HU HU
0 hodnotenia
Az új, ultramodern, négycsillagos szálloda Nyitrán, közvetlenül a város központjában található. A piarista templom lejtőjén található sikátorban található, csak néhány méterre a sétálóutcától, ahol számos butik és kávézó található.

Hotel Comfort

Az új, ultramodern, négycsillagos szálloda Nyitrán, közvetlenül a város központjában található. A piarista templom lejtőjén található sikátorban található, csak néhány méterre a sétálóutcától, ahol számos butik és kávézó található.

Noha a szálloda a város központjában található, a környék nem zajos, így az egyik tágas és légkondicionált szoba zavartalan kikapcsolódást biztosít.

Ha nem szeretne a szállodán kívül sétálni, akkor igénybe veheti a szállodában elérhető szolgáltatásokat: elegáns Piano étterem, Café Comfort vagy Fitness & Spa. Minden létesítmény és szoba minőségi szellőzéssel és légkondicionálással felszerelt.

Üzleti megbeszélésekre és bemutatókra létrehoztunk egy üzleti szobát, amelyet barátaival való kellemes ülésre is használhat (pl. Találkozás, családi ünnepség). Ügyfeleink rendelkezésére áll egy kamerás rendszerrel felügyelt, őrzött parkoló. Vendégeink ingyenesen használhatják a számítógépekkel ellátott internetes szobát is.


Zongora étterem

Jólét otthon. A Piano étteremben hagyományos szlovák ételek akkordjait játsszák ízlelőbimbóival. Ülhet egy pohár bor mellett, kellemes otthoni környezetben, és ha nem akarja megerőltetni a gyomrát, próbálja ki az egyik remek salátát. Az étterem bejárata közvetlenül a Comfort Hotel épületéből nyílik.

A jó ételek nemcsak a jó italokat, hanem a jó zenét is tartalmazzák. Ezért az étteremben beleszeret a zongora édes hangjaiba.


Café Comfort

A földszinten, közvetlenül a szálloda bejáratánál található egy modern, hangulatos kávézó, amely minőségi szellőzéssel és légkondicionálóval felszerelt. Kellemes a napot a LAVAZZA reggeli kávéval kezdeni, amely során megszakítás nélkül olvashatja a napi sajtót, vagy desszertet vagy fagylaltkávét fogyaszthat. A nap folyamán Ön és barátai finom vegyes italokkal frissülnek fel. A nyári hónapokban beülhet a nyári teraszunkra is, amely közvetlenül a kávézó előtt található.


Üzleti szoba

A nyitrai szállás mellett szállodánk lehetőséget biztosít egy nagyobb üzleti találkozó, képzés, szeminárium vagy workshop megszervezésére. Lehetőséget kínálunk légkondicionált szoba bérlésére DSL internettel és vezeték nélküli wifi kapcsolattal. Használhatja a helyet találkozó vagy családi ünnepség megszervezésére is. A szoba elrendezését az eseményhez igazíthatjuk.


A teljes korszerű technikai felszereltség mellett minden bizonnyal élvezni fogja a régi házak tetejének panorámáját, amelyek mögött Nyitra dominánsai állnak.


Internet szoba

Ügyfeleink igénybe vehetik az internetes szoba ingyenes belépését. Számítógépes technológiával, nagy sebességű internettel és minőségi légkondicionálóval van felszerelve. Tehát, ha nincs magánál laptop, kínálunk egy helyet, ahol nyugodtan felszerelheti e-mailjeit, vagy csak böngészhet az interneten.


Fitness & Spa

A Hotel Comfort Nyitra egyik legújabb szállodája. Tudjuk, hogy ügyfeleink is szeretik az aktív kikapcsolódást. Ezért úgy döntöttünk, hogy ingyenesen biztosítjuk számukra a légkondicionált fitneszközpontunkat, amely az első földszinten található. A fitnesz a legjobb módja az erőnlét fenntartásának, a harmónia, a bizalom és az elégedettség megszerzésének. Testét velünk mozgathatja különféle gépeken, pl. álló kerékpár, futópad, fitnesz- vagy kardiógép. Az ajánlat vendégeink széles körét fogja kielégíteni - kezdőktől kezdve a mindennapos sportolókig.


Mosoda és vasalás

A Comfort Hotel mosodát és vasalást kínál vendégeinknek.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, angol, német
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 13.6.2018
Forrás: Hotel Comfort

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 37 652 5230
honlap: hotelcomfort.sk
Hotel Comfort
Školská 1
949 01  Nitra
Vidék: Nitriansky
Időszak: Nitra
Vidék: Ponitrie
 48.310536, 18.085116

Školská 1
949 01  Nitra

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események