HU HU
0 hodnotenia
A jazzkluboknak nem feltétlenül a nagyobb városok tartományának kell lenniük. Egyértelmű kivétel a Nové Mesto nad Váhom, ahol főként a jazzre összpontosító klub jött létre.

Kék jegyzet

A jazzkluboknak nem feltétlenül a nagyobb városok tartományának kell lenniük. Egyértelmű kivétel a Nové Mesto nad Váhom, ahol főként a jazzre összpontosító klub jött létre.

Jazz fesztivált hoztak létre a Zelená Voda-n, Novo Mesto nad Váhomban egy ideje. Abban az időben a novomešiak nem gondolták, hogy egy idő után a város központját egy jazzklub gazdagítja. "Körülbelül három évvel ezelőtt foglalkoztam egy étteremmel rendelkező zenei klub ötletével, de a végső döntés, hogy erre a projektre megyünk, tavaly év elején született meg a zenei produkcióval kapcsolatos tevékenységeink kapcsán is a Green Water-en, mégpedig az Open Jazz Fest “- mondja a New Town jazzklub, a Blue Note tulajdonosa, Zelenay Tibor.

"Az a tény, hogy ez egy főleg jazz zenére összpontosító klub lesz, a zene szubjektív érzéséből fakad saját magam és a körülöttem élők számára" - folytatja. Az előadások általában heti két-három alkalommal lesznek. "Szeretnénk lehetőséget adni a fiatal zenészeknek és az alternatív zenének is, hogy bemutatkozhassanak, hogy a műfajok teljes skáláját kínálhassuk a látogatóknak" - mondja Zelenay.

Elmondása szerint a klub tematikus esteket is készít különböző témákban. Ez lehet például a zenei műfajok bemutatása, beszélgetések az utazókkal és más érdekes események és programok.

Zelenay szerint a jazz zene dominál a produkcióban, de más műfajok is helyet kapnak a dramaturgiában a klub térbeli lehetőségein belül. Kapacitása legfeljebb kétszáz ember.

Kizárólag zenei produkciókkal nyílik 17:00 és 01:00 óra között. és részvényeket rendelt.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Idősek, Fogyatékos, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 18.3.2020
Forrás: Blue Note

Nyitvatartási idő

Az időjárás

hétfő - vasárnap:
17:00 - 01:00


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 902 608 912
Kék jegyzet
J.Hašku 18
915 01  Nové Mesto nad Váhom
Vidék: Trenčiansky
Időszak: Nové Mesto nad Váhom
Vidék: Közép Považie
 48.756077, 17.830304

J.Hašku 18
915 01  Nové Mesto nad Váhom

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események