HU HU

Dubovský és Grančič Pincészet

0 hodnotenia
Kis családi borászat vagyunk, amely hosszú családi hagyományt és két borász, Bohumil Dubovský és Miloš Grančič barátságát szülte.

Dubovský és Grančič Pincészet

Kis családi borászat vagyunk, amely hosszú családi hagyományt és két borász, Bohumil Dubovský és Miloš Grančič barátságát szülte.

A Grančičová és Dubovská családok (Fialová anya felől) sok generációig gondozták a Szent György szőlőket. A kezdetek a 17. századig nyúlnak vissza, borászatunkban róluk többet megtudhat törzskönyvekből és családi fotókból. Közös zarándoklatunk 2003-ban kezdődött a szőlőültetvényeinkből feldolgozott első fajtákkal. Az első kétezer palackot a Müller Thurgau., Pesecká Leánka és Silván červený fajtákból készítettük.

Ma 10 hektár szőlőültetvényt gazdálkodunk Svätý Jur-ban. A fajtaösszetétel valóban széles: Rajnairizling, Olaszrizling, Zöld Veltlin, Pinot Noir vagy Pesecká Leánka a leggyakoribb dolog, amellyel szőlőültetvényeinken találkozhat. Szőlőültetvényeinken igyekszünk a maximumot elérni, mert minőségi bort csak minőségi szőlőből lehet készíteni.

Ezért összpontosítjuk nagy figyelmünket és erőfeszítéseinket szőlőültetvényeinkre. Szőlőtermésünk nem elegendő az igényeink kielégítésére, ezért olyan fajtákat vásárolunk, amelyeket a dél-szlovákiai szőlőültetvényeinkben még nem ültettünk el. A hosszú távú együttműködés a svodini Štefan Šimonek úrral több mint 10 éve nagyon szoros partnerséggé nőtte ki magát. A híres Duna és a Cabernet Sauvignon évek óta szerves részévé válik pincészetünk borválasztékának.

Hisszük, hogy rajongóink és borkedvelőink köre tovább növekszik, és képesek leszünk mindig minőségi és kiváló borokat hozni számukra.


Gyere el hozzánk kóstolóra

Örömmel üdvözöljük Önt kóstolón közvetlenül pincészetünkben, egy 35 fős kóstolóban. Az időpontot előzetesen egyeztetni kell a +421 907 740 500 telefonszámon. Érdeklődés esetén a megrendelővel kötött megállapodás alapján borkóstolót készíthetünk. Lehetőséget kínálunk egész napos szemináriumok és tréningek szervezésére is a vállalatok számára.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 16.3.2020

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: Bohumil Dubovský +421905 657 398 Miloš Grančič +421 905 607 379
Dubovský és Grančič Pincészet
Zuby 293
900 21  Svätý Jur
Vidék: Bratislavský
Időszak: Pezinok
Vidék: Trnavsko
 48.247373, 17.209981

Zuby 293
900 21  Svätý Jur

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események