HU HU
0 hodnotenia
A 18 lyukú bajnoki pályát úgy tervezték, hogy tiszta legyen, olvasható és látható akadályokkal. A tervezési szándék az volt, hogy minden pályán golfozót élvezzenek a pályán.

Green Resort Hruba Borsa

A 18 lyukú bajnoki pályát úgy tervezték, hogy tiszta legyen, olvasható és látható akadályokkal. A tervezési szándék az volt, hogy minden pályán golfozót élvezzenek a pályán.

Az első dolog, amit egy játékos észrevesz az első pólón, a kellemesen széles hajóutak. A pálya teljes hossza 6553 m a feketétől, 6 206 m a fehértől, 5685 a sárga, 5252 a kék és 4599 m a piros pólótól, ami azt jelenti, hogy készen áll a szakemberek játékára, valamint a rangos és bajnokság szervezésére. versenyek. A pálya másik eleme a csúcsminőségű fű a hajózási utakon. Ugyanaz a fűfaj, amelyet a zöldekre vetnek. A Bentin rendelkezik a legtöbb vezető PGA tanfolyammal.

A hajóutak gyönyörű formájúak, érdekes minták, amelyeket bunkerek vagy vízszintek szakítanak meg. A bájt és a varázst egy ártéri liget adja hozzá a pályához, középen bokros, többnyire lombhullató fákkal, amelyekbe nyolc lyuk van teljesen vagy részben beépítve. Ugyanez vonatkozik a vízre is. A tizennyolc pálya legfeljebb fele érinti a tavat, míg a sz. Lyukon zöld sziget is található. 16.

A golfpálya kellemes környezetében a reggeli, ebéd és vacsora széles választékából élvezheti az ételeket. Van egy nyári terasz a látogatók és a játékosok számára, kilátással a játszótérre és a klubházban. Van egy játszótér a gyermekek számára. .... remek ételek egy nagyszerű nap után a golfban .... rövidítse le a kedvenc ételeire és ízletes híreire való várakozást azáltal, hogy közvetlenül a pályáról rendeli a tel. Sz .: +421 917 420 671 .

Várjuk látogatását és jó ízlést kívánunk.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz
Frissítve: 28.6.2021

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 902 602 737
honlap: golfborsa.sk
Green Resort Hruba Borsa
Hrubá Borša 35
925 23  Hrubá Borša
Vidék: Bratislavský
Időszak: Senec
Vidék: Podunajsko
 48.1747504, 17.4867153

Hrubá Borša 35
925 23  Hrubá Borša

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események