HU HU
0 hodnotenia
A legigényesebb ügyfelek igényeit 4 luxus apartman szoba teljesíti, 30 m2 alapterületen, kilátással a gyönyörű trencséni kastélyra. Az apartman két külön szobából, hálószobából és nappaliból áll, fotelekkel és minibárral, előszobából és WC-vel ellátott fürdőszobából.

Nagy hotel

A legigényesebb ügyfelek igényeit 4 luxus apartman szoba teljesíti, 30 m2 alapterületen, kilátással a gyönyörű trencséni kastélyra. Az apartman két külön szobából, hálószobából és nappaliból áll, fotelekkel és minibárral, előszobából és WC-vel ellátott fürdőszobából.

Van légkondicionáló, minőségi szállodai kozmetikumok, széf, törölközők, fürdőköpenyek és nagy LCD TV. Minden szoba modern bútorokkal berendezett, és zuhanyzóval vagy káddal ellátott, külön fürdőszobával rendelkezik.


Étterem

Hagyja, hogy szakácsunk specialitásainak illata és íze magával ragadja. Fedezze fel a hagyományos szlovák ételek titkait, amelyeket kizárólag helyi termelők saját termesztésű alapanyagaiból készítenek. Fedezze fel a nemzetközi konyha varázsát, fedezze fel az új ízeket és ételeket, amelyeket folyamatosan egészítünk ki az étlapon az Ön elégedettsége érdekében. Ha tetszett a tartózkodásunk, örömmel osztjuk meg Önnel szakácsunk receptjét és kulináris művészetét. Élvezze a korty minőségi kávét vonzó környezetben. A nyári hónapokban a történelmi belváros teraszán pihenhet és töltheti fel az akkumulátort.


Konferenciák

Ideális helyet keres: konferenciák, szemináriumok, képzések, műhelyek, műhelyek, üzleti találkozók, családi ünnepségek, esküvők számára? A szállodában 2 különböző méretű, modern szoba található.

Galéria Galéria: kapacitás 35 fő

Várszalon: kapacitás 25 fő


Az Ön igényeinek megfelelően beállítjuk a konferenciatermek helyeinek típusát.

A szálloda átfogó technikai felszerelést és frissítőket biztosít az igényes ügyfelek igényeinek megfelelően. A technikai felszerelések teljes mértékben az Ön rendelkezésére állnak, munkatársaink gondoskodnak a zavartalan működéséről. Legalább 5 szobában tartózkodik velünk? Így konferenciatermeket ingyen bérelhet. Ajánlatunk adminisztratív munkát is tartalmaz, kísérő társasági, relaxációs vagy sportprogramot is biztosítunk Önnek, örömmel készülünk fel Önre a csapatépítő irodával együttműködve, hogy motiválja munkatársait a jobb eredmények elérésére. Ha különleges igényei vannak, igényei vannak, helyet szeretne foglalni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az e-mail címen: riaditel@grand-hotel.sk, és örömmel készítünk ajánlatot az Ön elképzeléseinek megfelelően.


Relax központ

Hagyja, hogy elvarázsoljon egy békével és pihenéssel teli világ. Pihenjen kényelmesen és magányosan partnerekkel, barátokkal vagy családtagokkal a szálloda Relax Center központjában, amely minden nap 17:00 és 22:00 óra között tart nyitva.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, angol, német
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 14.6.2018
Forrás: GRAND hotel

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 32 743 4353
honlap: grand-hotel.sk
Nagy hotel
Palackého 3477
911 01  Trenčín
Vidék: Trenčiansky
Időszak: Trenčín
Vidék: Közép Považie
 48.895813, 18.042083

Palackého 3477
911 01  Trenčín

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események