HU HU
0 hodnotenia
A pozsonyi Hotel Color *** egy üzleti szálloda Pozsony keleti részén, mindössze 2 km-re az MRŠtefánik repülőtértől. A szálloda kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi a történelmi központ könnyű elérését is, közvetlen villamosvonallal, csupán néhány lépésre a szállodától.

HOTEL SZÍN ***

A pozsonyi Hotel Color *** egy üzleti szálloda Pozsony keleti részén, mindössze 2 km-re az MRŠtefánik repülőtértől. A szálloda kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi a történelmi központ könnyű elérését is, közvetlen villamosvonallal, csupán néhány lépésre a szállodától.

A Hotel Color nemcsak pozsonyi szállást, hanem éttermi és kongresszusi szolgáltatásokat is kínál. A Pozsony - Nové mesto zónában található bevásárlási lehetőségek, valamint a szórakozás és kellemes szabadidő eltöltésére is alkalmas szálloda modern stílusban berendezett, kényelmes és kellemes szállást kínál megfizethető áron.

A Hotel Color-nál úgy döntöttünk, hogy egy kicsit színesebbé tesszük az üdülését. Néhány szoba színskáláját kiemeltük, és ezáltal fokoztuk az egyes színek által kiváltott érzelmeket. 4 különböző színt kínálunk, és rajtad múlik, hogy milyen színt szeretsz. Az egyik színes kialakítás pozitív érzelmekkel tölthet el, a másik egy kellemes közérzetet nyújt Önnek egy mozgalmas nap után. Mindannyian más és más - egyedi, és ezért választhatja ki a sajátjának megfelelő szobát.

A Hotel Color 71 nemdohányzó szobával rendelkezik, 138 rögzített ággyal és 12 pótággyal.

A Color Hotel kiváló elhelyezkedése a központon kívül kiváló lehetőségeket kínál a gyors és zökkenőmentes hozzáférésre, ahol csak szüksége van rá.


Autójának nagyobb biztonsága - simább alvás.

A Hotel Color tartózkodásának nagyobb kényelme annak az érzésnek köszönhetően, hogy biztonságosan parkol az autója. Lehetőséget kínálunk a szálloda mögötti újonnan épített, bekerített parkolóban való parkolásra, amelyet megfigyelő kamerarendszer és a bejáratnál vagy a kijáratnál található rámpa biztosít.

A pozsonyi Hotel Color éttermi utalványokat fogad el a DOXX-től az étteremben - Étkezési jegyek, TicketRestaurant. A szállodában VISA, MASTER CARD, JCB, AMERICAN EXPRESS fizethető.


Étterem

Ízek, kreativitás és színes játék egy tányéron, amely mindenkinek tetszeni fog. Éttermünkben mindenki megkapja a maga módját. Kombináltuk a tökéletes ízt és az ellenállhatatlan tálalást, hogy a szemed is ehessen. Próbáljon ki valamit a változatos menüből. Csak annyit kell tennie, hogy eldöntse, kedveli-e az európai vagy a hagyományos finomságokat. Az igényesebb ügyfelek mindenképpen a nemzetközi konyha egyik különlegességét választják.


Ízletes ebéd vagy vacsora kellemes szállodai környezetben, minőségi borok jó választéka és munkatársaink professzionális hozzáállása biztosítja, hogy megismételje velünk az ínyenc élményt. Az étterem befogadóképessége 45 fő, a nyári terasz befogadóképessége 25 + 44 fő.


A menüt minden héten frissítjük Önnek. Szakácsaink új ízeket hoznak létre a regionális beszállítók friss alapanyagaiból. Bízunk abban, hogy a legtöbb élelmiszer szlovák eredetű. Minden munkanapra elkészítünk egy napi ebédmenüt. Gondolunk a laktóz-intoleranciában szenvedő és celiaciakra is - gluténmentesekre, akikhez szükség szerint igazítjuk az étkezéseket.



További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: V objekte

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, angol
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 13.6.2018
Forrás: HOTEL COLOR ***

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 24 910 1255
honlap: hotelcolor.sk
Facebook: facebook.com…
HOTEL SZÍN ***
Pri Starom mýte 1
831 04  Bratislava
Vidék: Bratislavský
Időszak: Bratislava I
Vidék: Pozsony
 48.184261, 17.164961

Pri Starom mýte 1
831 04  Bratislava

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események