HU HU
2 hodnotenia
Az ABC Hotel Nitra a Nové Zámky felé vezető főúton, Nyitra külvárosában található. Biztosan nem fog hiányozni ez a többszintes épület, jellegzetes piros-sárga-zöld homlokzattal és természetesen egy nagy parkolóval (buszokhoz és teherautókhoz is alkalmas).

ABC Hotel Nitra

Az ABC Hotel Nitra a Nové Zámky felé vezető főúton, Nyitra külvárosában található. Biztosan nem fog hiányozni ez a többszintes épület, jellegzetes piros-sárga-zöld homlokzattal és természetesen egy nagy parkolóval (buszokhoz és teherautókhoz is alkalmas).

Őseink jó étellel imádták a vendégeket, az étkezésnél komoly étkezési döntések születtek, amelyek megváltoztatták az emberek sorsát, a nemzetek történetét. Az ételek a hagyományok hordozói voltak és vannak, művészet, a séf és az egész szálloda névjegykártyája. Szállodánkban kiemelt fontosságúnak tekintjük a kiadós ételeket, házi főzés ízével, mindenki számára megfizethető áron. Az ABC Hotel spol s ro társaság 1992-ben alakult Nyitrán, és azóta vendéglátással és szállással foglalkozik. Konyhánk körülbelül 500 ételt készít naponta.


ABC Hotel Nitra - az ABC

1. Nálunk mindig elfogadható árakat és őszinte elkötelezettséget talál a magas színvonalú szolgáltatások iránt

1.1. olcsó szállás 6 € éjszakánként

/ erkélyes szobák, új TV, WiFi kapcsolat /


1.2. napi menü 2,99 €

az egyik legolcsóbb menü a tágabb területen

/ 7 féle étel, napi egészséges ételek és desszert választása a konyhánkból /


1.3. ingyenes helyiségbérlés

amikor éttermi és szállodai szolgáltatásainkat igénybe veszi

/ esküvő, céges buli, bál, tréning, családi ünnepség, találkozó, valamint egyéb rendezvények, ahol igénybe veheti szolgáltatásainkat /


1.4. a bérelt szobák ingyenes díszítése

/ amikor éttermi és szállodai szolgáltatásainkat használjuk /


1.5. könnyű szállítás az ABC Hoteltől Nyitra felé

/ buszmegálló a szálloda előtt /


2. Konyhánk ismert az otthoni főzés hagyományairól és ízéről

2.1. Kiemelt szempontnak tekintjük az elfogadható áron történő gazdag ételeket, ezért az étteremben a gazdag napi menüből készült finom ételekkel várjuk Önt, vagy választhat az á la carte menüből. Igyekszünk adni ételeinknek az otthoni főzés ízét, illatát és hangulatát, mivel a Daily Menu és Menu menü meg fog győzni. Az ételek minőségét hangsúlyozza, hogy szlovák és cseh beszállítók szolgáltatásait veszjük igénybe.


2.2. Az étterem napi menüt kínál kedvező áron, 2,99 euróért, és nem spórolunk az adagokon, amelyekről a SME napilapban olvashat. Ha veszel egy másik tányér levest, akkor nem növeljük a számládat, és nem nézünk rondán. Ellenkezőleg. Öröm nézni azt az embert, aki tetszik neki. Ennél az árnál Nyitrán és környékén sehol nem lesz ennyire táplálva, mint nálunk.


2.3. Egy jó étkezés után kínálunk egy desszertet a saját konyhánkból. Az ABC Hotel Nitra csehországi látogatása során réteseket készített Károly brit hercegnek is, aki megdicsért minket és magával vitte őket.


2.4. Kínálunk ételszállítást is. Ételünket házhoz szállítjuk.


3. Az elfogadható árakon és a hagyományos házi készítésen kívül igyekszünk még valami extra dolgot is tenni, hogy az megfeleljen kívánságainak.

3.1. bár a vendégek számára a nap 24 órájában nyitva tart

Le akarsz ülni? Időterhelés nélkül kell beszélned? Késő estig online lesz? Szeretne kávét, egy pohár bort vagy harmatos sört a szomjúságtól? Van valami a menüből? Vagy egy italt? Desszert? Nincs mit. A nap 24 órájában itt vagyunk vendégeink számára


3.2. kártyás fizetés


3.3. kamerarendszerrel felügyelt nagy parkoló

/ teherautókhoz és buszokhoz is alkalmas /


3.4. gyermek sarok bájos gyermekeinek


3.5. biliárd és asztalifoci kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz


Örülünk, ha otthon érzi magát az ABC Hotel Nitra szállodában. Talán csak azért, mert az étteremben kínált ízletes ételek, egy frissítő ital a bárban és a nyugodt éjszakai alvás mellett nem akarunk megfeledkezni szállodánk olyan "apróságairól", mint a hagyományos vendéglátás, üdvözlet, tisztelet, köszönet és hála. Előre is elnézést kérünk hiányosságainkért, mert mi is csak emberek vagyunk, de hidd el, nagyra értékeljük minden vendéget, és erőfeszítésünk az, hogy mindig szívesen és rendszeresen térj vissza hozzánk.

Örömmel várjuk.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 17.3.2020
Forrás: ABC Hotel Nitra

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 37 658 0658
ABC Hotel Nitra
Novozámocká 622/220
949 05  Nitra
Vidék: Nitriansky
Időszak: Nitra
Vidék: Ponitrie
 48.259947, 18.105289

Novozámocká 622/220
949 05  Nitra

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események