HU HU
0 hodnotenia
A Rariga bor a Kis-Kárpátokból származó családi borászat, amely szőlőtermesztéssel, annak feldolgozásával, majd minőségi és melléknévi szlovák borok előállításával foglalkozik.

Rariga bor

A Rariga bor a Kis-Kárpátokból származó családi borászat, amely szőlőtermesztéssel, annak feldolgozásával, majd minőségi és melléknévi szlovák borok előállításával foglalkozik.

A bortermelés és értékesítés területén 2003 óta működünk. Modrában található családi pincészetünk 2 hektár saját szőlőültetvényt kezel. A hagyományos módszerek és a modern technológia ötvözésével finom borokat készítünk több fehér és vörös fajtából. Egyes szőlőfajtákat vásárolunk portfóliónkban, de a betakarítás nagy része a Kis-Kárpátokban található szőlőültetvényeinkből származik. A bor fő fajtája az, ami megkülönbözteti a borászokat egymástól. Fő változatunk, amelyet nem engedünk meg, a rajnai rizling. És ezért ne hagyja ki a gazdagon elismert rizlingeket, amikor megkóstolja borainkat.

Célunk, hogy kisebb mennyiségben, de minőségileg állítsunk elő. Ezt az elméletet bizonyítja az érmek száma, amelyeket számos olyan ismert kiállításon nyertek el, mint a Vinoforum, a Pezinok Borpiac és a Vitis Aurea Modra. A Víno Rariga pincészetünk éves termelése eléri a 30 ezer palackot, és borüzleteknek, gasztronómiai létesítményeknek és természetesen a borok szerelmeseinek szól.

A minőségi borok vagy cégek legnagyobb szerelmeseinek kínálunk lehetőséget a szakértői értelmezéssel történő kóstolásra. Gazdag borválasztékunkkal sok ínyencnek szeretnénk kedveskedni. Ezért a Rariga Wine családi borászat elképzelése az, hogy borát minden asztalra felhozza (nemcsak a vasárnapi).


Az Igor Rariga borászat története

A mai sikeres borász, Igor Rariga gyermekkora óta a szőlőtermesztéshez vezetett, köszönhetően édesanyjának, aki egy kis szőlőtermesztő családból származott. Később, a függetlenség után Modry másik végébe költözött, ahol két ismert borász közelében találta magát. Ők voltak azok, akik nagy hatással voltak irányába a jövőben. Igor 1986-ban telepítette első szőlőjét.

Tekintettel arra, hogy abban az időben még egy állandó munkája volt, a "borászatot" tartotta hobbijának. Idővel azonban egyre nagyobb súlyt kapott ennek a hobbinak. A forradalmi 1993-as év egy levéltárrésszel ellátott pince építésének szellemében zajlott, ami akkoriban nagy ritkaságnak számított. 2003-ban Igor úgy döntött, hogy hivatalosan létrehozza saját bormárkáját. Ma azonban maga nem vesz részt minőségi osztályzatok létrehozásában.

Fia, Marek, aki jelenleg Lednice-ben fejezi be szőlészeti és szőlészeti tanulmányait, nagy támogatást jelent. Sikeresen segíti apját a cég vezetésében, és öccsével együtt merész, innovatív ötleteket hoznak a családi vállalkozásba. Pontosan több mint 25 éves tapasztalat határozza meg a melléknevek borainak minőségét, és ezáltal a sikeres családi borászat filozófiájának forrásává vált, amelyet a "Hagyományunk, az élvezet" mottó szellemében hordoznak.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 15.6.2018
Forrás: Víno Rariga

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott

Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 907 620 211
honlap: vinorariga.sk
Rariga bor
Moyzesova 57
900 01  Modra
Vidék: Bratislavský
Időszak: Pezinok
Vidék: Trnavsko
 48.339692, 17.309039

Moyzesova 57
900 01  Modra

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események