HU HU
4 hodnotenia
Jelenleg a kiállítási központot agrár-komplexumnak nevezik, NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, állami vállalkozás, és a Szlovák Köztársaság egyik legfontosabb vásár- és kiállítási vállalata, és fontosságát megerősíti a több mint 40 éves hagyományőrző, de ugyanakkor innovatív , de különösen egyedi események.

Agrokomplex NEMZETI KIÁLLÍTÁS

Jelenleg a kiállítási központot agrár-komplexumnak nevezik, NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, állami vállalkozás, és a Szlovák Köztársaság egyik legfontosabb vásár- és kiállítási vállalata, és fontosságát megerősíti a több mint 40 éves hagyományőrző, de ugyanakkor innovatív , de különösen egyedi események.

A vállalat küldetése a kiállítások területén a vállalatok és a vállalkozók közötti kommunikáció támogatása, meglévő és potenciális ügyfelekkel nemzeti és nemzetközi szinten. Ezenkívül erőfeszítés a kereskedelem, valamint a nemzetközi gazdasági, tudományos és műszaki együttműködés fejlesztése, vásárok és kiállítások szervezése a saját telephelyén, valamint a Szlovák Köztársaság külföldi kiállításainak szervezése. A kiállítási tevékenység elsősorban a kommunikációs lehetőségek megteremtéséről szól a szakmai és laikus közönség számára, a szórakozási, kulturális és társadalmi események terének biztosításáról. A vállalat magában foglalja a Szlovák Mezőgazdasági Múzeumot és a kiállítási területeket. A múzeum kiállításai megközelítőleg 8.900 m2 területet ölelnek fel, a kiállítási tér mellett a múzeumhoz tartozik egy szabadtéri múzeum, a nyitrai mezei vasút és egy könyvtár is. Ma a múzeumkomplexum teljes területe meghaladja a 30 hektárt. A muzeológia területén az a küldetés, hogy a meglévő gyűjtemény alapján megvizsgálja a mezőgazdaság történeti fejlődését és az ezzel kapcsolatos információkat közölje a nyilvánossággal, fenntartsa a meglévőt, valamint új kiállítást és tudásbázist hozzon létre. A vállalat régóta jó hírnévnek örvend a hazai és a nemzetközi üzleti körökben. Tagja a Közép-európai Kiállítási Szövetségnek, a CEFA-nak, valamint az Európai Fafeldolgozó Gépgyártók Eumabois és mások szövetségének.

Rövid történelem

Az agrár-élelmiszeripari komplexum támogatására kiállítási szervezet létrehozásának ötlete a Földművelésügyi Minisztériumtól származott. A szervezet története 1973-ig nyúlik vissza, amikor a Földművelésügyi Minisztérium előmozdításának hatékonyságának növelése és céltudatos tevékenységének biztosítása érdekében 1.1. 1973 Mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás. Miután a kiállítási területet 1974-ben átadták használatra, a társaság a nyitrai MSCPV, op (Az állandó szlovákiai mezőgazdasági kiállítás tulajdona) körébe került. Az SSR földművelésügyi és élelmiszerügyi miniszterének határozatával, 1.1. Az Agrokomplex - Výstavnictví speciális célú szervezet 1976-ban Nyitrán állandó országos mezőgazdasági kiállítást hozott létre, 380 alkalmazottal. Az akkori Agrokomplex kiállítás eredeti fókusza elsősorban didaktikai - oktatási volt. A kiállítás alatt tartott szemináriumok, versenyek és előadások elősegítették a mezőgazdasági ágazat további javítását. Nem is beszélve a gyümölcsöskert építészetének és a talaj gondozásának progresszív projektjeiről, a növény- és állattenyésztés modern formáiról ebben az időszakban. A mezőgazdasági gépesítés legújabb találmányai keltették fel a legnagyobb figyelmet.

Az Agrokomplex didaktikai-oktatási kiállítás első évében 53 kiállító vett részt. Az ötödik évben 131 vállalatot fogadtak. 2007-ben több mint 600-an voltak. 1989-ben az SSR földművelésügyi és táplálkozási miniszterének határozatával megalapították az Agrokomplex - Výstavníctvo Nitra közreműködő szervezetet. Ettől az időponttól kezdve fokozatosan előkészítették a vásárok új témáit, és az Agrokomplex kiállítás didaktikai-oktatási fókuszát kereskedelmi jellegűvé változtatták annak érdekében, hogy korszerű, a piacra összpontosító információs kiállításokat és vásáreseményeket hozzanak létre. Új vásárprojektek szervezése kezdődött, amelyek közül a legsikeresebbek ma a bútorokat és a lakhatásokat, a mérnöki munkákat, a hegesztést, az öntést és a kohászatot, az építőipari gépeket, a kertészeti, az autóipari, az erdészeti és a famegmunkálási technológiákat helyezik előtérbe. 1.1-től. 2008-ban az Agrokomplex - Výstavníctvo Nitra állami vállalatként új jogi formában kiállítási központ működött. 2017. január 9-től a társaság üzleti neve agrár-komplexumra vált NÁRODNÉ VÝSTAVISKO állami vállalkozásra.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: V objekte, Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz
Frissítve: 25.3.2023
Forrás: Agrokomplex

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Agrokomplex NEMZETI KIÁLLÍTÁS
Amfiteáter Agrokomplex, národné výstavisko
Výstavná 1159
949 01  Nitra
Vidék: Nitriansky
Időszak: Nitra
Vidék: Ponitrie
 48.3072773, 18.1010056

Tengerszint feletti magasság: 137 m

Amfiteáter Agrokomplex, národné výstavisko
Výstavná 1159
949 01  Nitra

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események