HU HU

Energia a kerekeken 2022 - Bratislava-Petržalka

7 hodnotenia
2022. szeptember 13-tól Ön is részt vehet kerékpáros kilométereivel a szimbolikus Föld körülhajózáson. Az elmúlt néhány évben a nagyközönségnek szóló kerékpártúra - "Energia a kerekeken" - a Szlovákia körüli kerékpárverseny egyik népszerű melléktevékenysége volt.

Energia a kerekeken 2022

2022. szeptember 13-tól Ön is részt vehet kerékpáros kilométereivel a szimbolikus Föld körülhajózáson. Az elmúlt néhány évben a nagyközönségnek szóló kerékpártúra - "Energia a kerekeken" - a Szlovákia körüli kerékpárverseny egyik népszerű melléktevékenysége volt.

A 66. alkalommal megrendezett Szlovákia körüli Nemzetközi Kerékpárverseny színpadi helyszíneinek környékén az egyik pálya egyéni átfutása, amelyet a GoSlovakia applikáció kínál az Energy on Wheels szekcióban, 13.9-től. a verseny befejezését követő egész héten, azaz 2022. szeptember 25-ig.

Mindenki, aki csatlakozik, automatikusan részt vesz egy kerékpár és egyéb nagyszerű nyeremények sorsolásán.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a sorsoláson? Nagyon egyszerű:

Forrás: Energia na kolesách (9.9.2022)

Az esemény elindításának menete:

1. Töltse le a GoSlovakia alkalmazást Google Android / Apple iOS rendszerhez

2. A GoSlovakia alkalmazás elindítása után kattintson a jobb alsó sarokban található FIÓK ikonra, és jelentkezzen be. Ha Ön meglévő felhasználó, és látja a nevét, hagyja ki ezt a lépést.

3. Menjen vissza a HOME ikonon keresztül, és válassza ki az ENERGY ON WHEELS eseményt közvetlenül a kezdőképernyőn. Az eseménnyel kapcsolatos összes információt látni fogod, és regisztrálni 13.9. 25.9-ig. csatlakozzon a VÁLASZTÁSA KERÉKPÁRÚTVONALÉN keresztül.

4. Válasszon az egyes útvonalak menüjéből a kiválasztott városokban, amelyeken keresztül az Around Slovakia kerékpáros rendezvény áthalad. Minden útvonal részletes leírást és térképet tartalmaz.

5. A kezdéshez közel kell lennie a POI-ként megjelölt ponthoz. Ez a POI pont egy könnycsepp alakú GoSlovakia táblázat QR kóddal (a táblázat grafikus megjelenítése). Az alkalmazásban kattintson az ÚTVONAL INDÍTÁSA - ÉP SZKENNELÉSE lehetőségre, és megjelenik egy térkép az útvonallal.

6. A térképen az ÉP SZKENNELÉSE INDÍTÁSA gombbal olvassa be a QR-kódot az ÉP-on, és már indulhat is. Az alkalmazás megjeleníti az Ön pozícióját az útvonalon. Megjegyzés: Vezetés közben minimalizálhatja az alkalmazást, de nem zárhatja be teljesen!

7. Az úticélnál ismét be kell olvasni a QR-kódot a térkép jobb alsó sarkában található ÚTICÉL ÉP BEÁLLÍTÁSA gombbal.

8. Az útvonal befejezése után az alkalmazás megerősíti az útvonal teljesítését. Ha a következő útvonalat szeretné teljesíteni, akkor a 4. pontban leírtak szerint járjon el

Eredmények: az összes megtett útvonalat követheti a GoSlovakia.sk weboldalon az Energy on Wheels esemény alatt. Az egyes szakaszokra vonatkozó statisztikák jól láthatóak. Ezen kívül, ha bejelentkezik (jobbra fent), a fiókjai összekapcsolódnak, látni fogja a pontos versenyzői pozíciót az eseményen belül, és játszhat egy trivia játékot is.

Hibaelhárítás:

Mindig ellenőrizze okostelefonján, hogy engedélyezte-e a mobil adatátvitelt és a GPS-t.

Nem minden ikon jelenik meg a GoSlovakia alkalmazásban – nincs frissített alkalmazásod. Olvassa be az 1. pontban található QR-kódot, és frissítse a GoSlovakia alkalmazást.

Nem találom a POI táblázatot - az útvonal részletében a térképen látható a pontos pozíció nagyítási lehetőséggel, valamint az objektum neve, ahol a POI található.

Megjegyzés: Vezetés közben minimalizálhatja az alkalmazást, de nem zárhatja be teljesen!

A GoSlovakia nem vállal felelősséget az Energy on Wheels esemény útvonalaiban bekövetkezett változásokért vagy az összes rajt és cél POI helyéért.

Forrás: Energia na kolesách (9.9.2022)

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal, Repülővel, Karavanom
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben


Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Frissítve: 9.9.2022

Az esemény dátuma

Az esemény véget ért.

szeptember 2022

Po Ki utca Nem. Pi Így Született
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2

Az esemény időpontjának megtekintéséhez kattintson a rendezvény megfelelő napjára


Belépődíj

A belépés ingyenes


Kapcsolatba lépni

Energia a kerekeken 2022
Bratislava-Petržalka
Vidék: Bratislavský
Időszak: Bratislava V
Vidék: Pozsony
 48.1171811, 17.1212253

Bratislava-Petržalka

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események