HU HU
0 hodnotenia
A Hotel Granit Piešťany-spa intézet a HOREZZA cég szállodaláncához tartozik, mivel a szálloda épülete 1853-ból származik, és egy gyönyörű kastély formájában van. A szálloda a város központjában található, és egy gyönyörű parkosított parkban helyezkedik el, amely békés és kellemes légkörével sétára, pihenésre és ülésre invitálja a zöldellő és virágágyásokkal teli környezetben.

Hotel Granit Pöstyén ***

A Hotel Granit Piešťany-spa intézet a HOREZZA cég szállodaláncához tartozik, mivel a szálloda épülete 1853-ból származik, és egy gyönyörű kastély formájában van. A szálloda a város központjában található, és egy gyönyörű parkosított parkban helyezkedik el, amely békés és kellemes légkörével sétára, pihenésre és ülésre invitálja a zöldellő és virágágyásokkal teli környezetben.

Az új termálkútnak, a minőségi természetes gyógyforrásoknak és az egészségügyi szolgáltatások színvonalának köszönhetően a Hotel Granit Európa egyik vezető antireumatikus fürdője.

A klasszikus terápiás Piešťany-kezelés alapvető eszközei a 2000 m mélységéből fakadó, magas kéntartalmú forró ásványvízforrások, valamint a magas hővezető képességű és nagy redukáló képességű kéniszap. A szálloda orvosi osztálya professzionális orvosi személyzettel rendelkezik, amely a gyulladásos és degeneratív reumás betegségek, a gerinc funkcionális rendellenességeinek, a poszttraumás állapotoknak és az ortopédiai műtét utáni állapotoknak a kezelését biztosítja. Ezen betegségek kezelése mellett megelőzéssel és regenerációval is foglalkozik. Minden gyógykezelés ambulánsan is elvégezhető.

A szálloda kellemes környezetben, egyedülálló légkörben kínál szállást és étkezést. Ügyfeleink rendelkezésére áll egy bár szabadtéri terasszal, biliárd, könyvtár, edzőterem, szabadtéri és fedett medence, multifunkcionális játszótér és petanque. A kerékpározás kedvelői kerékpárt bérelhetnek, és felfedezhetik Pöstyén és környékének szépségeit.


Szállás

Vendégeinknek egy- és kétágyas szobákban biztosítunk szállást, amelyek külön fürdőszobával és WC-vel, rádióval, műholdas TV-vel, telefonnal és hűtőszekrénnyel vannak felszerelve.

Két modern, tágas apartman is található. A szobából nyíló kilátás garantálja a szomszédos parkosított park zöldellő és virágos virágágyásokkal teli csendes zöld környezetének kilátását. A fürdő elhelyezkedése ideális Piestany központjának megközelíthetősége szempontjából.


Vendéglátás és lobbibár František

Vendéglátóipari szolgáltatásokat is kínálunk vendégeinknek. A reggelit az ár tartalmazza, és félpanziós vagy teljes ellátást élvezhet tartózkodása alatt. Az ételeket az első emelet modern étkezőjében szolgálják fel. A reggeli svédasztalos, ebéd és vacsora mellett különféle ételeket választanak, miközben mindig megfelelő ételt választhatnak. Az étrend megfelel az étkezési elveknek, tiszteletben tartja a kliensek követelményeit és egészségi állapotát.

A szállás és a nem szállásolható vendégek számára a szálloda lobbibárja található , amely a fürdőintézet alapítójának, Dr. nevét viseli. František Ernest Scherer, híres orvos és belneológus. A bár a földszinten található, közvetlenül a recepció mögött, és a vendégek hideg és meleg alkoholos és üdítőitalok széles választékát kínálják, a saját márkájú GRANIT Café kiváló kávéját kóstolhatja meg, valamint desszerteket és apró ételeket is kipróbálhat az aktuális menüből . A bárhoz egy szabadtéri terasz tartozik, amelyet különösen a nyári hónapokban lehet ülni, kilátással a parkra, a multifunkcionális játszótérre és a petanque játszótérre.


Biliárd, könyvtár, sporttevékenységek
Szeretnél szórakozni? A biliárd szerelmeseinek van egy külön helyisége a lobbibár mellett, ahol biliárdozhat a szobájában.

Van egy könyvtár is, amely különböző műfajú könyveket kínál. A szállodakomplexumban található egy multifunkcionális játszótér, ahol a sportkedvelők focizhatnak, focizhatnak, röplabdázhatnak, kosárlabdázhatnak, kézilabdázhatnak vagy tollaslabdázhatnak. A Petanque rajongók is jól érzik magukat, akik számára egy petanque terület készül. A szálloda fedett és szabadtéri medencékkel, edzőteremmel és kerékpárokkal bérelhető.


Spa tartózkodás és kikapcsolódás

A wellness-üdülések szerves részét képezik. A vendégeket átfogó kezdeti orvosi vizsgálatnak vetik alá, és egyénileg konzultálnak egy orvossal, aki összeállítja a gyógykezelés programját a fürdővendég számára.

Több mint 40 kezelés kínálkozik, és többségük egyedi termálvizet használ. Kínálunk masszázsokat, rehabilitációt, hidroterápiát, hőterápiát, fényterápiát, elektroterápiát, szénterápiát, iszappakolást, fangó pakolást, tükröt, oxigénterápiát, biolámpát és még sok más eljárást.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, angol
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 15.6.2018

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 33 798 3111
Hotel Granit Pöstyén ***
Teplická 81
921 01  Piešťany
Vidék: Trnavský
Időszak: Piešťany
Vidék: Közép Považie
 48.589674, 17.829368

Teplická 81
921 01  Piešťany

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események