HU HU
0 hodnotenia
A gyártás főként fajtaborokra és tulajdonságokkal rendelkező fajtaborokra koncentrál. A borok Szlovákia legnaposabb területéről származnak, és rendszeresen díjazzák őket országos és nemzetközi borkiállításokon. A szőlőtermesztés az integrált termelésre összpontosít.

Vinohradnícko vinárske družstvo

A gyártás főként fajtaborokra és tulajdonságokkal rendelkező fajtaborokra koncentrál. A borok Szlovákia legnaposabb területéről származnak, és rendszeresen díjazzák őket országos és nemzetközi borkiállításokon. A szőlőtermesztés az integrált termelésre összpontosít.

Jelenleg a Dvory nad Žitavou-i Vinohrady és Borszövetkezetben 145 hektár saját szőlőültetvényt kezelünk, amelyekből a termés jelentős részét saját költségünkre dolgozzuk fel, átlagosan évi 700 000 liter minőségi fajtaborral. és minőségi fajtaborok tulajdonságokkal. A többi termesztett szőlőt eladásra kínáljuk Szlovákia-szerte ismert borászoknak. Mi elsősorban a minőségi termelés fajtaborokat, ahol az alap állapot a növekvő egészséges és minőségi szőlő. A szőlőtermesztés az integrált termelés ellenőrzése alatt áll, ami garancia a szőlő minőségi és ökológiai termesztésére, ami főleg a megtermelt bor minőségében és szőlőtermesztésünk környezetre gyakorolt hatásában tükröződik. Fehér fajtákból a Devín, a Chardonnay, az Irsai Oliver, a Müller Thurgau, a Pinot Blanc, a Pinot Gris, a dió rizling, a rajnai rizling, a Sauvignon, a Traminer Red és a Veltlin Green termesztjük. A kék fajták közül elsősorban az Alibernet, a Cabernet Sauvignon, a Frankovka blue, a Pinot Noir, a Svätovavrinecké, az André és a Zweigeltrebe fajták képviseltetik magukat.


Üzleti tevékenységet folytatunk borkóstolók megrendelés szerinti szervezésében, reprezentatív pincéink bérlésében képzésekhez, szemináriumokhoz és különféle társadalmi eseményekhez , például esküvőkhöz, évfordulókhoz és vállalati partikhoz. Az agroturizmus részeként túrát készítünk a Szent kápolnába. A szőlőültetvények közepén található Urbana , amely Mária Terézia uralkodásának történelmi emlékműve.

Az előállított borok számos fontos díjat és érmet nyertek hazai és külföldi kiállításokon.

Nagyon boldogok leszünk, ha megkóstoljátok a borainkat, és meglátogattatok minket !!!


Örömmel üdvözöljük Önt a Viničný vrch sörcsarnok stílusos reprezentatív részében, amely megerősíti a borok kóstolásával kapcsolatos tapasztalatait.


Kóstolásra minimum 10 fő számára kínálunk szakértői tolmácsolással
borkóstolókat, a pince befogadóképessége 50 fő számára van kialakítva. Alapvető ízű 7 melléknév borok szakértő értelmezése és frissítők (sajt, kenyér, alma). A kóstolók során lehetőség van a főétel megrendelésére is tőlünk, például bélelt tálak, házi készítésű különlegességek (vágóhíd tányér, sült kacsa lokszal stb.) És egyéb ételek külön kérésre.

Ha a kóstolás előtt érdeklődés mutatkozik, kirándulás van a szőlőskertbe, a pincékbe, a termelő és tároló létesítményekbe. Hallhatod a Viničný vrch történetét. Tudjon meg többet a gyártásról is, a szakember megmutatja gépeink gyártásának egyes szakaszait. A kóstolás érdekessége, hogy meg tudjuk nevezni benyomásainkat, tapasztalatainkat a kóstolt borokból, beszélni róluk, érzékelni a környezetet, amelyben készültek, és így megismerni ennek a ritka italnak az útját a poharunkig. A szőlőültetvények terroir által meghatározott területének megismerése, amelyek különleges jelleggel rendelkeznek a South Vineyard szőlőterületről. Az előállítási módszer és az előállítási típus megismerésével csak akkor lehet rájönni, mennyi munka, erőfeszítés és szenvedély szükséges a minőségi bor előállításához.


Szállás a szőlőskertben

12 fő elhelyezésének lehetősége a pinceépület új szobáiban. Vendégeink kellemes környezetet élvezhetnek, kikapcsolódhatnak a város nyüzsgésétől és a stressztől távol. Kellemes sétát tehetnek a szőlőskertekben, borozhatnak a teraszon.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 12.4.2018

Nyitvatartási idő

Az időjárás

hétfő - péntek:
07:00 - 15:30


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 35 648 4821
honlap: vinodvory.sk
Vinohradnícko vinárske družstvo
Branovská cesta 1926
941 31  Dvory nad Žitavou
Vidék: Nitriansky
Időszak: Nové Zámky
Vidék: Podunajsko, Dolné Pohronie és Poiplie
 48.004541, 18.297897

Branovská cesta 1926
941 31  Dvory nad Žitavou

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események