HU HU
0 hodnotenia
A SNOWLAND a családi síelésre összpontosít, magas szintű kiegészítő szolgáltatásokkal, 12,5 km-re Martintól. Az építészetileg modern sípálya elővárosi üdülőhelyként épült, könnyen megközelíthető gépjárművekkel. Ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre 1200 autó és 10 busz számára.

Hóföld

A SNOWLAND a családi síelésre összpontosít, magas szintű kiegészítő szolgáltatásokkal, 12,5 km-re Martintól. Az építészetileg modern sípálya elővárosi üdülőhelyként épült, könnyen megközelíthető gépjárművekkel. Ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre 1200 autó és 10 busz számára.

A kedvező északkeleti lejtő jó feltételeket teremt a síeléshez és a snowboardozáshoz decembertől márciusig. Az ápolt és hóval borított sípályák 510–830 m magasságban helyezkednek el, amelyeken 8 lejtő található, amelyek teljes hossza 5600 m, nehézségük pedig könnyű, turisztikai és mérsékelt.
A Snowland egy új, modern, négyüléses felvonót kínál beszálló övvel és 1320 m hosszúsággal, 330 m magassággal és 2000 ember / óra szállítási kapacitással, valamint 6 sífelvonóval, amelyek teljes kapacitása 5700 ember / óra. A legfiatalabb és kezdő síelők számára mini felvonó áll rendelkezésre sí- vagy snowboardiskolával. Újdonság a központunkban a YETI PARK gyermekfelvonóval, szállítószalaggal és különféle szórakoztató kiegészítőkkel, amelyeket kifejezetten kicsiknek terveztek.
A SNOWLAND a családi síelésre összpontosít, magas szintű kiegészítő szolgáltatásokkal. Van egy elegáns, nemrég felújított HUMNO étterem, újonnan megnyílt HUNT étterem, kandallóval ellátott SKi bár, büfék, SKI-szolgáltatás, sí- és snowboardiskola, turisztikai információs iroda, kölcsönző, raktár és sportfelszerelés-áruház. A mesterséges megvilágítás lehetővé teszi, hogy este élvezze a síelést vagy a snowboardozást. A síterület szomszédságában a sífutás rajongói, ahol 12 km teljes hosszúságú sífutópályák vannak, szintén jól érzik magukat.

SNOWLAND nyáron
Bár a SNOWLAND elsősorban a családi síelésre összpontosít, még télen kívül is élvezhetik a gyerekek és a felnőttek egyaránt. A legkisebbek számára egy játszótér található, ahol egy nagy kalózhajó, bungee trambulin, felfújható csúszda és ugrálóvár, gyermek körhinta, klasszikus trambulin, gyermek elektromos autók és quadok találhatók, mások bérelhető kerékpárokkal, terepjárókkal (görkorcsolya), görkorcsolya. Játszhat paintballt, asztaliteniszt, biliárdozhat, használhat multifunkcionális pályákat - tenisz, mini foci, röplabda, .. vagy horgászhat és csónakázhat a tavon. A 9 lyukú golfpályán golfpálya található, és zöld színnel lehet játszani. A vendégek használhatják a nyitott kandallókat, és hordozható grillezőt is kínálnak.
Természetesen a környezet lelkes turistákat is kíván. A közelben számos tavacska, túraútvonal található, és az egész völgyet kék jelzésű ösvény keresztezi Valčétől a Maríková nyeregig, és Kuneradig vezet tovább. Van kerékpáros útvonalak hálózata is.
A régióban 415 km kijelölt és karbantartott kerékpárút található, erős kognitív aláfestéssel. Azt mondják, fedezze fel a Turčianske-völgyeket, a természetet vagy a történelmet. Az újonnan épült kilátókból gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre. Kellemes egyenesek, taposó járatok vagy nagyobb kihívásokkal teli útvonalak meredek emelkedőkkel és ereszkedésekkel várják Önt.

Központunk számos sporttevékenységet kínál:
- 9 lyukú golfpálya
- 3x multifunkcionális játszótér - tenisz, röplabda, floorball, minifoci
- mini foci, röplabdapálya a füvön
- soros áramkörök a központ körül 2100 m hosszúságban
- terepfutó pályák, terepfutás, fitnesz futás, futás az erdőben, szabadtéri edzés
- kerékpározás - www.tbsjus.sk/cyklotrasy/trasy.php?lang=1
- turizmus Mala és Nagy-Fátra területén
- asztalitenisz, fitnesz, szauna
- edzőterem speciális sport tatami padlóval
- focipálya 2 km-re az üdülőhelytől

Szórakoztató tevékenységek:
- biliárd, bungee trambulin - felnőttek és gyermekek számára
- játszóterek és trambulinok, felfújható attrakció - kastély, gyermek körhinta, gyermek elektromos autók és quadok
- kerékpárok, robogók kölcsönzése - síbicikli (felvonó és lejtő)
- kalandbúvárkodás, csónakázás a tavon, íjászat és számszeríj lövés, paintball ...
- kés és fejszék dobása, SWAT készségek, helikopteres repülések, túlélési tanfolyamok
- A jövőben kiépül a Relaxland - egy nyári relaxációs medenceközpont medencével

Bármi is legyen a lehetőség a SNOWLAND meglátogatására, felfedezheti a legkorszerűbb felszerelést, a szakmai biztonságot, amit végtelen szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek emelnek ki.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Ifjúság, Felnőttek
Frissítve: 30.1.2019
Forrás: Snow land

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 903 112 211
honlap: snowland.sk
Hóföld
Snowland
Valčianska dolina 1054
038 35  Valča
Vidék: Žilinský
Időszak: Martin
Vidék: pulyka
 49.014974, 18.808985

Snowland
Valčianska dolina 1054
038 35  Valča

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események