HU HU

Hol lehet hétvégére 7.-8. 2019 december

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
Szia, lassan rájöttem, hogy itt a karácsony. A HOL HÉTVÉGEN megnézzük, hova lehet menni a hétvégén, ígérem, hogy ma egyetlen karácsonyi eseményről sem lesz szó. Most minden lépés megvan. Természetesen, ha a weboldalunkon keresi őket, akkor tele vannak és szinte minden városban, csak nézze meg a goslovakia.sk oldalt és az esemény rovatát.

A 2019-es év különlegesen jellemző a Szabad Európa csoportra, mivel 30 éve rögzíti fennállását. Ez a kerek jubileum emlékezik és ünnepli a 2019. évi 30 éves turné éves turnéját, amelyet három részre osztanak - tavasz, nyár és ősz-tél. Az utolsóban 9 szlovák és 2 cseh várost látogatnak meg. Már pénteken, 05.12. fellép a pozsonyi Majestic Clubban. Egy nappal később Novo Mesto nad Váhomban, a rámpák mögötti klubban láthatja őket.

156_6ksjczwh4c.jpg
Pénteken jó szórakozás vár rád a Bystrice szórakoztató minisztériumában. A trance legendája, Paul Van Dyk "Music Rescues Me" című zenekarában játszik 15 évig, ez a 47 éves német a világ legjobb 100 DJ-je közé tartozik. Ha még nem ismeri a legújabb tettét, amelyet egy pár Vini Vicivel követett el, kattintson.
156_gu9vshlkvi.jpg

Hogy mondod ezt Mikulášról? "Aki jó volt, édességet kap, aki pedig nem hallgatott szénre." És az ördögöknek viselniük kellene azt a szenet. Ha valaha szénnel járt Szent Miklóson, megbékélhet a szóban forgó ördöggel, hogyan találja meg? Szombaton 7.12. Pöstyénben 17: 00-20: 00 óra között mindenkit eltemettek a Krampusban - az Ördög 2019 márciusában. Minden évben találkoznak Pöstyénben, lásd alább a tavalyi utófilmet.

Ma volt itt régi rockerünk, egy német DJ, de megpróbálunk egy kicsit lelassítani az ördögöknél. Megígértem, hogy nem lesz karácsonyi műsor, ezt megtartom. A békés ünnepeket gyakran stresszel és kapkodással fogadják. Mindent el akarunk fogni, felszerelni, megvásárolni, és mi magunk gondoskodunk a megfelelő légkörről és hangulatról.

Kórus Íjászat 1948-as megalakulása óta a Lúčnica Art Ensemble tagja. Fejlett énektechnikáját, vokális kultúráját és jellegzetes hangkifejezését mutatja be. Előadásait a szakmai kritikusok nagyon dicsérik, és széles közönség mellett is nagy sikerrel értek el.

Nagyszombatban szombaton 20: 00-kor a Szent-templomban. Jakubot a közismert Lúčnica kórus adja elő. Gazdag repertoárjuk, amely egy történelmi épületben szól, bizonyára lélegzetelállító élmény lesz.

156_qrh5m8ahmr.jpg

Nagyszombatban maradunk vasárnap. Elég volt már a lokshi, a trdelniks, az ütés és a méz? Mi lenne, ha megkóstolnánk valamit egy másik országból, nemcsak az országból, de még a kontinensről is. Az udvari afrikai piacok vasárnap 10: 00-tól indulnak. Gyere és válassz olyan különlegességet a karácsonyi asztalodra, amely nem mindenkinek lesz.

Kóstolhatja a legjobb friss és szárított gyümölcsöket, illatos fűszereket, finom dióféléket, kávét vagy kakaót. Ugye nem fog hiányozni a legjobb ugandai gazdálkodók száma?

156_abvmrdrhyx.jpg

Nem te választottál, nem számít. A goslovakia.sk portálon több száz esemény található Szlovákia egész területéről. Ha utazást tervez, olvassa el utazási tippjeinket.

Ne feledje, hogy alkalmazást is telepíthet. Megtalálható a GoSlovakia nevű iOS és Android áruházban.

oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 9.12.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel