HU HU

Mojmírovce kastély

2 hodnotenia
A 18. századi barokk-klasszicista Mojmírovce kastély, amelyet egy angol park vesz körül, ma egyedülálló légkört kínál Önnek, ötvözve a minőségi szállodai szolgáltatásokat, a kivételes kulináris élményeket és inspiráló környezetet, amely ideális rendezvények szervezéséhez 300 vendég számára az udvaron és a kastélyban. kültéri.

Mojmírovce kastély

A 18. századi barokk-klasszicista Mojmírovce kastély, amelyet egy angol park vesz körül, ma egyedülálló légkört kínál Önnek, ötvözve a minőségi szállodai szolgáltatásokat, a kivételes kulináris élményeket és inspiráló környezetet, amely ideális rendezvények szervezéséhez 300 vendég számára az udvaron és a kastélyban. kültéri.

Az uradalom meghatározó jellemzője a Tolerancia Folyosója, az Ikon Szalon, egy Mojmíroviec szülöttjének, Grassalkovič grófnak a szalonja, amely egykor Magyarország leghíresebb ménese volt, egyedülálló módon kongresszusi teremmé és 300 éves borzá alakították át pince. A sportkedvelők élvezhetik a 25 méter hosszú fedett medencét, edzőtermet, játszóteret és fedett lőteret. Pozsonytól 1 órára a kényelmes elhelyezkedés garantálja a kényelmes megközelíthetőséget.

SZÁLLÁS egy történelmi kastélyban

A történelem, a békés környezet a park közepén és a kényelmes szállás vonzó kombinációja található a teljesen felújított szobákban és apartmanokban, közvetlenül a 18. századi kastély és a szomszédos felújított melléképület - Žrebčín helyiségeiben.
Összes szállás kapacitás: 84 ágy.

Szobai felszerelés:
fürdőszoba zuhanyzóval / káddal és WC-vel
ingyenes WiFi internet-kapcsolat
telefon, rádió, műholdas TV, széf, minibár

GASTRONOMY

Étterem

Kulináris élmények a kastélyban

A Kaštieľ Mojmírovce étteremben igazi kulináris finomságokat élvezhet, évszázados történelmet lehelõ légkörben. Huňady gróf üzenetét hordozva az étterem vadászati stílusban díszített, sok trófeával és tematikus festménnyel.
Az étterem befogadóképessége 50 férőhely.
Válasszon a hazai és külföldi konyha különlegességei közül, és finomítsa az ínyenc élményt egy üveg kivételes borral a helyi borvidéken vagy márkás borral a gazdag borüzletünkben.

Sütőóra
Hétfőtől szombatig 7:00 és 22:00 óra között
Vasárnap 7:00 és 21:00 óra között

Szalonok az értekezletekhez

Az étterem közelében három társalgó található, amelyek az étteremmel együtt 105 vendég számára kínálnak helyet. Az étterem részeként használt White Lounge reggelit szolgál fel a vendégek számára.

Az elegáns szalonok biztosítják az üzleti találkozók, tárgyalások, szemináriumok és családi ünnepek adatait. A romantikus rózsaszín szalon ideális ünnepségekhez, eljegyzésekhez, házassági évforduló megünnepléséhez és romantikus vacsorákhoz egy pár számára. A stílusos Music Salont esküvői szobaként is használják.

Borospince

A tökéletes borélményt a kastély pincéjében található, 300 éves boltozatos tégla borospincében élvezheti.

Bor, történelem és művészet

A borospince nemcsak a történelmet, de a művészetet is lélegzi. Viktor Šabík építész átfogó rekonstrukciót írt alá. A vinotheque borospincét a világ legnagyobb téglagyártója, a Wienerberger nemzetközi éves díján díjazták, a világ minden tájáról érkezett 260 pályázat között. Építésze, Viktor Šabík és csapata megvalósításáért Bécsből megkapta a 2010-es tégla díjat.

A borospincék hangulatát egy vinotheque-vel egészíti ki 24 akadémikus festőművész 120 festményéből álló gyűjtemény, amelynek témája a bor és a szőlőtermesztés.

Borkóstolás megrendelésre

Ha olyan helyet keres, ahol egy érdekes vállalati rendezvényt szervezhet, fogadjon a kulináris élmény tökéletes kombinációjára egy vacsora formájában, az "Étel és bor párja" stílusban. Örömmel készítünk önnek egy vezetett borkóstolót vacsorával, frissítőkkel és élő zenével, amely felejthetetlen benyomást tesz vendégeire.

A borospince befogadóképessége 50 férőhely.

À la menü menü

Örömmel üdvözöljük Önt a Kaštieľ Mojmírovce étteremben. Huňady gróf egykori nyári rezidenciájának kellemes környezetében, az uradalom utolsó tulajdonosának, szenvedélyes vadásznak és ínyenceknek kínálunk helyi specialitásokat, vadételeket és nem hagyományos ételeket a világ távoli pontjairól.

Természetesen a jó ételek minőségi bort is tartalmaznak, ezért válogathat a nyitrai borvidék legjobb helyi borai közül, és közvetlenül a Mojmírov kocsmákban is előállított és feldolgozott borokat talál.

A szálloda személyzetének csapata jó ízlést és kellemes ülést kíván!


Konferenciák, képzések, rendezvények és csapatépítés

Reprezentatív tereket keres kongresszusok, szemináriumok, tréningek, céges bemutatók, csapatépítő rendezvények, sport- és kulturális események, kerti partik, esküvők, családi ünnepségek, bálok számára? Ha biztos akarsz lenni abban, hogy rendezvényed professzionálisan biztosított lesz, és ugyanakkor magad is élvezheted azzal az érzéssel, hogy mindenről gondoskodunk, akkor jó helyen jársz Kaštiel Mojmírovkában.

A szlovák és nemzetközi rendezvények szervezésével kapcsolatos gazdag tapasztalatainknak, a kivételes terek változó kínálatának és a jól ismert fantasztikus konyhának köszönhetően megbízható partnert kapsz rendezvényeink megszervezéséhez bennünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel készítünk egy személyre szabott ajánlatot az Ön elképzeléseinek és követelményeinek megfelelően.

Készítsen elő egy csapatépítést kollégáinak, amelyet nem felejtenek el. A Kaštiel Mojmírovka városában sokféle tevékenység közül választhat közvetlenül a szállodában, és minden időben biztosan jól érzi magát!

Sporttevékenységek a szállodában
bowling
fitnesz
fedett tornaterem rugózott felülettel
lőtér mozgatható céllal kézifegyverek számára
2 agyagos teniszpálya
strandröplabda pálya
minigolf
biliárd
petang

Csapatépítő tevékenységek a szálloda komplexumban
kosárlabda, strandröplabda, tenisz, tollaslabda, mini foci
úszóversenyek, aquatlon, triatlon
íjászat, minigolf
lövészverseny, tenisztorna
kreatív műhely - festés a parkban
„podecků” sütemények sütése korabeli kősütőben
borkóstoló a borospincében
grill a teraszon, kenyérpirító, gulyásfőzés / káposzta /

Csapatépítő tevékenységek a kastély körül
borkóstoló közvetlenül a PD Mojmírovce pincészetben
látogatás az élménymúzeumban Musicianics - fafaragás, bemutató
egyedülálló hangszerek és kertépítészet Mojmírovcén
túrázás - kirándulás Zoborba
kocsikázás
látogatás a gýmeši kastélyban

ROMANTIKUS Esküvő

Az udvarházban található álommesés esküvő valósággá alakul a Mojmírovce udvarházban. Az angol parkkal körülvett romantikus kastély tökéletes hely elegáns esküvői ünnepségre és szabadban történő esküvőre. Lenyűgözze a történelem, a művészet és az első osztályú szolgáltatások, és ünnepelje nagy napját, ahogy kell!

A szabad levegőn házasodsz meg

Meg akarja pecsételni házassági fogadalmát egy romantikus parkban, egy szökőkút mellett, a háttérben egy romantikus kastély hátterével? Ön jó helyen van velünk! Ha a nyári szezonban kívüli időpontot választott, esküvőt is szervezünk az udvarházban, az egyik romantikus társalgóban.

A szlovák és nemzetközi esküvők szervezésében szerzett gazdag tapasztalatunknak köszönhetően számíthat ránk, hogy minden részletre gondolunk.

Esküvői termek a vendégek számának megfelelően

Csarnok épületében található csarnok 80 vendég számára
A kastély főépületében található terem 70 vendég számára, az Afrikai Szalon átkelésének lehetőségével 15 vendég számára
Rózsaszín nappali 20 vendég számára
Bjorson Lounge 15 vendég számára
Tükörszalon 22 vendég számára
Borospince 24-50 vendég számára

Szállás esküvői vendégeknek

Az esküvői vendégek kényelmesen elhelyezhetők közvetlenül a Mojmírovce kastélyban. A teljes férőhely 84 ágy egy-, kétágyas szobákban és lakosztályokban. Nagyobb számú esküvői vendég esetén lehetősége van kedvezményesen igénybe venni a szállást.

Az ifjú házasok ingyenes nászéjszakát kapnak a lakásban ajándékként tőlünk.

Egyedi esküvő és teljes szolgáltatások

Örömmel segítenek a nagy nap szervezésében a legapróbb részletekig. Tanácsot adunk az esküvői menü összeállításához, zenei produkciót, fotós, videó, limuzin vagy kocsi szállítást, esküvői tortát és desszerteket biztosítunk. Dekorációkat és virágdíszeket, székhuzatokat készítünk, és kérésre partysátrakat biztosítunk.

Az esküvői vendégek számára ingyenes parkolási lehetőség biztosított a kastély zárt, nem őrzött területén.

A segítőkész személyzet készen áll az ifjú és esküvői vendégek kívánságainak és kívánságainak teljesítésére. Megtiszteltetés számunkra, ha hozzájárulhatunk esküvője napjának szép emlékéhez.

SPORT & Pihenés

Bowling és wellness központ

A Kaštieľ Mojmírovce **** szállodában nemcsak egy fárasztó nap után élvezheti a kellemes kikapcsolódást. A szálloda területén, 817 m2 területen kínálunk ügyfeleinknek helyet az aktív kikapcsolódáshoz, de a test és a lélek simogatásához is. Ügyfeleink további érdekes elemeket is találnak itt, például egy éttermet, bárot vagy galériát.

Úszómedence
25 m 1,5 m mélységgel (a víz hőmérséklete 27 ° C-ig, a levegő hőmérséklete 29 ° C)

Bowling bár és fitnesz

A wellness kínál
Finn száraz szauna hűtőmedencével
gőz sós szauna
gőz gyógynövényes szauna
jégzápor
zuhanyzók masszázzsal és esőfejjel
Kneipp fürdő

A belépés a szálloda 25 m-es úszómedencéjébe, a wellness és fitnesz belépés ingyenes.

Masszázsok

KLASSZIKUS MASSZÁZS
A klasszikus masszázs javítja a bőr, a bőr alatti szövetek és az izmok vérkeringését, segít ellazítani a merev és fájdalmas izmokat, és hozzájárul a salakanyagok jobb kimosódásához a testből. Minőségi és rendszeres masszázzsal megelőzhet bizonyos betegségeket és aktívan elnyomhatja pl. a fájdalom első tünetei, elsősorban a mai életmód okozta. De talán a legfontosabb - összességében jobban érezheti magát, mert a masszázs nemcsak a testet, hanem a pszichét is érinti. Az emberek már régóta tudják, hogy az érintés mint olyan segít megszabadulni a belső feszültségtől. És ezt az egyszerű, mégis hatékony "gyógymódot" ma is alkalmazzák.

Fényvisszaverő lábmasszázs
Ez az alternatív gyógyászat egyik leghatékonyabb módszere. A láb egyes pontjainak stimulálásával egy jelet továbbítanak az illetékes hatósághoz, amely lehetővé teszi annak pozitív befolyásolását. A reflexológia jótékony hatása általában két-három kezelés után jelentkezik. Mivel ezen utak bizonyos pontjai megfelelnek az emberi test egyes szerveinek, átjutásuk a problémák gyógyulását vagy csökkentését jelenti. Ezeknek a pontoknak a megnyomásával befolyásolhatjuk az energia áramlását a szervekben és az egész testben. Elősegíti a vérkeringést, a feszültség enyhítését és a fájdalomcsillapítást. Reflexológiai talpmasszázs 30 perc. ajánlott egy klasszikus gerincmasszázzsal kombinálva 30 percig.

MYOFASCIAL MASSZÁZS ÉS FÁZISSZABADÍTÁS
Ez egy pihentető terápia, amely képes mélyen befolyásolni a test minden részét. Az egész test izomzatának ügyes (fasciális) burkolatát a myopractic kezének ügyes mozgása nyújtja. Ez nyomást gyakorol a csontokra, az izmokra, az idegekre, az ízületekre, az erekre is, amelyek összhangba kerülnek egymással. Ez a módszer különösen krónikus vagy akut hát-, váll-, mellkas-, nyak- vagy ágyéki fájdalmak esetén működik, és minden korosztály számára alkalmas. A test az ingerekre az izomfeszültség oldásával reagál, és érezhető a mozgásszervi rendszer regenerálódása. A myofascialis masszázs az inak és izmok relaxációs és nyújtási technikája, amely kiküszöböli a fájdalmat és az izomfeszültséget. A myofascialis masszázs támogatja a vitalitás általános javulását, növeli az energiát és kiküszöböli a stresszt.

LAVA KŐMASSZÁZS
A lávaköves masszázs az egyik legjobb terápia a teljes kikapcsolódáshoz és regenerálódáshoz. Ez a masszázs speciális masszázsvonásokkal történik, meleg lávakövekkel, aromás olajokkal kombinálva. A fűtött, lávaköveken és illatos olajokon alapuló hő kombinációja megadja a jogot ennek a masszázsnak a királyi jelző viselésére, és az ügyfél felejthetetlen élményeket fog tanúsítani.

BANK - VAKUUM MASSZÁZS
A banki tevékenység a hagyományos kínai orvoslás egyik legrégebbi módszere. Jelenleg előnyös egy üvegbank, amely durva üvegből készül, és így megakadályozza a bank károsodását. Ezenkívül a teste lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a banki tevékenység (tapaszok) hatását, és a bankok segítségével megtalálja a belső szerveknek megfelelő problémás területeket és izomterületeket, vagy a myogellosis vagy izomgörcsök által okozott nagyobb érzékenységű területeket.

SZÜLETETT TERÁPIA ÉS KÉPMASSZÁZS
Dorn terápiája egy szelíd manuális terápia, amelyet egyre inkább alkalmaznak a hát- és ízületi fájdalmak, valamint a rossz testtartással járó különféle rendellenességek esetén. A Breuss masszázs egy energia-manuális masszázs, amely fizikai és szellemi elzáródásokat old fel orbáncfű olaj használatával. Nagyon lassú és gyengéd tapintásokkal masszírozzák közvetlenül a gerincre és a felületes izmokra. A Breuss masszázst a Dorn-módszerrel végzett kezelés után vagy a kezelés előkészítésére használják.

SIMTOLÁS
A nyirokelvezetés (vagy nyirok- vagy vízelvezető masszázs) évek óta bevált módszer, amely segíti a nyirokrendszer stimulálását és elsősorban a cellulitisz megelőzésére és kezelésére szolgál. A nyirokelvezetés segítségével a test megszabadul a nem kívánt hulladékoktól és fáradtságtól. A masszázs gyengéd és nem terheli az izomrészeket, így sportteljesítmény után is alkalmas. Az egész kezelés kellemes, pihentető és méregtelenítő hatású.

Lőtér

A kastély alagsorában található egy sportlövő, ahol kipróbálhatja a célba lövést anélkül, hogy lőfegyveres engedélye lenne.

A lőteret rövid lövedékes fegyverekhez tervezték.

A céllövészet a vállalati rendezvények, csapatépítések, sporttáborok, valamint az üdülési vendégek tartózkodásának kedvelt változata.

Sportlehetőségek

A sportrajongók a Kaštiel Mojmírovka ****-ban is jól érezhetik magukat. Sokszínűbbé teheti üdülését bowling-tornával, teniszmérkőzéssel agyagpályákon, strandröplabdával, tollaslabda-mérkőzéssel egy fedett tornateremben, rugózott felülettel, vagy minigolfozhat, petankolhat vagy biliárdozhat.

Örömmel adunk kölcsön teljes tollaslabda, petanque és minigolf felszerelést.

Az uradalmi terület kínál Önnek
Bowling
Fitness
Beltéri tornaterem rugózott felülettel
2 agyagos teniszpálya
Strandröplabda pálya
Minigolf
Biliárd
Petang

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 18.3.2020

Nyitvatartási idő

Az időjárás

hétfő - vasárnap:
00:00 - 23:59


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 907 846 040
Mojmírovce kastély
Park Mojmírovce
Mojmírovce 919
951 15  Mojmírovce
Vidék: Nitriansky
Időszak: Nitra
Vidék: Ponitrie
 48.206566, 18.061135

Park Mojmírovce
Mojmírovce 919
951 15  Mojmírovce

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események