési mód is. Az Energia a kerekeken eseményre az Európai Mobilitási Hét keretében kerül sor, amelybe a Szlovákia környéki verseny színpadi városai is bekapcsolódnak. Az Energia a kerekeken programban való részvétellel hozzájárul a kilométereinek a Föld szimbolikus pályájához.

Harmadik éve az Energy on Wheels bevezetése is kapcsolódik a DIAPOZITÍVC csapat kerékpáros kirándulásához, amely vezető szlovák diabetológusokból, betegszervezetek tagjaiból, cukorbetegekből vagy a nagyközönség tagjaiból áll. A kassai kísérő tevékenységeket a „cukorbetegségnek”, a vele való életnek és a megelőzésnek is szentelik. Az idei év különösen fontos a cukorbetegek számára, hiszen egy fontos évfordulóra emlékezünk - 100 éve lesz az inzulin felfedezésének, ami az egyik legfontosabb orvosi felfedezés.

A testmozgás vitathatatlanul a legjobb nem gyógyszeres kezelés a cukorbetegek számára - és az orvosok példát mutatnak. A Slide Energy útvonalat szintén doki teljesíti. MUDr. Zbynek Schroner, PhD. - az Egészségügyi Minisztérium diabetológiai főszakértője, doc., MUDr. Martinka Emil, PhD. a Ľubochnian munkahelyről és az elsődleges MUDr. Lubomir Barak, CSc. Pozsonyból.

Ebben az összefüggésben a Team Novo Nordisk - kizárólag lovasokból - cukorbetegekből álló csapat - jelenléte szintén érdekes kapcsolat a Szlovákia körüli "nagy" versenyekkel. A szlogennel "DiaPozitívek vagyunk. Mindent megtehetünk, ha kontroll alatt tartjuk a cukorbetegséget ” - bizonyítják, hogy a cukorbetegségnek nem kell akadályoznia a sportban való professzionalizációt.

Forrás: Energia na kolesách (1.9.2021)

Az esemény elindításának menete:

1. Töltse le a GoSlovakia alkalmazást a Google Android / Apple iOS rendszerhez

2. A GoSlovakia alkalmazás elindítása után kattintson a FIÓK ikonra a jobb alsó sarokban, és jelentkezzen be . Ha Ön már meglévő felhasználó, és látja a nevét, hagyja ki ezt a lépést.

3. Térjen vissza a HOME ikonra, és válassza ki az ENERGY ON WHEELS eseményt közvetlenül a kezdőképernyőn. Látni fogja az összes információt az eseményről, és megtekintheti a 15.9 -től kezdődő időszakban. 26.9 -ig. csatlakozzon a CIKLUS ÚTVONALÁNAK kiválasztásával .

4. Válasszon a menüből az egyes útvonalak közül azokban a városokban, amelyeken keresztül a Szlovákia környéki kerékpáros esemény áthalad. Minden útvonal részletes leírást és térképet tartalmaz.

5. Az induláshoz közel kell lennie a POI jelzésű ponthoz. Ez az ÉP egy GoSlovakia könnycsepp alakú táblázat QR-kóddal (a táblázat grafikus ábrázolása). Az alkalmazásban kattintson az ÚTMUTATÓK KEZDÉSE - ÉRTÉKELÉS SZKENNELE gombra, és megjelenik egy térkép az útvonallal.

6. A térképen a POI INDÍTÁSA gombbal olvassa be a POI -n lévő QR -kódot, és elkezdheti. Az alkalmazás megjeleníti az Ön tartózkodási helyét az útvonalon. Megjegyzés: Vezetés közben minimalizálhatja az alkalmazást, de nem zárhatja be teljesen!

7. A célállomáson újra be kell szkennelni a QR -kódot a térkép jobb alsó sarkában található CÉL SZOLGÁLTATÁSA gombbal.

8. Az útvonal befejezése után az alkalmazás megerősíti az útvonal befejezését. Ha a következő útvonalat akarja teljesíteni, akkor ugyanúgy járjon el, mint a 4. pontban

Eredmények: az összes megtett útvonalat a GoSlovakia.sk weboldalon követheti az Energia na kolesách esemény alatt. Az egyes szakaszokra vonatkozó statisztikák egyértelműen megjelennek. Ezenkívül, ha bejelentkezik (jobb felső sarokban), akkor fiókjai össze lesznek kapcsolva, látni fogja a versenyző pontos pozícióját az eseményen belül, és tudásjátékot is játszhat.

Hibaelhárítás:

  • Mindig ellenőrizze okostelefonját, hogy engedélyezve van -e a mobil adatforgalom és a GPS.
  • Nem minden ikon jelenik meg a GoSlovakia alkalmazásban - nincs frissített alkalmazása. Olvassa be a QR -kódot az 1. pontban, és frissítse a GoSlovakia alkalmazást.
  • Nem találom a POI táblázatot - az útvonal részleteiben láthatja a térképen a nagyítás lehetőségével a pontos pozíciót, valamint az objektum nevét, ahol az ÉP található.
  • Megjegyzés: Vezetés közben minimalizálhatja az alkalmazást, de nem zárhatja be teljesen!
Forrás: GoSlovakia (1.9.2021)

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal, Repülővel, Karavanom
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben


Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Frissítve: 14.9.2021

Az esemény dátuma

Az esemény véget ért.

szeptember 2021

Po Ki utca Nem. Pi Így Született
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Az esemény időpontjának megtekintéséhez kattintson a rendezvény megfelelő napjára


Belépődíj

A belépés ingyenes


Kapcsolatba lépni

Energia a kerekeken
Košice
Vidék: Košický
Időszak: Košice I
Vidék: Abov
 48.7254294, 21.2555659

Košice

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események