HU HU
1 hodnotenie
Kényelem, időtlen elegancia, meleg légkör és gondoskodás, amelyet nem felejtenek el - a pozsonyi luxusszálloda Hotel Roset megfelel a butik kategóriával kapcsolatos minden elvárásnak.

Roset Boutique Hotel *****

Kényelem, időtlen elegancia, meleg légkör és gondoskodás, amelyet nem felejtenek el - a pozsonyi luxusszálloda Hotel Roset megfelel a butik kategóriával kapcsolatos minden elvárásnak.

Minden nap azon dolgozunk, hogy a luxus ne csak egy szép forma legyen, hanem egyben garancia is arra, hogy mindenki, aki hozzánk fordul, csak a legjobbat kapja. A tágas és színvonalasan felszerelt apartmanoktól, kiváló ételektől, bolyhos párnáktól a mosolyig és a segítőkész személyzetig.

A Roset Boutique Hotel egy olyan hely, ahol Pozsony osztrák-magyar története találkozik a kortárs városi stílussal. Maximális felelősséggel felújítottuk az 1903-ból származó bérházat, amely a város egyik legszebb szecessziós műemléke. Pozsony központjában, egy bájos, rózsákkal díszített homlokzat mögött, létrehoztuk a béke modern oázisát. Minden a közelben van - kultúra, helyi gasztronómia, fontos műemlékek, a Duna töltése, bevásárlás vagy szórakozás. Egyedül üzleti úton, párban vagy családi ünnepeken, a hétvégi kirándulásoktól a hosszú tartózkodásokig. Hisszük, hogy a Roset Hotelben töltött idő egyedülálló utazási élményt jelent az Ön számára.


Szolgáltatások

Fitness

Az utazást nem kell szakítással megszakítani. Fitneszközpontunk teljes felszereléssel rendelkezik az összes izom és akaraterő edzéséhez.

A fitneszközpont külön, 60 m2 alapterületű. Felszereltük válogatott erőteljes edzőeszközökkel és az erőedzéshez szükséges segédeszközökkel. Hat kardióeszközt is talál, köztük két futópadot, egy taposót és egy elliptikus trénert.


Gyógyfürdő

Nyugodjon meg, lélegezzen ki és halassza el egy ideig a feladatait - tökéletesen ellazul a fürdőnkben.

Száraz vagy gőzszauna választott aromával és örvényfürdővel kristálytiszta és mindig friss vízzel - ez a kombináció garancia arra, hogy elméjét és testét elárasztják a harmónia és az öröm érzései. A romantikus légkör hangsúlyozásához gyertyafényt és frissítő italt adunk hozzá. A Roset Hotel vendégei, valamint a nem szállásolható látogatók foglalhatnak időt a fürdőben.


Masszázsok

Próbáljon ki egy masszázst közvetlenül a szállodai szobájában, és meglátja, hogy a megfelelő érintés csodákra képes.

Többféle thai masszázs mellett vendégeink a népszerű pihentető svéd masszázst is várják. Válasszon az aktuális masszázs ajánlat közül, és várja meg a kopogtatást - személyes masszőrje közvetlenül hozzád fordul.


Üzleti sarok

Ha üzleti úton van, egy jól felszerelt irodai sarkot készítettünk Önnek. Böngésszen az interneten, küldjön e-maileket, nyomtasson, szkenneljen és másoljon dokumentumokat - működtesse őket.


Nyári terasz

Látni az eget és szagolni a várost - a teraszon szeretettel várnak mindenkit, aki szereti szellőztetni a gondolatait vagy kellemes dohányzási pillanatokat élvez.


Limuzin szolgáltatás

Örömmel foglalunk transzfert a Hotel Rosetbe és vissza. A sofőrrel rendelkező limuzinunk a repülőtér, a vasút vagy a buszmegálló előtt várja Önt.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, angol, német
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 5.6.2019

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 23 217 1819
honlap: rosethotel.sk
Roset Boutique Hotel *****
Štúrova 10
811 02  Bratislava
Vidék: Bratislavský
Időszak: Bratislava I
Vidék: Pozsony
 48.142654, 17.11402

Štúrova 10
811 02  Bratislava

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események