HU HU

Hol lehet eltölteni a hétvégét 2019. november 16-17

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
Már észrevetted a boltokban a karácsonyfákat ??? Már hé, és ez nagyon megijesztett. Ismét eljött az idő, amikor a fogyasztó kezét felemelte, szája széles mosollyal. Tudod, hogy nekem mi a legmagasabb az ára? Ezeket a tapasztalatokat tapasztalhatja meg barátaival, partnerével, családjával vagy gyermekeivel. Lássuk tehát, milyen tapasztalatok várnak ránk a hétvégén. Hogy ne felejtsem el az összes eseményt, a GoSlovakia nevű App Store és Play Store áruházban is megnézheti mobilalkalmazásunkat.

Pénteken újabb látványos show érkezik Levíce-be. a téli stadionban bemutatják az orosz cirkuszt a jégen. A fény rendkívüli fikciója, különös tekintettel a bemutatóra létrehozott zenére, színes jelmezek, fantasztikus számok, különleges effektusok és természetesen a művészek verhetetlen elsajátítása alkotják az Orosz Cirkusz Jégen csodálatos világát. A Triumph show a kortárs cirkuszi művészet minden műfajának kombinációja, zsonglőrök, akrobaták, illuzionisták, tornászok és természetesen bohócok lépnek fel a csodálatos jégpályán. A művészek minden számukat korcsolyán mutatják be a jégen.

Forrás: Mesto Levice
145_vc6o3ztpjt.jpg

Néha észre sem vesszük, milyen látnivalókra és ünnepekre emlékezünk, azt mondjuk magunknak , hogy ingyenes . Nagyon fontos ünnep ezúttal vasárnapra esett. November 17. van, és a forradalom óta eltelt 30 évet ünnepeljük. Mit adott nekünk ez a dátum? Sokak számára a legértékesebb. Ez a szabadság. Ha valami része a mindennapjainknak, akkor magától értetődőnek vesszük, és csak akkor, ha elveszítjük, rájövünk, mit vesztettünk. Ki akarja elveszíteni a szabadságot? Bár néha nem értünk egyet a környék véleményével, kérjük, tartsák tiszteletben őket, különben ez Orwell 1984-es regényéhez hasonlóan végződhet, és ezt senki sem akarja.

Nagyszombatban a város több magánszereplővel összefogott és előkészítette a SZABADSÁG TISZTELETÉT rendezvényt, a teljes program honlapunkon is megtalálható ezen esemény alatt. A program egész hétvégén tart, és a Ján Palárik Színházban, a Nyugati Rabszolga Múzeumban, a Kortárs Kultúra Udvarán és Nagyszombat egész területén folytatódik.

Forrás: Facebook
145_7qa52c4tww.jpg
Közeleg a vágóhidak, a zúzott állatok, a zselé és a máj ideje. Ha megfelelő húsevő vagy szombaton 15: 00-tól , akkor a sajátodhoz kerülsz. A Križovany nad Dudváhom "kulturális központban" a legjobb várja, amelyet a helyi mesterek készítettek. Az időseknek biztosan örülni fog a Bučančani csoport, ezért vigye magával szüleit vagy nagyszüleit szórakozni. Vágóhídi különlegességek kóstolása már ezen a szombaton.
145_le1vhzjk1c.jpg
Forrás: Facebook (13.11.2019)
Katarína van a családodban, így biztosan tudod, hogy november 25-én Katarína. A "Katarínských plesy" név ehhez a névhez társul. Špačince falu 2019. november 16-án, szombatra készített egyet. Ez már a 17. év, és a szórakozás állítólag legendás. Tehát, ha van kedved és felhívod a partneredet, hívd a poszter számát, és vigyázz a szombat esti programra.
145_w6tyfuz5s0.jpg
Forrás: Špačince (13.11.2019)
Ünnepeltük szabadságunkat, ettünk a vágóhídon és mi lesz most? Mi lenne, ha felesleges kalóriákat égetnél el egy buliban? Tudok ajánlani egyet, amely vasárnap reggelig tart. A "majomban", vagy ha a Monkey klubot akarja , bevezetésre kerül az EMTYDEE klubistálló, amely elektronikus klubjátékokat fog játszani. Viszont Paul La Poyd fogja őt helyettesíteni, mivel Paľo a legénységből származik, akik magukat "TECHNO-ba megyem" -nek hívják, keverékei kora reggelbe tolják a klub redőnyeit. Tehát mit látunk az EMTYDEE- n a Monkey Club HÁZÁBAN ezen a szombaton?
Forrás: Facebook
145_kkbasonk1b.jpg
Forrás: Facebook (13.11.2019)

A KLIMAKTÉRIUM nagy színházi vígjáték vasárnap érkezik Cíferbe. Produkciónk hősnői - Pamela, Kristína és Žofia - Marika születésnapi partiján találkoznak - egyikük. Nem csak szórakozni és összefoglalni eddigi életüket, hanem meghaladni azokat a problémákat, amelyeket a mindennapi élet, az állásvesztés, a férfiak, gyermekeik, az egészség és az öregedés okoz. Mert a sors mindannyiukat érte, és összeköti őket. Hősnőink szeretik egymást - de szívesen élvezik is egymást. Lőhetik magukat! Egyikük sem veszi azonban túl komolyan önmagukat. Dacolnak a sorsukkal. Mit? Humor és önirónia. Semmi sem szent nekik. Mindenekelőtt nem életkoruk, megjelenésük és súlyuk. Szórakoznak és énekelnek a mai nő nehéz sorsáról. Gyere és érezd jól magad a cíferi kulturális központban 2019.11.17-én 18: 00-tól.

145_80fylejyex.jpg
Forrás: Facebook (13.11.2019)
Ne gondolj a vasárnapi munkára, mi vár rád hétfőn, élvezd még! Például Zelenecben, a művelődési házban 18: 00-kor fellép a jól ismert Fragile csoport.
145_9mkkwcuosh.jpg
Nem találta meg azt, amit keresett? Minden esemény, tipp kirándulásokhoz és élmények megtalálhatók a goslovakia.sk weboldalon. A legjobb dolog azonban az, ha telepít egy új ALKALMAZÁST Androidra és IoS-ra. Csak annyit kell tennie, hogy beolvassa az alábbi QR-kódokat és megvan. Ígérjük, nem fog hiányozni több móka.
145_qum1svirwa.jpg
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 3.12.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel