HU HU

Hol lehet hétvégére menni 2019. július 13–14

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
Ne üljön otthon a hétvégén, több száz rendezvényt kínálunk nektek Szlovákia egész területéről. Minden héten kiválasztunk közülük néhányat a Hétvégi eseményszűrőnkben.

A hétvégén megnézzük a Kubínska Hoľa-t, ahol a sípálya olyan helyre alakul, ahol megmérheti erejét, kitartását, bátorságát és spártai harcos lehet. Kubínska Hoľa Spartan Super & Sprint szombaton, 13.07. SPARTAN SUPER-t fog futni (13 km-es út és 25 akadály). És vasárnap 14.07. SPARTAN SPRINT (5 km-es út és 20 akadály). Nézze meg, hogy nézett ki egy évvel ezelőtt a szöveg alatt.

A legnagyobb családi fesztivál látogat a Vöröskő vára, szombaton 2019/07/13 akkor feltétlenül látogasson el a mese helyet, az egész család. Miro Jaroš, Smejko és Tanculienka, a FÍHA Tralala, Paci Pac , különféle színházak, kreatív játékok, arcfestés és sok más látnivaló vár rád. A kastély kapui 10: 00-kor nyílnak és 19: 00-kor zárnak be

2019. július 13-án , szombaton jönnek szórakozni latin ritmusban, közvetlenül a DONÁN Hajóra !!! A beszállási idő 19:00 órakor van a sz. Pontonból. 52 a pozsonyi személyes kikötőben. A hajón való bulizás mindig felejthetetlen élmény, ezért ne hagyja ki.

116_hjt1a8ubkg.jpg

Szombatra egy másik rendezvényt kínálunk, ez a PIKNIK. Térjen át a múlt idõire és élvezze a nyarat a parkban, ahogy egykor az arisztokrácia tette, a Betliar kúria angol parkjában 2019. július 13-án, szombaton a Classic Gipsy Music csoport szeretettel várja Önt és társaságát. 14: 00- tól természetes udvari hölgyek társasága is lesz. A gyerekek kipróbálhatják az arisztokrácia népszerű sporttevékenységeit, vagy elkészíthetnek egy kis ajándéktárgyat, vagy kipróbálhatják a korabeli jelmezeket. Verseny is folyik a legfinomabb péksüteményekért , egy kis váltás. A parti pörkölt OUT, helyébe péksütemény ...

116_nl0c8f0erl.jpg
Mi a goslovakia.sk oldalon minden nap több száz rendezvényt tartunk. Szeretne ellátogatni egy érdekes helyre? Nem baj, több mint ezer van nálunk. Ha két kerékpárt szeret, kattintson a kerékpárutunkra. GoSlovakia, Objav. Látogatás. Élő.
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 3.12.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel