HU HU
0 hodnotenia
Kedves borbarátok, boripari társaság vagyunk, és szándékunkban áll folytatni a minőségi Radošiny borok gyártásának hagyományát. Kezdete óta 2004-ben Radošín borokkal gazdagítottuk a piacot, csodálatos borászattal.

Radošina kocsma

Kedves borbarátok, boripari társaság vagyunk, és szándékunkban áll folytatni a minőségi Radošiny borok gyártásának hagyományát. Kezdete óta 2004-ben Radošín borokkal gazdagítottuk a piacot, csodálatos borászattal.

Főleg saját szőlőskertünkből készítünk borokat, amely közvetlenül a borospince felett, 33 hektáros területen található. A betakarítás csökkentése és a szőlő gondos kezelése az integrált termelési rendszerben magától értetődik. Szőlőültetvényeink déli tájolása és a mészkő-dolomit altalaj kiemeli a burgundi szőlőfajtákat. A burgundi kék / Pinot noir / Burgundi fehér / Pinot blanc / mellett különösen sikeresek vagyunk a burgundi szürke / Pinot gris /. Ebből állítjuk elő a leghíresebb Radošinský Klevner borunkat, amelyet az angol királyi udvarba szállítottunk, és ennek a bornak bizonyítványt adtunk.

Radošinský Klevner visszatérését az angol királyi családban tapasztalta, amikor utoljára II. Erzsébet királynőnél látogatott. Szlovákiában. A bor is jelen volt az asztalokon, amikor Szlovákia legutóbb II. János Pál pápához látogatott.

A radošinai sörcsarnokból származó borainkat egyedülálló aroma és íz jellemzi, elnyerték a fogyasztók tetszését, de számos fontos díjat is kaptak világkiállításokon. Jelenleg a Radošiny borokat szállítjuk szállodák és éttermek hálózatához, szakosodott borüzletekhez és különféle társasági eseményekhez. A borok közvetlenül a radošini üzletünkben is megvásárolhatók.


Borkóstolók, üzleti találkozók, ünnepségek, esküvők

Kedves borbarátok, csábító-e mélyebben belemélyedni a bortermelés és a kóstolás varázslatos titkaiba? Megismerni Radošiny-italaink minden varázsát, megnézni azokat a történelmi pincéket, amelyekben a fehér- és vörösborok már majdnem 500 éve érlelődnek?

Lehetősége van megrendelni egy vezetett kóstolót szakértői magyarázattal , amelyhez az Ön elképzeléseinek megfelelően frissítőket, különféle specialitásokat készítünk, pincéinken keresztül vezetjük.

A kóstolás ára a kóstoló borok és rágcsálnivalók számától (sajttálak, malacok, kacsák stb.) Függ. További információt telefonon a +421 911 998 387 telefonszámon intézhet.

Kóstolót is szervezhetünk az Ön által választott helyiségekben bárhol Szlovákiában.

Pincészetünkben van egy hangzó oktatóterem projektorral, egy 60 fős flipchart tábla, egy 40 fős kóstolóterem egy történelmi borházban, közvetlenül a szőlőültetvény alatt, és egy nyári terasz a szőlőültetvényre 50 fő befogadására alkalmas.

Szőlőskertünk közvetlen közelében, kellemes és csendes környezetben található egy újonnan épült vendégház, amelyben 12 kétágyas szobát kínálunk TV-vel, wifi kapcsolattal. Szálláshelyeket csak boraink kóstolásával vagy társasági eseményekkel kapcsolatban biztosítunk.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 22.6.2018

Nyitvatartási idő

Az időjárás

hétfő - péntek:
07:00 - 17:30


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 38 539 8113 /+421 902 929 800
Radošina kocsma
Piešťanská 14
956 05  Radošina
Vidék: Nitriansky
Időszak: Topoľčany
Vidék: Ponitrie
 48.554436, 17.929261

Piešťanská 14
956 05  Radošina

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események