HU HU
8 hodnotenia
A kovácsmesterség és az utazási szenvedély eredeti kombinációja hozta létre a "Fantasy-szigetet", közvetlenül a Tatralandia aquapark mellett. A Tatralandia egy új és nem hagyományos vidámpark.

Tatrapolis

A kovácsmesterség és az utazási szenvedély eredeti kombinációja hozta létre a "Fantasy-szigetet", közvetlenül a Tatralandia aquapark mellett. A Tatralandia egy új és nem hagyományos vidámpark.

Tatrapoliszban világhírű épületek fémminiatúráit láthatja, saját szemével láthatja a kovács munkáját, vagy korlátlan szórakozásban részesülhet 34 látványosságnál . A kovács mestersége és az utazási szenvedély eredeti kombinációja, amelynek eredményeként egy 1,61 ha területű, hagyományostól mentes gyermeki vidámpark jött létre.

A környék jellegét kiegészíti a Vas- sikátor a Kovácsműhellyel vagy az Anjelský vrch-i fémtemplom. Tatrapolis szíve a Földgömb tér, a földgömb fém forgó szobrával . 12 fémminiatúrával van felszerelve világhírű épületekből. Fémből készülnek, és az eredeti épületek hű másolatai.

Fémből készülnek, és az eredeti épületek hű másolatai. Egy rövid séta a téren lehetővé teszi, hogy szimbolikusan bejárja a világot - megcsodálja az Eiffel-torony kegyelmét, megnézze a Big Ben óráját, megszámolja a Sydney Operaház "leveleit", vagy összehasonlítsa a kamzíki tévétornyot a kanadai CN-torony.

Érdekes módon ezek nem apró alkotások, hanem nagy fémszobrok. Végül is csak az Eiffel-torony áll 7 m magasan. Ez a tökéletes hely egy rendkívüli szelfihez!

Ebben a rövid, "Utazás a világ körül" című videofilmben többet megtudhat arról, mi rejlik varázslatos városunk kapui mögött. Alkotója, Kováč Vepi személyesen ismerteti meg a kicsik és nagyok legérdekesebb látnivalóival:


Minden nap egy kovács tűzszagot érez a látogatók előtt, és különféle fémalakokat hoz létre. Saját szemével láthatja, hogyan kell izzítani a vasat, mennyire nagyra hajlik, milyen az üllő, milyen nehéz a kovács kalapácsa és mennyi időt kell eltölteni a vas hajlításával. Még így is megközelíthető őseink művészete, és kiderül, hogy az összes miniatúra mögött hatalmas kemény munka áll.

Nagyszerű attrakció kicsiknek és nagyoknak az ár tartalmazza a gyermek attrakciókat . A gyermekek teljes mértékben élvezhetik a Tatrapolis Expres vonatútját, lovagolhatnak láncos körhintán vagy klasszikus autodromon, kóborolhatnak a Tükör labirintusban, vagy kipróbálhatják a szórakozás nedves változatát a Zavart hajókon, vagy adrenalinozhatnak a Water Shoton.

Az összes látnivaló listáját ITT találja.

ÉJSZAKAI TATRAPOLIS

Tapasztalja meg a szokatlan steampunk stílusú éjszakai életet Jules Verne alapján a Tatrapolis vidámparkban. Olyan látványosságok várnak rád, mint a kísértetjárta, valamint egy esti mozi, grillezés a csillagok alatt és egy hétvégi buli egy diszkóval.

2801_3df89ij4km.jpg

Természetesen a Tatrapolis kínál étkezési vagy ajándéktárgyakat is.

A stílusos Inn u kováča gasztronómiai különlegességeket, Darčekovban pedig vásárolhat valami emlékezetes dolgot.

Ha eredeti helyet keres egy szabad nap eltöltésére a családjával, megtalálta a megfelelőt - a TATRAPOLIS-t .

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz, Hitelkártyás fizetés
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz
Frissítve: 17.3.2020
Forrás: tatrapolis.sk

Nyitvatartási idő

Az időjárás

június - szeptember
hétfő - vasárnap:
10:00 - 19:00


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 911 437 898; +421 915 834 644
honlap: tatrapolis.sk
Tatrapolis
Ráztocká 1003
031 05  Liptovský Mikuláš
Vidék: Žilinský
Időszak: Liptovský Mikuláš
Vidék: Liptó
 49.105947, 19.573596

Ráztocká 1003
031 05  Liptovský Mikuláš

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események