HU HU

Fitz & Petrík pincészet

0 hodnotenia
Borokat készítünk fiatal, kevésbé hagyományos fajtákból, vagy nem hagyományos borokat hagyományos fajtákból.

Fitz & Petrík pincészet

Borokat készítünk fiatal, kevésbé hagyományos fajtákból, vagy nem hagyományos borokat hagyományos fajtákból.

Az év 1975 volt, és szüleink tudomásunk nélkül kódolták DNS-ünkbe a bor iránti szeretetünket. Ezt azonban jóval később tudtuk meg. Több mint 35 év után teljesen kitört bennünk a bor és a szőlőültetvények iránti szeretet. Elvarázsolt minket a Kis-Kárpát szőlőültetvények szépsége (nemcsak). A szenvedélyünk pedig új lett, különösen a szlovák szőlőfajták, amelyeket Šenkvicében tenyésztettek.

Ezért 2012 óta szívből és lelkesedéssel új nemesekből készítünk borokat, amelyek borlistánk jelentős részévé váltak. Portfoliónk alapkivitelében olyan új fajtákat talál, mint a Breslava, a Nitria, a Devín, a Pálava olyan klasszikusokkal kiegészítve, mint Iršai Oliver, Sauvignon blanc, Cabernet Sauvignon. Minden évben azonban egy klasszikus fajtát valami újra cserélünk.

Az életben szerencsések vagyunk, hogy szórakozásból és szórakozásból bort készíthetünk. A bor nem képezi megélhetésünket. A szabadidő minden darabját, gyakran a családunk költségén, szőlőültetvényeknek és boroknak szenteljük. Rendszeresen és lelkesen, feleségeink szerint túl gyakran figyeljük a bor fejlődését.

Minőségi bor születik a szőlőben. Ezért minden évben megpróbáljuk fejleszteni vagy bővíteni a szőlőskerteket, hogy a saját szőlőültetvényeinkből bort tudjunk előállítani. Darabbal szeretnénk hozzájárulni a szőlőtermesztés fejlesztéséhez, és így visszaadni Malokarpattia régióba a gyönyörű szőlőültetvények eredeti jellegét.

Szeretünk kísérletezni. A sok kísérletből csak egy hozott egyedi cuveét - a rózsaszínű félszáraz FOAJÉ-t. Három fajtabor kupázásával készült bor. Ennek alapja a Ferdinand de Lesseps fehér szőlő őshonos rendkívül aromás fajtája. Ezt a bort mindig egy rozé és egy fehér fajtaborral keverik az egyes évjáratokban, hogy kiegyensúlyozott harmóniát érjünk el az aromában, savakban, maradékcukorban és vonzó rózsaszín színben.

Elképesztő élmény számunkra, amikor ismert, de ismeretlen barátaink is megkóstolják borunkat. Ha a bor szenvedély, szeretet és az élet örömének szerves része is számodra, akkor a megfelelő bor- és szőlőtermesztési helyen állsz velünk.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 3.4.2019

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 903 685 288
honlap: fpvinarstvo.sk
Fitz & Petrík pincészet
Kozare 1778
900 81  Šenkvice
Vidék: Bratislavský
Időszak: Pezinok
Vidék: Trnavsko
 48.292467, 17.353136

Kozare 1778
900 81  Šenkvice

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események