HU HU
0 hodnotenia
Kassa városa a városi tanács határozata alapján 2013. október 1 -jén létrehozta a K13 - Kassai Kulturális Központok közreműködő szervezetet. 2014. január 1 -jén kezdte meg tevékenységét azzal a céllal, hogy 2013 folyamán, amikor Kassa volt, alapokra épült. az Európa Kulturális Fővárosa ..

Kassai Amfiteátrum

Kassa városa a városi tanács határozata alapján 2013. október 1 -jén létrehozta a K13 - Kassai Kulturális Központok közreműködő szervezetet. 2014. január 1 -jén kezdte meg tevékenységét azzal a céllal, hogy 2013 folyamán, amikor Kassa volt, alapokra épült. az Európa Kulturális Fővárosa ..

Ez magában foglalja az összes kulturális központot, amely az alatt jött létre. Az épített kulturális infrastruktúrát, amelyet beruházási projekteknek köszönhetően hoztak létre, kulturális célokra fogják felhasználni, és folytatni fogják azokat a projekteket, amelyek bizonyították értéküket.

A szervezet létrehozásának célja a város feladatainak teljesítése azáltal, hogy közérdekű tevékenységeket biztosít, feltételeket teremt az oktatáshoz, a kultúrához, az oktatási tevékenységekhez, a hobbi-művészeti tevékenységekhez, a testkultúrához és a sporthoz az EKF-en belüli beruházási projektek és a megbízott városi ingatlanok kezelése révén .

A szervezet fő tevékenysége a városi vagyon kezelése, programok, kiállítások, fesztiválok, színházi és filmes előadások, koncertek, kulturális és oktatási, társadalmi események szervezése a kultúra, a turizmus itthon és külföldön, oktatás, képzés és a fizikai kultúra fejlesztése, tudományos és műszaki szolgáltatások és információs szolgáltatások, koordináció, feltételek biztosítása a szervezéshez és az együttműködéshez más intézményekkel itthon és külföldön. A K13 tevékenység - A kassai kulturális központok középpontjában továbbá a kiadói tevékenység, a marketingtevékenység, a kreatív iparágak támogatása, a kulturális és nemzeti intézményekkel való együttműködés, a szabadidős tevékenységek támogatása és népszerűsítése, konferenciák és tanfolyamok szervezése, a foglalkoztatást támogató tevékenységek állnak. és a regionális fejlesztés. A többi tevékenység egyike a Košice –EHMK 2013 projekt, valamint az INTERFACE 2013 projekthez kapcsolódó tevékenységek és projektek nyomon követése és értékelése, e projektek és az ECOC projekthez kapcsolódó projektek tevékenységeinek fenntarthatósága nyomon követése és értékelése a következő években. .

Egy új vállalat megjelenését kényszerítette ki az, hogy az ECOC projektet két - programozói és jogalkotási - sorban kell folytatni. A törvényi kerethez hozzájáruló szervezet jött létre, amelynek feladata a program folyamatosságának biztosítása is. A jogalkotással indított projektek és támogatások továbbra is a Creative Industry nonprofit szervezet hatáskörébe tartoznak.

A K13 - Kassai Kulturális Központok elképzelése az, hogy kulturális infrastruktúrát, azaz laktanyát / Kulturparkot, Kunsthalle -t / Művészeti Csarnokot, Amfiteátrumot és 8 SPOT -cserét kínálnak a kulturális szereplők, utazásszervezők, cégek, magánszemélyek, non -profit szervezetek és az üzleti szektor számára. a közreműködő szervezet a finanszírozás kivételével komplex technikai és program hátteret teremt. A szándék az INTERFACE 2013 projekt folytatása, amely Kassa 2013 -as Európa Kulturális Fővárosa címet kapta.

Minden, ami Kassán épült a kultúra területén, az a célját szolgálja, és különösen a város lakóinak és látogatóinak. Az EKF projekt nem ért véget. Éppen ellenkezőleg, folytatódik. Az újonnan alakult szervezet küldetése, hogy szélesebb műfajválasztékot kínáljon az embereknek, hogy mindenki megtalálhassa az egyes létesítményekben azt, ami érdekli. A program felépítése szélesebb spektrumra összpontosít.

Az ECOC projekt célja, hogy Kassa kreatív központtá váljon, amelyet sikerült elindítania és szilárd alapot teremtenie. A K13 nonprofit szervezettel együtt a K13 tovább akarja vinni ezt a stratégiát. A laktanya / Kulturpark nagy lehetőségeket kínál a kreatív gazdaság fejlesztésére.

Frissítve: 1.10.2021

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Kassai Amfiteátrum
Košice
Vidék: Košický
Időszak: Košice I
Vidék: Abov
 48.727089, 21.23867

Košice

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események