HU HU

Hol lehet hétvégén 2019. július 20–21

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

1 hodnotenie
Minden héten több száz rendezvényt kínálunk Önnek kicsiknek és nagyoknak. Ma sportról, vidékről, borról, de két nagy, műfajilag különböző fesztiválról is szó lesz.

Zvolenben , pontosabban a kastély területén, már 19.07-én, pénteken. 18:00 órától kezdődik a fesztivál második éve, ahol az IMT Smile, David Koller, Jana Kirschner, Korben DALLAS és még sokan mások lépnek fel. Változatos gasztronómia lesz, ülőhelyekkel és gazdag menüt kínál, amelyből valóban mindenki választhat! Végül, de nem utolsósorban a történelmi környezetben zajló koncertek egészen más dimenziót kapnak. A kastély udvarának történelmi háttere kiegészíti a tökéletes hangulatot. Belépődíj van egy adott napra, vagy bérlet az egész fesztiválra.

117_zcfg9h47dr.jpg

TSUNAMI? Tudod hogy ez mit jelent? Ez egy erős árapályhullám és ebben az esetben az energia remek zene formájában, amelybe fokozatosan belemerül Martin Santoss, a VYC Cypro-ja és fő vendégként egy olyan srác, aki magát ELSY-nek nevezi! 19: 00- kor indulunk. A Deep House, amely remek, nyári hangulatot teremt az Aranyhomokban, közvetlenül a tengerparton! A lenyugvó napon a zene tempója és ritmusa növekszik, és TE várom az igazi, nyári partit, amelyet Martin Santos és Ciprus ad elő a VYC-től

117_jmi1hp71zq.jpg

Szombat reggel 09: 00- tól érkezése mindenképpen megér egy sétát Nagyszombat gyalogos zónáján, és "bak" elkapja a Paradies Daku Goodies Trnava Blšákot. Hetven eladó a világ találmányának különféle tárgyait kínálja: eredeti antik darabokat a nagyszülők idejéből, ruhákat, gyermekruhákat, kerámia tálakat vagy csészéket, órákat, játékautókat és háztartási cikkeket. A szenvedélyes olvasók vagy könyvgyűjtők minden bizonnyal jól érzik magukat, és jó áron tudják majd kiegészíteni könyvtárukat.
Az utcai piac nagyszerű hangulatát kiegészíti az udvari növények cseréje - növények vagy vágásuk cseréjével. Nagyszerű lehetőség a beltéri virággyűjtemény bővítésére, új emberekkel való találkozásra és egy gyönyörű júliusi nap élvezésére.

117_qqsdn45bui.jpg

Tudta, hogy Cífer a legnagyobb település Nagyszombat régióban? Szombaton elkészítették a Cífer Folklór Délutánt , az előadások 15 órakor kezdődnek, a DK Cífer előtti buli vár rád. A programon fellépnek: Trnavček Gyermek Folklóregyüttes, Oravan, Rovňan, Kriváň és Cífer Folklór Együttes.

117_2s33o6yj05.jpg
Tudja meg, milyen borok születnek Šenkvíc területén. Ez az esemény minden szombaton , nyár végéig zajlik, és minden hétvégét egy másik borásznak szentelnek. A CARPATE DIEM annak a borászatnak a neve, amely a hétvégén gondoskodni fog rólad. Kellemes esti légkör barátaival, ennivaló és borvita a borról :-)
117_h8juzbzztg.jpg
Foglaljunk vasárnapot a családnak. Mi lehet szebb, mint meglátogatni egy csodálatos helyet, ahol a történelem, a kultúra és a természet keresztezi egymást? Ez a hely minden bizonnyal hűvös lesz az egész családod számára, és szép napod lesz. Hogy hívják ezt a helyet? Nézze meg a cikk alatti videót, és ne felejtse el ellátogatni az állatkertbe, amely a kastély közelében található.

A nyár beköszöntével Jaslovské Bohunice- ban ismét megrendezik a népszerű Country Fesztivált . Ismét a hazai és külföldi szerzőktől származó minőségi zenére és a kísérő események széles választékára számíthat az egész család számára. Van egy program az egész család számára - van például lehetőség indiai expedícióra indulni .
A fesztivál a szervezésről és a látogatók számára nyújtott szolgáltatásokról is ismert. Idén is elérhető lesz egy sátorváros , amelyet a HUSKY cég ingyenesen elkészít Önnek.
Végül, de nem utolsósorban a fesztivál varázsát Jaslovské Bohunice falu természetes amfiteátrumának kellemes környezete egészíti ki.
Mivel ez egy megfelelő fesztivál, ez is péntektől vasárnapig tart. A belépés szép 19 €, és 120 cm alatti gyermekek számára ingyenes.

Itt a legnagyobb elektronikus zenei fesztivál . A Zemplínska Šírava ezen a hétvégén több mint 12 000 m2-es SunDance szabadtéri területen, több mint 40 DJ -vel 4 színpadon, sátorvárosban, VIP-zónában, chill-zónában fogadja a vendégeket, mivel az egyetlen fesztivál a SunDance körutazásait Šírava környékén a Party csónakjához köti SK és CZ DJ-k. Élvezze ezt a napos hétvégét barátaival Šíravában. Nyilván van néhány utolsó darab jegy ...
A mai ajánlat ugyanolyan kimerítő volt, mint egész héten. Fontos, hogy tudjunk lélegezni. És mi lenne a pihenéssel két keréken? A goslovakia.sk oldalon több tucat kerékpárutat talál, amelyek világosan el vannak rendezve nehézség vagy hely szerint. Kattintson a SMART térképünkre és fedezze fel. Látogatás. Élő.
117_jlbq0elen3.jpg
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 3.12.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel