HU HU
0 hodnotenia
Gyerekeknek
Gyermekközpont - a Sovička bölcsőde egy privát családi intézmény, amely minőségi gondozási szolgáltatásokat nyújt, amelyeket a Montessori pedagógia ihletett.

Gyermekközpont Sovička

Gyermekközpont - a Sovička bölcsőde egy privát családi intézmény, amely minőségi gondozási szolgáltatásokat nyújt, amelyeket a Montessori pedagógia ihletett.

Gyermekét egyedülálló lénynek tekintjük, akinek szeretetteljes érdeklődésre, kellő vonzalomra, sok mindennapi életre van szüksége az érzékek és játékok révén, a testi, szellemi és egészségügyi igényeinek megfelelően.

6 hónapos és 3,5 év közötti gyermekek számára készültek. Óránkénti, félnapos, egész napos, heti és havi ellátást nyújtunk 6.30 és 17.00 óra között vagy az Ön igényei szerint. A tanítás szlovák nyelven folyik.

Nagyszombat - Kopánka városrészben, a Ľudová utcában, kiváló és könnyen megközelíthető helyen találhatók, mint egyetlen magánintézmény, amely gyermekgondozási szolgáltatásokat nyújt a város ezen részén. A felújított helyiségek egy saját udvarral, pázsittal, előszobával, nagy játékteremmel, tágas hálószobával, konyhával és a szükséges előírásoknak megfelelő szaniterekkel rendelkeznek. Összesen akár 120m²-es saját parkolóval rendelkezünk, amely biztosítja a problémamentes parkolást. Minden tér a gyermekek igényeihez igazodik, bútorokkal és játékokkal van felszerelve a Montessori-pedagógia értelmében, amelyek fejlesztik és ösztönzik a gyermek személyiségét.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Gyermekek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 25.7.2018

Nyitvatartási idő

Az időjárás

hétfő - péntek:
06:30 - 17:00

Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 948 164 824
honlap: dcsovicka.sk
Gyermekközpont Sovička
Ľudová 10
91701  Trnava
Vidék: Trnavský
Időszak: Trnava
Vidék: Trnavsko
 48.393461, 17.594053

Ľudová 10
91701  Trnava

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események