HU HU
1 hodnotenie
A W HOTEL Bratislava Pozsonyban, Devínska Nová Ves városrészében található. A háromcsillagos szálloda felújított kétágyas szobákban és lakosztályokban kínál szállást.

W Hotel ***

A W HOTEL Bratislava Pozsonyban, Devínska Nová Ves városrészében található. A háromcsillagos szálloda felújított kétágyas szobákban és lakosztályokban kínál szállást.

Minden szállodai szoba ingyenes WIFI internet-kapcsolattal, LCD TV-vel, kábel TV-programok széles választékával és telefonnal van felszerelve. A 40 fős hagyományos étteremben akár 60 fős zárt társaság is várja a vendégeket. és a nemzetközi konyha. Van egy snack bár, 30 fő befogadására alkalmas. Mindkét szoba internet-hozzáféréssel és technikai kapcsolattal rendelkezik, és különféle társasági eseményekhez vagy üzleti találkozókhoz használható. Az újonnan épült modern wellness központ remek kikapcsolódási lehetőséget kínál egy üzleti nap után. Van egy ellenáramú medence, egy finn szauna, egy saját pezsgőfürdő, egy zuhanyzós stúdió és egy relaxációs szoba pihentető zenével.


Szobák és apartmanok

Felejtsd el egy pillanatra az összes gondot és a napi kapkodást. Élvezze a jólét és a családias légkör érzését kis szállodánkban, ahol szakképzett személyzet gondoskodik rólad a recepción és az étteremben. Kínálunk szállást modern, légkondicionált, kellemesen berendezett szobákban, barátságos színekkel. A W Hotel *** 42 kétágyas szobával rendelkezik, 16 kétágyas szobában és 5 lakosztályban pótággyal.


Szobaszerviz és felszerelés

24 órás portaszolgálat - nagy sebességű wifi internet-csatlakozás az egész komplexumban, beleértve az ingyenes teraszt - ingyenes parkolás a szálloda őrzött parkolójában (őrzött parkoló felár ellenében) - belépés egy privát wellnessközpontba a vendégek számára kedvezményesen - pótágy - szobaszerviz - ingyenes gyermekágyak - bejelentkezés 14:00 órakor - kijelentkezés 10:00 órakor (később kijelentkezés előzetes egyeztetés alapján).


Szobai felszerelés

ingyenes wifi szélessávú internet - egyénileg szabályozható légkondicionálás - saját fürdőszoba - erkély a legtöbb szobában - vezetett síkképernyős TV - közvetlen telefonvonal - alapvető mini gyógyszertár - hajszárító - nemdohányzó szobák


Lakásfelszerelés
ingyenes, nagy sebességű internet wifi - egyénileg szabályozható légkondicionálás - saját fürdőszoba - saját erkély - 2x vezetékes TV sokféle programmal HD minőségben - közvetlen telefonvonal - alapvető mini gyógyszertár - nemdohányzó szobák - szobai széf - vízforraló - tea / kávé az apartmanokban ingyenesen - hajszárító.


Étterem terasszal

Főzünk a világon, gyere kóstolni. A légkondicionált étterem legfeljebb 50 fő befogadására alkalmas. Van egy kisebb átmeneti terület további 20 fő számára, közvetlen hozzáféréssel a fedett teraszhoz. Ideális magán társasági összejövetelekhez. Nyáron a 60 férőhelyes teraszon ülhet és élvezheti az igazi steaket vagy az eszpresszóját, míg a kicsik csúszdával játszanak a gyermek sarokban. Ünnepet vagy esküvőt tervez a családjában? Szakmai csapatunk segít Önnek megvalósításukban. Van napi menü is.


A szálloda felújított wellness-központja elvarázsol. Szolgáltatások széles skáláját kínálja a tökéletes pihenéshez. Wellness központunk a szálloda vendégei, valamint a nagyközönség számára is elérhető.



További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky, angol
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 21.6.2018
Forrás: W Hotel***

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott

Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 26 476 1610
honlap: whotel.sk
W Hotel ***
Opletalova 1/A,
841 07  Bratislava
Vidék: Bratislavský
Időszak: Bratislava I
Vidék: Pozsony
 48.219485, 16.97757

Opletalova 1/A,
841 07  Bratislava

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események