HU HU
Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
Hogyan élte túl a tavalyi szilvesztert? Unalom a tévé előtt, szendvicsek, pezsgő és éjfél után lefeküdtél? Ez a szilveszter másról szólhat. Előkészítettük a legjobb szilveszteri események válogatását egész Szlovákiából. Tapasztalja meg, és válassza ki, hová megy a játék, vagy a fele. PF 2020 stílusosan.

A nagy szilveszteri szűrőnket a keleti metropoliszban kezdjük el. Kassa látványos show-val készült a Hotel Bankovban. Hollywood és film szuperhősök, a Grimmy Dance Company és az örökké élő Michael Jackson. Ehhez reggelig enni, inni és tombolázni kell.

A legrégebbi kassai rendezvény büszke a legszórakoztatóbb szilveszteri attribútumra, ez pedig a 2019-es szilveszter Bužňa . Klasszikus szilveszteri buli régi diszkó stílusban a Művészetek Házának történelmi helyiségeiben. Reggel a legnagyobb slágerek mellett szórakozhat nemcsak a Funky Monkeys DJS, hanem a különleges vendégek - az énekesnő, Nicole McCloud (USA), Los Masakeros (SK), a Grimmy Dance Show és mások is. Természetesen van kaja, pirítós és tombola ...

A Retro Cult klubban szilveszter is készen áll. Remek bulit és gazdag sorsolást ígérnek. Állítólag DJ Carlos készíti el a legjobb zenét. Szóval tartjuk az ujjainkat, hogy a mulatság legalább 5: 00-ig tartson, vagy hagyjuk, hogy a kassai Retro Cult klub a szilveszteri buli megfelelő helyévé váljon.

Lámpa !!! Így hívják a kassák a Lampáreň diszkót, és itt szilveszteri diszkópartit is készítettek. Remek ételek, pezsgő, aperitifek, diszkó és tombola várnak rád! Hívjon teát és nyársakat a partijára és foglaljon asztalokat, hogy ne maradjon az ecet üzlet előtt.

159_23b78xi3yg.jpg

Szükséges lenne, hogy Eperjeset is kinevezzék. Tehát listánk második helye Eperjes lesz. A város gazdag programot készített a téren. A pihentető karácsony részeként az ünnepek újévi szórakozással tetőznek, ahol Helen szeme, Chiki Liki Tu-a, Sarisans játszik, és mindezt tűzijáték zárja. De ha nem akarja, hogy a bárok télen legyenek, akkor a klublátogatás egyértelmű választás lesz.

Az eperjesi Encore Klub a legjobb zenét és szórakozást ígéri a Tátrától az ukrán határig. Egy nagyszerű éjszaka, amely tele van top-slágerekkel egész évben, valamint DJ Roman bizonyított klasszikusaival mindenképpen megfelelő szilveszteri hangulatba hozza Önt, ezért ne habozzon, és foglalja le előre a helyét.

159_4y94k83jye.jpg

Mit szólnál egy kis kényeztetéshez és gondoskodáshoz a szilveszterhez. Szilveszteri tartózkodás a Magas-Tátrában, a Grand Hotel Bellevue-ban. A tartózkodás 2019.12.29-2020.01.02-ig foglalható. Pihenjen a medencében, szuper ételeket síeljen és nagyszerű búcsút mondjon az óévnek. Dara Rolins és Michael Szatmary kristályos szilvesztere mindenképpen jó választás.

Ha már a hegyekbe megy, és koordinátái szilveszterkor Chopok környékén lesznek, ne hagyja ki a szilveszteri lefelé csúszást. A közlekedési eszköz az Ön belátása szerint. A képzeletnek nincsenek korlátai. Végül is egy közönséges műanyag zacskón csúszik a legjobban :-), ne felejtse el a leszállítást követően a válogatott hulladékba dobni ...

Az évfordulón mindenképpen hideg lesz. A melegség, a víz és a strandparti ötlete fürdőruhában, szinte Miamiban. Bešeňováról van szó. Várhatja a legendás QUEEN csoport legjobb dalait, amelyeket a szlovák QUEEN SHOW együttes ad elő, vagy az oldies party szórakozását a szórakoztató sátorban. Vessen egy pillantást a 2019-es szilveszteri videohívásra Besenyőfán, valamint a PF 2020-ra, valamint a tengerpartra.

Lassan eljutunk Besztercebányára. Mit készített nekünk Szlovákia Legnagyobb Klubja? Nincs hivatalos öltözet, csak egy nagy buli. Ez 2019-es szilveszter a minisztériumban. DAVE & EMTY, MUSTEE, ANNDY válogatnak a keverék mögött, számíthat arra, hogy reggel jól érzi magát.

A téren található a híres Klubház is, jó ételek, sör és DJ-k gondoskodnak a szilveszteri szórakozásról. A társaságból egy ugrás a térre, ahonnan meg lehet nézni az újévi tűzijátékot.

Szilveszterkor csípőt szeretett volna rázni? Bystricának van gyógymódja, ez a latin zenés szilveszter a LOCO klubban. Forró latino zenével teli éjszaka. Foglaljon asztalt most. DJ MUNA a legjobb Latino slágereket szolgálja egész éjjel. Éjféli pirítós és természetesen egy újabb snack vár mindenkit.

Ha még nem jártál a minisztériumban, akkor meg kell javítanod, a legjobb idő mindenképpen a SIlvester 2019. Ahhoz, hogy kicsit összezavarodj, nézd meg a NERVO előadásának utófilmjét.

Mit kínál nekünk Zsolna? Kezdetben itt van megint két öreg. Választható a Villa Nečas , amely gyönyörű környezetet kínál, programot ígér és a 60-as és 90-es évek slágereit kínálja. Hasonló esemény készül a River Clubban . DJ, tombola program, egy kis étel, bor, pirítós, tudod. A villa időben kéri, hogy tartsa be az elmúlt idők öltözködési szabályait. Szóval nem tudom, hogy férfi kabát és formátlan nadrág ??? DJ Roger és Feri játszik. Villa Feri és Roger folyó partján, de valószínűleg nem fogja meghozni ezt a döntést. Úgy tűnik, hogy a Villa Nečas-ban kombinációra is szükség van a szállással, így a zsolnai emberek valószínűleg a River klubot választják.

A szóköz, felirata szerint a plakát, mennek, hogy megünnepeljék, hogy sikerült a Nap körül kering újra. Nagyon jól hangzik egy tévé tombola, egy üveg habzóbor az asztalon és 20 euró elfogyasztása.

159_mbqko29dww.jpg

A kastély alá költözünk, valószínűleg már tudja, hogy a következő szilveszteri város Trencsén lesz. A Hotel Elizabeth otthon kínálja az év végét. Trenčín talán luxusszállodája 2–4 napos tartózkodási csomagokat készített, de a „trencsénieknek” nem kell kétségbe esniük. A szálloda külön jegyeket is kínál szilveszterre 85 euróért. Pénzéért kap vacsorát, tombolát, káposztát, gazdag programot zenekar formájában, cimbalomot, és a fehér reggeléig DJ játszik.

A kubai stílusú bárban a La Libertad-ot is ünneplik. A pezsgő folyója, egy tál trópusi gyümölcs és egy üst káposzta posztert ígér a bárnak és a trencséni Matúšová 10-nek. A latin forró ritmusai magától értetődőek.

Az Elements koktél és kávé szilveszteri szórakozást kínál a helyiségekben, és van egy szabadtéri sátoruk is, ahol a karácsony előtti mészárlásra kerül sor 2019. december 20-án. A trencséniek imádják ezt az üzletet, és a szilveszteri mulatság biztosan nem fog csalódást okozni.

Trenčín városa szintén újévi fogadással készült a téren, az újévi fogadás Duchlinja a Duchonok lesz, és mi mást játszhatnának, mint Karel Duchoň. Tűzijáték lesz :-)

159_8hi1pi96j2.jpg

Dél felé haladunk Pozsony felé. Kis Róma, Nagyszombat városa áll az utunkba. Ebben a városban is van Elements nevű cégük, akárcsak Trencsénben. A Trnavský Elements egy újonnan megnyílt étterem a rekonstruált falak mellett. Jól főznek ebben az étteremben, a szilveszteri menü mindenképpen csemege lesz. Élő zenét készítettek a Trinity csoport és a nagy hegedűművész, Barbora Botošová előadásában.

A Nagyszombat falainak északi tornya csupán néhány lépésre található az Elements éttermetől. Néhány hónappal ezelőtt új "Veža" kávézót nyitottak benne. ettől az emlékműtől gyönyörű kilátás nyílik a városra és az újévi tűzijátékra. 50 eurós belépődíjért tényleg elég lesz. Csak nézze meg a betegtájékoztatójukat, és szédülni fog az összes szendvics, tál és steak miatt. A zenei vendég és DJ magától értetődő.

Nagyszombat legnagyobb szállodáját, rövid távolságra a főtértől, minden évben tematikus szilveszter készíti elő. Erre az évre a nagyszombati Holiday INN Las Vegas-t választotta témának, a kaszinó hangulatának, az élő játékoknak, a zenének és a szórakozásnak. A helyiségek kapacitása, a minőségi konyha és az előző évek jó áttekintése garantálja a megfelelő választást. A jó szórakozásért 59 euróba kerül.

159_7y5545542j.jpg

Mielőtt megnéznénk fővárosunkat, megállunk Nyitrán . Ha szereted a zene, a tánc és a partik szerelmeseit, a Luna BAR egyértelmű választás Nyitrán. DJ Mairee, mint a szcéna szlovák törzsvendége gondoskodik az EDM, a House és a Techna megfelelő terheléséről. Ha szilveszteri bemelegítésre vágysz, Mairee december 24-én karácsonyra hív. a pozsonyi Masquerade klubba.

Az ARTinn panzió MINDENKIVÉTELES szilvesztert készített. A 60, - € jegyárért ennivalót, bort, sört és táncot kínál. DJ-k és cigány népzene játszik.

159_jl8uawk1v4.jpg

Üdvözöljük Pozsonyban ! Rögtön az elején stílusosan tekintünk a szilveszteri eseményre. WATCH.TASTE.GROOVE., Ez a mottó a főváros talán leglátványosabb éttermében. UFO emelkedik az Új hídon 85 méteres magasságban. A SIlvester ebben az étteremben felejthetetlen élmény. 10 fogásos kóstoló menü, program és tűzijáték egy nézőplatformról, amely ufó az évfordulón.

Ki ne ismerné a Transformert . Ez az éjszakai élet legendája Pozsony abszolút központjában, az Erdődy-palota épületében található. A szilveszter az egyik legjobb buli ebben a klubban.

Az óvárosban sok olyan vállalkozás létezik, amely nem okoz csalódást Önnek és pártjának szilveszterkor, éjfél előtt várom a Dunán egy hajóról kilőtt éves látványos tűzijátékot.

159_jr4f1gu4ll.jpg
Boldog új évet és minden jót kívánunk az új évhez, kívánja a GoSlovakia csapata.
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 16.12.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel