HU HU
2 hodnotenia
A BABYLON BRATISLAVA egy eredeti koncertklub Pozsony abszolút központjában. A SZLOVÁK és CSEH zenei színtér teteje itt lép fel.

Babylon stúdió

A BABYLON BRATISLAVA egy eredeti koncertklub Pozsony abszolút központjában. A SZLOVÁK és CSEH zenei színtér teteje itt lép fel.

Az egyre népszerűbb Atelier Babylon egy zenei klub kikapcsolódását ötvözi a színház eleganciájával és egy kis barátságos old school bájjal. Különösen a hideg hónapokban érdemes meglátogatni, amikor a szervezők a legjobbakat választják a hazai, de a külföldi zenei életből is. Az intimebb koncertekért nem klasszikusan sorokban, hanem az asztalok körül ülnek, így élvezheti a kulturális élményt az ősi bár egyik italával. A bármenü szerény, de olcsó.

A fő előadóterem fölött van egy VIP erkély, amelynek kapacitása száz fej, ahol sötétben rendszeresen láthatja a helyi zenész égbolt ismerős arcát. Nagyobb rendezvényeken a terem megszabadul az asztaloktól és az ülőhelyektől, igazi üstöt hozva létre, amelyet sok világszínvonalú zenész már felforrósított. Eddig Babilont olyan szlovák és cseh zenészek keresték fel, mint az IMT Smile, Dan Bárta, de olyan külföldi sztárok is, mint a Garbage és az Living Color. Egyszerűen fogalmazva, valóban komoly zenei események helyszíne.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Idősek, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 18.3.2020
Forrás: Visit Bratislava

Nyitvatartási idő

Az időjárás

hétfő - vasárnap:
18:00 - 06:00


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 948 171 202
Babylon stúdió
Námestie SNP 14
811 06  Bratislava-Staré Mesto
Vidék: Bratislavský
Időszak: Bratislava I
Vidék: Pozsony
 48.145148, 17.112462

Námestie SNP 14
811 06  Bratislava-Staré Mesto

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események