HU HU

Hová menjünk a Helloween-hétvégére

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
Helló, közeleg az év legfélelmetesebb éjszakája, úgyhogy nézzük meg, hogyan kell eltölteni ezt a HELLOWEEN hétvégét. Mely eseményeket érdemes meglátogatni a barátokkal, a családdal és hová lehet vinni például egy barátot.

Amikor ma néztem, milyen események állnak készen a HELLOWEEN-re, és a legjobbakat kellett választanom, nagyon nehéz volt. A bevásárlóközpont minden klubjában, üzleti vagy gyermek-sarkában van egy szuper ijesztő HELLOWEEN rendezvény. Ezért kerestem fel a minősített klubokat, előadókat és rendezvényeket, amelyek garantáltan nem okoznak csalódást. De mindenképpen nézze meg az összes eseményt, hogy kiválassza a megfelelőt, kattintson a GoSlovakia eseményekre.

Szórakozásból és élményekből indulunk utunk csütörtökön a nagyszombati Heroes Laser Arénában. A Hősök emberei kreatívak, és hiszem, hogy csütörtökön HŐSÉGEIK HALLOWEEN ÉJJEL nem okoznak csalódást.

Minden város a Helloween Night-ra készül, és Piešťany sem lesz kivétel. A "Helloween Lika" DJ Sonic-szal az EDEN szállodába megy, megtiszteltetés volt nálam, és tudom, hogy nem fogja elrontani a bulit. Tehát Piešťany találkozik Édenben ...

Ha nem akarja várni a maszkjával estig, és Pozsonyból származik, akkor az Obchodná 10-es Mrte-cyber Coffee-ban 17:00 órától jöhet és játszhat a Halloween bemelegítésén, amely az Éjszakára megy. Call Party éjjel.

140_40m73n04zl.jpg

Hol lesz a legjobb Helloween? A klub neve még egész évben sugallja. Álarcos Halloween - A legjobb Halloween a városban . Álarcoskodás a régi központban. Voltak epikus poénok, úgyhogy azt hiszem, még Halloweenkor sem fog csalódást okozni a maskarában. Hagyományosan csütörtökön, pénteken és szombaton estétől reggelig szörnyek bálja fogadja Önt.

Nagyszombatban, eltekintve a mitikus legendás HORROR HOUS-tól, a Štefánikova 15-n, ahol még nem jártál, fuss oda, mert ez világszínvonalú szórakozás. De menjünk el Halloween rendezvényekre. Csütörtökön újabb MAD buli van , amelyre a Hlavná utcai K-Klubban kerül sor. Ez egy több műfajú táncesemény, ahol mindent hallani lehet, amit elvárhat a múlttól a jelenig.

Térjünk vissza Pozsonyba a legendás The CLUB-ba, csütörtökön biztosan dörömböl, "FREAKY CSÜTÖRTÖK" -ről beszélnek, néha még Helloweenen kívül is ijesztő ...

Elég, ha nem talált IDE egy kattintást, és több száz eseményt talál Szlovákia egész területéről

140_9vzbilvatc.jpg

Pénteken, amikor alszol, és nem leszel félelmetes a Hellowen-eseményektől, menj Bojnice-be egy esti kastélytúrára. November 1-jén és 2-án este a Bajmóc fényhordozó vezet végig a kastélyon.

Bojnice felől pénteken egyenesen Besztercebánya felé tartanak, és egy DJ-pár meglátogatja a Fun Minisztériumot, amely jelenleg a 2019-es világranglista 31. helyén áll. Tavasszal Pozsonyban koncerteztek, de a jöttek. Mindkettő megjelenhet Besztercebányán, VINI és VICI néven ismerjük őket.

140_u2cohurqx7.jpg

Szombaton 16: 00-20: 00 között a trencséni vár és a rendezvény NEBO, PEKLO, KRAMPUS . Esti túra ördögien fagyos hangulatú kastélyban. Angyalok, lények és ördögök kísérik Önt a KRAMPUS művészeti csoportból. A megfázás garantált ... "Aki fél, ne menjen a kastélyba!"

Annak érdekében azonban, hogy ne feledkezzünk meg ezekről a napokról, emlékezzünk szeretteinkre, barátainkra, akik elhagytak bennünket. Gyújtsunk meg egy gyertyát mögöttük, és emlékezzünk meg a velük töltött pillanatokról. Az ember soha nem hal meg, miközben mások szívében él. Šenkvice faluban a következőképpen említik, Pietna megemlékezést.

Olyan vidám Helloween madárijesztő :-)

140_yf2j870bol.jpg
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 3.12.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel