HU HU
0 hodnotenia
Gyerekeknek
A Teddy Gyermekközpont egész évben üzemel. Az óvárosban, a Zochova utcában találhatóunk.

Teddy Gyermekközpont

A Teddy Gyermekközpont egész évben üzemel. Az óvárosban, a Zochova utcában találhatóunk.

Ez egy családi típusú létesítmény legfeljebb 7 éves gyermekek számára. A gyermekközpont a gyermekek életkori sajátosságainak és egyéni igényeinek megfelelően oktatást és képzést biztosít a gyermekek számára. Mindennapi tevékenységeink során az óvodai nevelés aktuális tantervi dokumentumaira támaszkodunk, tiszteletben tartva a gyermek egyediségét az oktatás humanisztikus koncepciójának megfelelően.

Ez egy olyan eszköz, amely tiszteletben tartja a "másságot". A befogadó megközelítés számunkra magától értetődő. Létesítményünkben széleskörű tapasztalattal rendelkezünk autizmussal, Asperger-szindrómával, csökkent kommunikációs képességekkel rendelkező gyermekekkel kapcsolatban. Együttműködünk Szlovákiában és külföldön is vezető speciális létesítményekkel (HU). Kiemelt feladatunk, hogy az ilyen "hátrányos helyzetű" gyerekeket már természetes körülmények között oktatni lehessen, és már kiskoruktól kezdve bekerülhessenek a kortársak szokásos csapatába.

Célunk az általános iskolába való bejutás optimális szintjének elérése és a gyermek teljes felkészültségének biztosítása a csoportba és a társadalmi életbe való beilleszkedésre.

A fiatalabb gyermekek esetében megpróbáljuk a lehető leghatékonyabban leküzdeni az alkalmazkodás és a csapatba való beilleszkedés időszakát. Az általunk kínált gyermekszámú környezet ideális környezet ehhez az igényes folyamathoz.

Szüntesse meg a gyermek viselkedésének negatív megnyilvánulásait, amelyek a gyermekkel szembeni túlméretezett követelések eredményeként merülnek fel. Éppen ellenkezőleg, támogatni a gyermek természetes kíváncsiságát és természetes tudásvágyát. Célunk a gyermek természetes kompetenciáinak támogatása és fejlesztése, hangsúlyt fektetve a kreativitás fejlesztésére és az emlékezet tanulásának korlátozására.

Az egyéni hozzáférést két tanár biztosítja egy tízgyermekes csoportban.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Gyermekek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 26.7.2018

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott

Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 911 910 091
honlap: teddyskolka.sk
Teddy Gyermekközpont
Zochova 16
811 03  Bratislava
Vidék: Bratislavský
Időszak: Bratislava I
Vidék: Pozsony
 48.146364, 17.100744

Zochova 16
811 03  Bratislava

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események