HU HU
3 hodnotenia
Gyerekeknek A családnak
A Minifarma egy olyan komplexum, amelyet szeretettel, kézzel építünk mi, tulajdonosok és egyben állatgondozók is. Az egy hektárt meghaladó területen több mint 100 állat él, ami főként kis termete miatt egyedülálló.

Mini farm

A Minifarma egy olyan komplexum, amelyet szeretettel, kézzel építünk mi, tulajdonosok és egyben állatgondozók is. Az egy hektárt meghaladó területen több mint 100 állat él, ami főként kis termete miatt egyedülálló.

Ezek elsősorban klasszikus haszonállatok miniatúrái, például juhok, kecskék, lovak, tehenek, lámák, szamarak, malacok, kacsák, libák vagy csirkék. Ezen mini cicák legnagyobb szívét és legkisebb rajongóit természetesen a gyerekek jelentik, ezért nekik szenteltük a farmot. Azonban még a felnőtt látogatók sem fognak unatkozni velünk.

És mi különböztet meg minket a többi gazdaságtól? Lehetővé tesszük Önnek és gyermekeinek a korlátlan hozzáférést közvetlenül a szelíd állatok körébe. Alaposan szemügyre veheti az állatokat, etetheti őket, megsimogathatja őket, vagy megfigyelheti, hogyan viselkednek természetes környezetükben. Mindez akadály nélkül, amely elválasztana tőlük. Ezen kívül animátorok gondoskodnak rólad, akik elmagyarázzák neked, hogyan közelítsd meg az állatokat, hogy a lehető legnagyobb tapasztalattal rendelkezz és minden kíváncsi kérdésre válaszolj. Annyi időt tölthet az állatokkal, amennyit csak akar, és maga állítja be a bemutató ütemét.

Ha az állatok már felszállnak, kényelmesen leülhet az asztalhoz, beteheti függőágyba, vagy pihenhet babzsákokon olyan pihenőhelyeken, ahol az állatok nem férnek hozzá, de jól láthatóak. A szabadidős területek a gazdaság egész területén találhatók, így nemcsak klasszikus játszótereket, hanem erdei játszóteret, vízi játszóteret, szalmajátékot vagy tündérházakat is élvezhet. A rekreációs területek tartalmazzák a gyermekeknek szóló tevékenységeket, kilátókat, pedálos traktorokat, csúszdákat és hintákat.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy gyermekei boldogan távozzanak a Minifarmból, és Ön kipihent legyen.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz
Frissítve: 18.3.2020
Forrás: Mini FARMA

Nyitvatartási idő

Az időjárás

szombat - vasárnap:
10:00 - 18:00
Organizované skupiny (školy, škôlky, výlety) na objednávku, aj cez pracovné dni


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 917 661 263
honlap: minifarma.sk
Mini farm
Lubina 821
916 12  Lubina
Vidék: Trenčiansky
Időszak: Nové Mesto nad Váhom
Vidék: Közép Považie
 48.819665, 17.704696

Lubina 821
916 12  Lubina

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események