HU HU
0 hodnotenia
A Holiday Inn Bratislava tagja az InterContinental Hotels Group nemzetközi szállodaláncnak. A Holiday Inn volt az első szállodalánc a világon, amelyet Kemmons Wilson úr alapított, és 1952. augusztus 1-jén nyitotta meg Memphisben, Tennessee államban.

Hotel Holiday Inn Pozsony

A Holiday Inn Bratislava tagja az InterContinental Hotels Group nemzetközi szállodaláncnak. A Holiday Inn volt az első szállodalánc a világon, amelyet Kemmons Wilson úr alapított, és 1952. augusztus 1-jén nyitotta meg Memphisben, Tennessee államban.

A Hotel Holiday Inn Bratislava, **** kongresszusi szálloda, az egyik legjobb üzleti szálloda a Szlovák Köztársaság fővárosában. Fontos üzleti területen található, közel több új üzleti központhoz, amelyek körülbelül 5 perces sétára találhatók. A szálloda kényelmes és kellemes szállást kínál 163 szobában, amelyek többségét korszerűsítették, és három luxuslakosztályban.

Minden szobában ingyenes nagy sebességű internet-hozzáférés áll rendelkezésre. A kikapcsolódáshoz a szálloda vendégei modern fitneszközpontot, medencét, szaunát, szoláriumot és masszázsokat vehetnek igénybe. A helyszínen teniszpálya is található. Felár ellenében ingyenes parkolást és szállodai garázst kínálunk.

A Holiday Inn garantálja a nyugodt éjszakai alvást, a bőséges reggelit és az állandó ügyfelek számára előnyöket. Minden alkalmazottunk személyesen elkötelezett amellett, hogy odaadásával a vendég tökéletes elégedettségét biztosítsa. A barátságos kiszolgálásnak és annak a ténynek köszönhetően, hogy mindenhol azonos színvonalú és minőségű szolgáltatásokat fog elérni, "otthon" érezheti magát, bárhol is legyen a világon.

Étterem

A szálloda erős pontja a kiváló konyha. Engedje meg, hogy elcsábítsa a Brasseria étterem. A szlovák és a világ gasztronómiájának kulináris különlegességeit kínáljuk. A nemzetközi konyha elemeit tartalmazó speciális menü és a költséghatékony napi menü mindig friss alapanyagokból készül, a szakácscsapat szeretetével és professzionális hozzáállásával.

Konferenciák

A sokéves tapasztalat, a kitűnő konyha és a professzionális szemlélet garantálja a sikeres üzleti tárgyalásokat vagy különféle rendezvényeket. Különös hangsúlyt fektetünk az ügyfél egyéni megközelítésére és követelményeire.


Örömmel szervezünk Önnek:

  • kongresszusok, konferenciák
  • vállalati szemináriumok, képzések
  • fogadó sajtótájékoztatók,
  • bankettek, fogadások
  • esküvők, szalag, labdák


Szolgáltatások

Munkatársaink nyújtják a legjobb ügyfélszolgálatot, mert a legfontosabb prioritás a látogatók látogatása.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: V objekte, Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, angol
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 5.6.2019

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 24 824 5111
honlap: holidayinn.sk
Hotel Holiday Inn Pozsony
Bajkalská 25/A
825 03  Bratislava
Vidék: Bratislavský
Időszak: Bratislava I
Vidék: Pozsony
 48.152973, 17.148618

Bajkalská 25/A
825 03  Bratislava

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események