HU HU
0 hodnotenia
Hölgyeim és uraim, szeretnénk Önnel megszólítani a PAVLA **** szálloda szolgáltatásainak ajánlatával, amely Szlovákiában, a világhírű Piešťany fürdővárosban található. Piešťany könnyen megközelíthető úti cél Pozsony fővárosától, 80 km-re és 140 km-re a bécsi Schwechat nemzetközi repülőtértől.

Hotel PAVLA ****

Hölgyeim és uraim, szeretnénk Önnel megszólítani a PAVLA **** szálloda szolgáltatásainak ajánlatával, amely Szlovákiában, a világhírű Piešťany fürdővárosban található. Piešťany könnyen megközelíthető úti cél Pozsony fővárosától, 80 km-re és 140 km-re a bécsi Schwechat nemzetközi repülőtértől.

A nemrégiben felújított formában 2005 áprilisában megnyílt Hotel Pavla figyelembe veszi az épület eredeti felhasználási célját és funkcióját. A szálloda épületét az 1920-as években a világhírű Pöstyany fürdő fürdőházaként tervezte egy építész, és ma is megőrzi a funkcionalizmus eredeti vonásait, korának építészeti stílusát.

A szálloda Pöstyén fürdővárosának szívében található, amely Szlovákia délnyugati részének festői környezetében található. A város számos társadalmi és kulturális kínálata gyalogosan elérhető a szálloda vendégeinek. A sűrű, zöld parkokkal körülvett Spa-sziget tökéletes kikapcsolódásra. A fürdőkomplexum és a belváros maximális kényelmet és társas tevékenységek széles skáláját kínálja, így a legigényesebb vendégeket is kielégíti. A sport tevékenységek közül a város vízi sportokat, tenisz- és squash központot, petanque-ot és újonnan megnyílt 9 lyukú golfpályát kínál. A Vág folyó völgyének kellemes éghajlata a termálforrások és a kéniszap gyógyhatásával együtt jótékonyan hat az emberi mozgásszervekre.


Éttermi szolgáltatások

A Pavla étterme, a nyári terasszal rendelkező kávézó, valamint az éjszakai bár elegáns és kötetlen légkört kínál a modern nemzetközi konyhával kombinálva, a legjobb minőségű ételeket és italokat kínálva.

Az a la Carte étterem nemzetközi és hagyományos szlovák ételek széles választékát kínálja.

A reggeli svédasztalos.

A kávézó a legfelső emeleten található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Vág folyóra és a Gyógyfürdő-szigetre. Ez egy hely, ahol egész nap kávézással, koktélokkal, desszertekkel és egyéb finomságokkal ülhetünk együtt.


Kínálunk Önnek

Hideg előételek, Levesek, Meleg előételek, Hal, Baromfi, Szakács specialitások, Marhahús, Borjúhús, Sertéshús, Húsmentes ételek, Köretek, Saláta, Desszertek, Fagylaltcsészék, Gyerekmenü


Szállodai szolgáltatások

- szobaszerviz

- Üzleti központ és titkársági szolgáltatások

- információs és turisztikai szolgáltatások

- ruhák mosása, tisztítása és vasalása

- hajszalon

- Autókölcsönzés

- Futárszolgálat

- pénzváltó

- késői be- és kijelentkezés

- parkoló

- limuzin szolgáltatás

- transzfer a repülőtérről / a repülőtérre

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, angol
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 20.6.2018
Forrás: Hotel PAVLA ****

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott

Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 33 774 3422
honlap: hotelpavla.com
Hotel PAVLA ****
Sad Andreja Kmeťa 76
921 01  Piešťany
Vidék: Trnavský
Időszak: Piešťany
Vidék: Közép Považie
 48.588859, 17.839213

Sad Andreja Kmeťa 76
921 01  Piešťany

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események