HU HU
0 hodnotenia
A PanIQ Room az első szökési játék Szlovákiában. A játékosok egy csoportja egy zárt térben találja magát, ahonnan ki kell szállnia.

PanIQ Room Kassa

A PanIQ Room az első szökési játék Szlovákiában. A játékosok egy csoportja egy zárt térben találja magát, ahonnan ki kell szállnia.

Logikai kapcsolatok, rejtvények, nyomok, adrenalin, együttműködés. Négy város, három különböző kaland. Az Ön feladata az lesz, hogy teljesítse a küldetést a sikeres végéig, és kijusson. Hogyan? Lépésről lépésre! Először megtalálja a kulcsot, amely kinyitja a szekrényt. A dobozban felfedezi a rejtvény egy részét, a kódot első pillantásra a haszontalan dolgokról. De ahogy telik az idő, a legtöbb dolog összefügg, és megmutatja a kiutat. Az említett idő lesz a fő ellenséged, mert csak 70 perced van szabadon engedni! Az adrenalin percenként emelkedik, és az utolsó pillanatig nem tudja, nyitnia kell-e még egy zárat, vagy végre megtalálta a kiutat. Az egész játék szépsége, hogy együttműködés és kommunikáció nélkül több mint valószínű, hogy csapdában maradsz.

Kíváncsi vagy, hogy működik velünk?
A teremből való szabadulásra törekvő csapatnak minimum két, legfeljebb öt, illetve hat tagból kell állnia. Bárki taggá válhat, kortól és nemtől függetlenül (14 éven aluli felnőtt kíséretében). Feladata az lesz, hogy sikeresen befejezze a küldetést és kijusson. Hogyan? Lépésről lépésre! Először megtalálja a kulcsot, amely kinyitja a szekrényt. A dobozban felfedezheti a rejtvény egy részét, a kódot és az első pillantásra haszontalan dolgokat. De ahogy telik az idő, a legtöbb dolog összefügg és megmutatja a kiutat. Az említett idő lesz a fő ellenséged, mert csak 60 vagy 70 perc áll rendelkezésedre! Az adrenalin percenként növekszik, és az utolsó pillanatig nem tudja, hogy nyitnia kell-e még egy zárat, vagy végre megtalálta a kiutat. Az egész játék szépsége az, hogy együttműködés és kommunikáció nélkül több mint valószínű, hogy már játszhatnak hasonló játékokat, ezek "room escape" játékok. Verziónkban azonban meghosszabbítja az ún flow érzés, azaz valós idejű valós élmény.

Legjobb korosztály: 8-99 év

Kíváncsi vagy, hogy működik velünk?
A teremből való szabadulásra törekvő csapatnak minimum két, legfeljebb öt, illetve hat tagból kell állnia. Bárki taggá válhat, kortól és nemtől függetlenül (14 éven aluli felnőtt kíséretében). Feladata az lesz, hogy sikeresen befejezze a küldetést és kijusson. Hogyan? Lépésről lépésre! Először megtalálja a kulcsot, amely kinyitja a szekrényt. A dobozban felfedezheti a rejtvény egy részét, a kódot és az első pillantásra haszontalan dolgokat. De ahogy telik az idő, a legtöbb dolog összefügg, és megmutatja a kiutat. Az említett idő lesz a fő ellenséged, mert csak 60 vagy 70 perced van szabadon! Az adrenalin percenként növekszik, és az utolsó pillanatig nem tudja, hogy nyitnia kell-e még egy zárat, vagy végre megtalálta a kiutat. Az egész játék szépsége, hogy együttműködés és kommunikáció nélkül több mint valószínű, hogy csapdában vannak. már játszhattak hasonló játékokat, ezek "szoba menekülési" játékok. Verziónkban azonban meghosszabbítja az ún flow érzés, azaz valós idejű valós élmény.

Az ár:
49,99 € / 2 - 6 fős csoport

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Idősek, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 23.3.2020
Forrás: Kam s deťmi

Nyitvatartási idő

Az időjárás

hétfő - vasárnap:
Megállás nélküli


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 908 481 406
honlap: paniqroom.sk/
PanIQ Room Kassa
Alžbetina 53
040 01  Košice-Staré Mesto
Vidék: Košický
Időszak: Košice I
Vidék: Abov
 48.719418, 21.253385

Alžbetina 53
040 01  Košice-Staré Mesto

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események