HU HU

Hová menjünk a hétvégére, 2019. szeptember 8-9

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

1 hodnotenie
Mindannyian úgy éreztük, hogy a nyár véget ért ezen a héten. A tíz fokos ugrás kézzelfogható volt. Az úszás és a trópusi napok ideje lejárt. Nem számít, csak annyit kell tennie, hogy jobban öltözzen és vásárokra menjen, szüreteljen, még étkezési bulit vagy klubot is rendezünk, ahol a világ 7. legjobb DJ-je játszik. Élmény- és szórakoztató kínálatot készítettünk a következő hétvégére. Csináljuk...
A vásárok körhintáját hagyományosan a "hagyományos nagyszombati vásár" indítja el . Ez az esemény mindig több tízezer embert vonz majd széles területről. Számos kísérő esemény zajlik minden korosztály számára. A múltban fontos volt a kereskedelem fenntartása és az árucsere szempontjából. Ma itt számos hazai termelőt, iparművészt találhatunk, betekinthetünk a történelembe és megkóstolhatjuk burčiak formájában az idei szőlőszüret ízét és biztosíthatjuk a cigányságot , amely szerves része. Néhány eseményre felhívjuk a figyelmet, amelyeket érdemes meglátogatni.
126_fqwpuzmwfl.jpg
126_tprt8pnrux.jpg

Nagyszombat legnagyobb eseménye visszatért egy évre! A hagyományos nagyszombati vásár minden évben a következőket tartalmazza: cigánysültek, lokshe, rétesek és még sok minden más. Mindezt elkészítettük az Ön számára, és még sok más lesz! Számíthat zenei programra, grillezett különlegességekre, kerti grill versenyre vagy sörivásra!

126_al0170mc15.jpg

A nagyszombati társaság rajongói egyedülálló esemény részeként lovagi vagy íjászcsatákat mutatnak be a falak alatt, és közelebb hozzák a látogatókat az évszázadokkal ezelőtti települések életéhez.

Nagy örömmel várhatja ennek a nagyon kellemes eseménynek a 9. évét Nagyszombat falai alatt a Hagyományos Nagyszombati Vásár alkalmával. Idén bővül az esemény, és további korabeli táborokat, több sátrat várhat programmal, valamint korabeli gasztronómiát és eredeti cserépkupákat, amelyeket kifejezetten erre az egyedülálló eseményre készítettek.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtapasztalja a középkori élet igazi hamisítatlan légkörét. Minden évben az ősi városfalak mögött, Anton Bernolák gyümölcsösében kardosok és lovagok táboroznak kíséretükkel, hogy korabeli konyhán, vívóelőadásokon, íjászbemutatókon vagy lovagláson keresztül mutassák be a középkor ízét és illatát.

126_nnm7d0pzmw.jpg

Nagyszombat városának a "Búcsú a nyártól" hagyományos rendezvénye idén is hozzáteszi a klasszikus esti eseményhez egy külön délutáni rendezvényt, amelyet családoknak és kicsinyeinknek terveztek. A látogatók Mira Jaroš koncertjét várják egy zenekarral egy gyönyörű nagyszombati amfiteátrum környezetében.

126_nbo4e9s3ue.jpg

Lehetőségünk lesz először teljes értékű, majdnem 2 órás programban Szlovákiában élőben meghallgatni az arkansasi amerikai együttes leghíresebb dalait! Természetesen ezen a napon nem egyedül Nagyszombatban játszanak Evanescence-t, hanem egy különleges vendéggel vagy két vendéggel. Mindenesetre megfelelően fel kell készülnie az év eseményére, és különösen emlékeznie kell a szeptember 7-i dátumra! A szlovákiai utolsó nyári szombatok egyikét a világ rocksztárja jelöli!

126_ovpbj4fhtt.jpg

Egyedülálló lehetősége lesz megkóstolni az első burčiakot, a 2018-as év új borait és természetesen szakácsaink szezonális különlegességeit, amelyek ehhez a szezonhoz tartoznak.

A borkóstolás mellett megtekintheti azokat a kocsmákat és archívumokat, ahol a Mrva & Stanko borok pihennek, és 17: 00-tól szlovák népzenét hallgathat a Trnafská Cimbalofka együttes előadásában.

Közép-Szlovákia nem marad észrevétlen. A 362. vásárra az Urpin alatti városban kerül sor. Mindent fel fog kínálni, amit a megfelelő vásár kínál. Kézműves fesztivál, jó étel, bor és sör. Kísérő események. minden korosztály számára gondoskodik a szórakozásról. A teljes programot a "Radvanský jarmok" eseménysoron láthatja.
126_5u5islxh7i.jpg

A vásárok semmi Önnek? Nézzük meg, hogyan szórakozhat a fővárosban . Ő elkobozza Petržalka, táncolni az egész hétvégén a „Petržalka Festival” . Több műfajú program készül minden korosztály számára. Patrik "Rytmus" Vrbovský, NO NAME, FÍHA Tralala, Majk Spirit + H16, POLEMIC, Michal "Ego" Straka, Medial Banana, Gladiátor, SIMA, Mici a Mňau, Tereza Anna Mašková - rajongói oldal, Plexo, Thomas Puskailer, Elán Revival, bőr. terjedés Ice Kingdom ... minden hordóban gazdag kulturális és kísérő programmal várhatja a legkisebbeket, tizenéveseket, felnőtteket vagy időseket. A szervezők szó szerint összekapcsolták a nem csatlakozókat, ezért létrejött egy egyedülálló hétvégi buli, amely mindent egyesít.

126_n17lkm6a4i.jpg
126_qf92fkm46v.jpg

Már 2019. szeptember 7-én, szombaton Inchebben készülj fel a havi bemutatóra. Jön maga DON DIABLO , aki jelenleg a világ 7. legjobb DJ-je a djmag.com portál szerint. A DON DIABLO produkciója lélegzetelállító. Ha véletlenül hiányzik ez a buli, éjféltől éjfélkor jönnek a pozsonyi CHANNELS klubba. Ha nem tudod, hogy néz ki egy ilyen világ DJ-partin, nézd meg a szöveg alatt a TOMORROWLAND 2019 szettjét.

Vegán ünnep 2019 Pozsony itt van! A népszerű rendezvény 11. éve 2019. szeptember 8-án ismét ellátogat a régi piacra. A Pozsonyi Vegán Ünnep 2019 ismét a fenntartható és figyelmes konyha legjobbjait hozza! Várom, hogy több tucat étterem, üzlet és gyártó kínálja a tisztán növényi eredetű legjobb ételeket, az állatokon nem tesztelt kozmetikumokat és drogériákat, valamint a bőrtermékek alternatíváit. Lesz egész napos program, a nonprofit szervezetek tájékoztató állványai, de lehetőség lesz a virtuális valóság kipróbálására vagy a kedvezményes pólók vásárlására is.

126_o5t6c3cxao.jpg
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 3.12.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel