HU HU
0 hodnotenia
Gyerekeknek
Szüksége van egy olyan helyre, ahol gyermeke nagyszerű ünnepeket tölthet el a barátaival? Használja gyermek sarok Retro Kids.

RETRO Kids in OC Retro

Szüksége van egy olyan helyre, ahol gyermeke nagyszerű ünnepeket tölthet el a barátaival? Használja gyermek sarok Retro Kids.

A RETRO Kids egy kifejezetten gyermekei számára tervezett és létrehozott gyermekközpont. Több mint 500 m2-es területen számos látnivalót készítettünk az Ön számára (trambulin, autóversenyek, golyókkal teli medence, történelmi fából készült kastély, babasarok, sarok készletekkel, nadrágszárnyak, játékautók, csúszdák, mászókák, indiai sátrak és még sok más). Tetszik, nézze meg a galériát.

A RETRO Kids emellett oktató-kreatív-sport tevékenységeket kínál Önnek, amelyek támogatják gyermeke teljes körű fejlődését kreatív műhelyek, gyermekszínházak és előadások, zene- vagy táncoktatás formájában. Többek között a Mirka Kosorínova Tánciskola működik a gyermekközpontban - "Megkérdezhetem?"

A RETRO Kids egy olyan hely, amelyet elsősorban gyermekei és hobbitevékenységeik számára terveztek. Örülünk, ha nemcsak a hétköznapjait tölti velünk, hanem azokat a különleges napokat is. Gyere és ünnepeld meg gyermeked születésnapját, névnapját vagy más különleges napot a RETRO Kids alkalmazásban. Gyermekei és barátaik el lesznek ragadtatva. További információk az Árjegyzékben és a Galériában találhatók.

A RETRO Kids emellett lehetőséget kínál a kikapcsolódásra egy kellemes kávézóban, ahol gyermekeivel együtt különféle apró finomságokat élvezhet.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 26.7.2018
Forrás: RETRO Kids

Nyitvatartási idő

Az időjárás

hétfő - vasárnap:
09:00 - 20:00

Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 917 700 200
honlap: retrokids.sk
RETRO Kids in OC Retro
Obchodné centrum RETRO
Nevädzová 6
821 01  Bratislava
Vidék: Bratislavský
Időszak: Bratislava I
Vidék: Pozsony
 48.151767, 17.157723

Obchodné centrum RETRO
Nevädzová 6
821 01  Bratislava

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események