HU HU
0 hodnotenia
A HOTEL BRIX **** Pozsony egyik luxusszállodája. Kramáryban található, közel a városközponthoz.

Hotel Brix

A HOTEL BRIX **** Pozsony egyik luxusszállodája. Kramáryban található, közel a városközponthoz.

2007-ben nyitották meg. A szálloda francia építészeti elemekkel rendelkezik. Kiváló minőséget kínál kiváló áron. A szálloda étterme rendszeresen kiegészül a világkonyhák menüjével. A nagy terasszal rendelkező francia kávézó különösen hangulatos. Parkolás a mélygarázsban is lehetséges. Flipchart és egy nagy plazma képernyő egészíti ki a hangulatos tárgyalót.

A HOTEL BRIX összes szobája fürdőkáddal rendelkezik, légkondicionált, közös vagy két külön ággyal, LCD TV-vel, DVD-lejátszóval, minibárral, vezeték nélküli internet-hozzáféréssel és nemdohányzó szobákkal rendelkezik. A szálloda barátságos személyzete örömmel teljesíti a vendégek igényeit. kisgyerekekkel.

A szállodát üzleti ügyfelek keresik, de igényes ügyfelek is, akik értékelik a részletek érzékét.

Szállodai szolgáltatások:

étterem, lobbibár, parkoló, 24 órás recepció, nyári terasz szolgáltatásokkal, nemdohányzó szobák, az előcsarnokban talál egy olvasótermet napilapokkal, magazinokkal és különféle könyvekkel, kis és közepes méretű kutyák megengedettek, szobák mozgáskorlátozottak számára, lift, széf, hangszigetelt szobák, poggyászmegőrzés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, kijelölt dohányzóhely-szálloda bár, díjas szobaszerviz, tárgyalótermek, kongresszusi / konferencia központ, repülőtér Transzfer, Gyermekfelügyelet, Vegytisztítás, Reggeli a szobában, Vasalási szolgáltatás, Nászutas lakosztály, Internet, pénzváltó, ajándék- és ajándékbolt, cipőtisztítás, reggeli csomagok, autókölcsönző, utazásszervező pult, fax / fénymásolás, jegyfoglalás, jegy és jegyszolgáltatás, szolárium megrendelésre, masszázs rendelésre, taxi szolgáltatás, laptop nyomtató kölcsönzés, sportcikkek és felszerelések kölcsönzése, sportcikkek tárolója, olvasó és író szoba, közös TV-szoba, reprodukált dba az értékesítési központban, ingyenes játékok: kártyák, sakk, légkondicionálás a szobákban, műholdas (kábel) TV a szobákban, minibár, DVD-lejátszó a szobában, állítható kiságyak, fax a szobában, TV és rádióállomások vétele a szoba, takaró a szobában, játszótér, gyermekmenü, pelenkázó gyerekeknek, játékkölcsönzés gyerekeknek, etetőszék, higiéniai kellékek a pulthoz, akadálymentes hozzáférés, légkondicionálás a tárgyalókban, légkondicionálás egyéb helyiségekben, hitel kártyás fizetés lehetséges, ingyenes vasalási és vasalási tálcák, alapvető higiéniai felszerelések értékesítése, elektromos csatlakozások csökkentésének bérlése, orvos az épületben, diétás konyha vagy más egészséges táplálkozásra összpontosító konyha kínálata, a régióra jellemző hagyományos ételek kínálata, konferencia- és szemináriumi helyiségek - 100 m2-ig, vetítő, számítógépes terem, számítógép áll rendelkezésre, videokamera, vágólap, mágneses vagy írótábla, nagy emeleti TV, DVD lejátszó, fénymásoló, tűzvédelem az egész épületben.


Internet: kábel kapcsolat a szállodai szobákban ingyenes, az étteremben és a bárban ingyenes vezeték nélküli kapcsolat


Parkolás: garázs - saját parkoló, ingyenes parkolás a szálloda előtt, mozgáskorlátozottak számára 24 órán át őrzött parkolóhelyek

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: V objekte, Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, angol, német
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 5.6.2019
Forrás: Hotel Brix

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 25 479 1979
honlap: hotelbrix.sk
Hotel Brix
Stromova 32
831 01  Bratislava-Nové Mesto
Vidék: Bratislavský
Időszak: Bratislava III
Vidék: Pozsony
 48.166757, 17.093499

Stromova 32
831 01  Bratislava-Nové Mesto

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események