HU HU
1 hodnotenie
A városi Humenné kulturális központ különféle rendezvényeket szervez, például koncerteket, előadásokat, kiállításokat és még sok minden mást. Meglátogathatja a Kino Fajnt és élvezheti a filmestet.

Humenné Városi Kulturális Központ

A városi Humenné kulturális központ különféle rendezvényeket szervez, például koncerteket, előadásokat, kiállításokat és még sok minden mást. Meglátogathatja a Kino Fajnt és élvezheti a filmestet.

A rendezvények aktuális programját ITT találja.
A Kina Fajn aktuális programját ITT találja.

Városi galéria

A humennéi Városi Kulturális Központ a Kultúrbarátok Klubjának támogatásával javaslatot tett egy galéria létesítésére, amelyet a Humennéi Városi Tanács jóváhagyott az 1. sz. 2004. április 27-i 134. sz. A Humenné Városi Galéria létrehozását és a Galéria Statútumát 2005. június 21-én elfogadták.
Törvénynek megfelelően. A módosított 115/1998. Sz. Szlovák Köztársaság Kulturális Minisztériuma 2005. szeptember 30-án nyilvántartásba vette a Humenné Városi Galériát 26/2005 nyilvántartási szám alatt. A galéria alapítója Humenné városa, a galéria pedig a Városi Kulturális Központ része.

2902_h1tnoebo3i.jpg

Szakmai szempontból a Humenné City Galéria egy átfogó galéria-dokumentációt tartalmazó galéria, amely a Felső-Zemplín régióbeli szerzők munkájára, valamint a nem hivatásos és insit művészek munkájára összpontosít.

Mindenkit szeretettel várunk a megnyitóra. Az alkotások kiállításai munkanapokon 7.30 és 15.00 óra között ingyenesen látogathatók. este pedig az Önkormányzati Kulturális Központ által szervezett rendezvények alatt. A galéria minden évben 8-11 kiállítást készít a művészet szerelmeseinek. Humenné város és a Szlovák Köztársaság Kulturális Minisztériumának pénzügyi támogatásával évente Hornozemplínske impresie néven nemzetközi plenért szervezünk. Így elmélyítjük az együttműködést a művészet területén a szomszédos országokkal. Az elkészült alkotások gazdagítják a galéria gyűjteményét. A műalkotásokat kiállítások formájában a nyilvánosság számára hozzáférhetővé teszik, és a város és a látogatók faragott szabadtéri eredményeit az év legszebb ünnepei alatt minden évben betlehemi úton lehet megtekinteni.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 16.3.2020
Forrás: mskshe.sk

Nyitvatartási idő

Az időjárás

hétfő - péntek:
07:30 - 15:30


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 57 775 5548
honlap: mskshe.sk
Humenné Városi Kulturális Központ
Gorkého 1
066 01  Humenné
Vidék: Prešovský
Időszak: Humenné
Vidék: Horný Zemplín
 48.937966, 21.909338

Gorkého 1
066 01  Humenné

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események