HU HU
0 hodnotenia
A Hotel Flora egy kellemes wellness szálloda, vonzó helyen, Trencianske Teplice fürdőváros központjában. A szállodát erdő, fürdőpark és a Teplička folyó veszi körül. Nem véletlen, hogy neve Hotel Flóra.

Hotel Flora

A Hotel Flora egy kellemes wellness szálloda, vonzó helyen, Trencianske Teplice fürdőváros központjában. A szállodát erdő, fürdőpark és a Teplička folyó veszi körül. Nem véletlen, hogy neve Hotel Flóra.

A szállodai helyiségek nagy részén teljes rekonstrukció és korszerűsítés történt. Jelenleg átfogó és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt *** szállodai szinten, így ötvözi a minőséget a hagyományokkal. Trencsénteplic fürdővárosának egyedülálló légkörének, térbeli és tárgyi felszerelésének köszönhetően ideális feltételeket kínál a különféle relaxációs, gyógyulási, kezelési és wellness üdülések megszervezéséhez. Az üdülések összetétele tiszteletben tartja vendégeink igényeit, ugyanakkor teret teremt a gyógyhatás és a pihenés és kikapcsolódás kombinálásához. A Hotel Flórában több mint 30 orvosi és relaxációs kezelés áll a vendégek rendelkezésére a szálloda gyógytornászának felügyelete mellett. Vendégeink tökéletes kényelméről magasan profi személyzet gondoskodik, amely kész reagálni minden kérésre.

A Hotel Flóra büszkesége egy modern wellnessközpont, amelyet két rozsdamentes acél medence ural, számos látnivalóval. A wellness-központban finn, sós gőzszauna, gyógynövényes inhaláció, tepidárium, vízi út és fitneszközpont is rendelkezésre áll.

A Hotel Flóra kínálatát szépségszalon, sorompóval és kamerarendszerrel biztosított parkoló, internetsarok, wifi kapcsolat, szállodai széf, pénzváltó, mosodai szolgáltatás, titkársági és információs szolgáltatások egészítik ki.

Étterem

A légkondicionált Flóra étterem, összesen 92 férőhellyel, szlovák és nemzetközi konyha "film" különlegességeit kínálja. Az étterem közvetlenül kapcsolódik a nyári teraszhoz, összesen 32 férőhellyel, amely a fő nyári szezonban áll a vendégek rendelkezésére.



További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, angol, német
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 13.6.2018
Forrás: Hotel Flóra

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott

Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 32 655 4555
honlap: hotelflora.sk
Hotel Flora
ul. 17.novembra 14
914 51  Trenčianske Teplice
Vidék: Trenčiansky
Időszak: Trenčín
Vidék: Közép Považie
 48.909156, 18.176044

ul. 17.novembra 14
914 51  Trenčianske Teplice

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események