HU HU

Tippek a szlovák karácsonyi kézműves ajándékokhoz

Dominika Šimončičová

2 hodnotenia
Itt van egy-két karácsonyunk. Az összes ajándékot megtalálhatja a karácsonyfa alatt. Adj eredeti szeretteinek. Egy kézzel készített dolognak hatalmas ára van. Ezeket az ajándékokat értékelik a legjobban. Végül is horgoljon táskát, takarót, készítsen természetes kozmetikumokat, fülbevalókat, csokrokat természetes szappanokból, békét akar előkészítésükben, mentális környezetben. Minden termékben megvalósul egy kapcsolat.

A karácsonyi ajándékok nagyon bonyolult ügyek. Évente ugyanaz a kérdés jut eszembe, hogy milyen ajándékot adjon. Aztán jön 23.12, és hirtelen megtudjuk, hogy nincs semmi, felfelé.

Milyen ajándékokat szeretsz adni? A kézzel készített és a szlovák szerelemből készül. Hisszük, hogy ebben a cikkben talál egy kézzel készített ajándékot, amelyet szívből ad. Íme néhány tipp a kézzel készített ajándékokhoz, amelyek mindenkinek tetszeni fognak.

Kezdjük a természetes kozmetikumokkal Kék pitypang . természetes kozmetikum Szlovákia szívéből. A bőrért, mint egy virág. Őszinte és kézzel készített természetes kozmetikumok. Illatos ajándék minden bőrtípusra. Tiszta, hatóanyagokból készül. Megkaphatja ezeket a kozmetikumokat férfiaknak, nőknek, gyermekeknek. Számos természetes terméket kínál, mint például bőrkrémek, test- és bőrolajok, gyógynövényes kezelések, balzsamok, bőrtisztítás, szájhigiénia, kozmetikumok férfiak, anyák és gyermekek számára. Kiválasztottunk néhány tippet az Ön számára, amelyekkel boldoggá tehet valakit a családjában, és biztosan élvezni fogja ezeket a kozmetikumokat.

Férfiaknak az Inspiral Harmančk arckrémet ajánlhatjuk. A krémek receptje problémás bőrre vonatkozik, gyulladással, kiütésekkel, hegekkel vagy ekcémával. A krém fő alkotóeleme a csigaváladék-szűrlet, amely hatékonyan regenerálja a sérült szöveteket, gyógyítja a gyulladásokat és a hegeket. Az Inspiral Harmanček kiváló, felszívódó és jó hidratáló tulajdonságokkal, érdekes illattal rendelkezik, és használata még az érzékeny bőr számára is problémamentes.

A férfiak második terméke a borotválkozás utáni gyógyító olaj. Speciális olaj borotválkozáskor az irritált bőr regenerálására és megnyugtatására. Segít megelőzni a kiütéseket. Minden típusú férfi bőrre vonatkozik, beleértve a zsíros, problémás vagy érzékeny bőrt is.

Forrás: Olej po holení (15.12.2019)

Természetesen a Modrá Púpava kozmetikumokat is gyárt nőknek. Mit szólnál az intenzív hajkezeléshez Rosemary. Minden hajtípusra alkalmas, elsősorban a növekedés támogatására szolgál, és megelőzi a hajhullást. Használata serkenti a növekedést és regenerálja a bőrt, megelőzésként szolgál a korpásodás, a hajhullás, a törés és a széthasadás ellen.

Forrás: Vlasová kúra Rozmarína (15.12.2019)

Egy másik termék az Ibolya intenzív bőrkezelés. Természetes elixír az érett, érzékeny bőr számára. Gyulladás, foltok ellen működik, gyógyítja a bőr apró repedéseit.

Forrás: Pleťová kúra Fialka (15.12.2019)
A kék pitypang természetes kozmetikumok nem maradnak le az anyák és gyermekeik gondozásában. A gyermekek számára Neha babaolajat kínálunk kamillával. Támogatja a bőr védőgátjának működését, táplálja és nyugtatja. Segít kiütések, ekcéma esetén. Lazít és megkönnyíti az elalvást. Ezt az olajat 0 hónapos kortól használhatják a csecsemők.
Forrás: Detský olej Neha (15.12.2019)
Maradunk a kozmetikumoknál, és Ön már hallott a termékről ZeoZoe? Ezek természetes alapú fogászati tabletták. Adományozhatja ezt a terméket a karácsonyfa alatt is. Azok az emberek, akik más életmódot folytatnak, biotáplálékot fogyasztanak, ökológiailag élnek, minden bizonnyal élvezni fogják az ilyen természetes fogkozmetikumokat. A ZeoZoe meg akarja változtatni a bolygónk életmódját. A természet nm mindent megad, amire szükségünk van. A zeolit csodálatos bizonyíték. A ZeoZoe fogtabletták a gyártók saját tapasztalatai alapján készülnek. Vegyszerektől mentesek. Tabletták vagy por formájában vannak.
Forrás: ZeoZoe tablety a prášok (15.12.2019)

A harmadikra ​​pedig megvan Ecset Drefku. Szeretnél különbözni másoktól? Saját kefe A Drefka fa fogkefe vésett felirattal. Az ecsetre vésheti nevét, becenevét vagy rövid gondolatát. Használhatja például a ❤ szimbólumot is: Szeretlek ❤ Drágám. A chip egyszerűen fa fogkefe. Biológiailag lebomló, fenntarthatóan termesztett bambuszrézből készül, sörtéi pedig nejlonból. Ezért a kefénk 100% -ban újrahasznosítható és akár 95% -ban lebomlik. És mibe van csomagolva? A csomagolás szintén ökológiai, 100% -ban lebomlik. A doboz és a belső csomagolás újrahasznosított anyagokból készül, és szerves hulladékkal együtt kidobható. Szerintem ez egy remek ötlet.

Forrás: Kefka Drefka (15.12.2019)
És most néhány házi készítésű, kézzel készített. Egy másik termék a Horgolt. A kedvencem. Ha szereted a horgolt dolgokat, itt biztosan meg fogod érni a pénzedet. Kézzel készített horgolt játékok, takarók, kulcstartók, dekorációk és még sok más. Anyának, aki kisbabát adott világra, készíthet egy boldog hurkolt ajándékkészletet, amely 70x80 cm méretű takarót tartalmaz, amely minőségi fonalból, egy választott motívumú csörgőt és egy egeret tartalmaz. választani is. A képzeletnek nincs határa. Minden kézzel készül, szeretettel és odafigyeléssel, a legapróbb részletekig. A kulcstartók is szeretettel készülnek, és Ön is megtervezheti őket. Szalagcímek, amelyek egy névvel díszítik a gyerekszobát, például a falon vagy a kiságy felett.
Forrás: Facebook (15.12.2019)
Forrás: Facebook (15.12.2019)
Szereted a folklórtermékeket? Tehát itt lenne az Ön Festettje az Ön számára. Uraim, ha valami rendhagyó, de ugyanakkor gyönyörű és szlovák darabbal akarunk kedveskedni partnereinknek, akkor itt festettünk termékeket egy kis folklórral. Például egy ilyen női kézitáska, így nekünk, nőknek, soha nem elég. A kézitáskák bőrből vagy szintetikus bőrből készülnek, eredeti bőrszínekre vannak festve, amelyek szárítás után vízállóak. Csak úgy kezelik őket, hogy vegyszer nélkül nedves ruhával finoman letörlik őket. És néhány ilyen gyönyörű cipő. Már el tudom képzelni, milyen csodálatos lesz akkor a feled.
Forrás: Facebook (15.12.2019)

Lenne valami a nagymamánknak is. Például Karolka. Eredeti, kézzel készített, szívhez közeli termékeket kínál Önnek. A szép és kedves dolgok mindenképpen kellemesebbé teszik otthonát, házát vagy irodáját. A Karolka e-bolt elsősorban a kézzel készített textilalkotásnak szenteli a termékeket, dekoratív koszorúk / koszorúk ajtókhoz, táskák, tasakok, táskák, különféle zsebek, gyermek kerékpárkosarak, lányok tűzőgépei - tűzőkapcsok, párnák, párnák, abroszok, abroszok , asztalok, különféle gyermek textil játékok (babák, angyalok, lovak, bohócok, macskák), valami csecsemőknek (rágcsálók, csörgők, pelenkázók), különféle szezonális díszek (húsvét, karácsony).

Minden dolog eredeti, a szövetek folyamatosan változnak, ezért minden terméknek több kombinációja van.

Nagyanyámnak ajánlhatnék akár gyertyákat, bevásárló táskákat, abroszokat, angyalokat, mindenkinek örülne egy ilyen termék.

Forrás: Výrobky Karolka (15.12.2019)
Mit szólnál az egész család számára? Eredeti ajándékot keres? A zokni mindig jó ötlet. A SOXSTAR zokni színt, vidámságot, lédússágot, fantáziát ad. Talán mosolyt varázsol, kellemesebbé teszi a légkört és zoknival szórakoztat valakit. Vidámabb színekkel színesítse a napot, nyakkendővel, rövidnadrággal illessze a zoknit, és színt, játékosságot és jó hangulatot hozzon a világba. Ha rénszarvas mintájú zoknit vásárol, a soxstar egy másik zoknit ingyen ad a hajléktalanoknak. Vásárláskor nemcsak családtagját, anyját, apját, testvérét, nővérét, barátnőjét vagy barátját, valamint nagymamáját és nagyapját ajándékozza meg, hanem egy hajléktalant is boldoggá és jómódúvá tesz.
Forrás: Ponožky SoxStar (15.12.2019)
Forrás: Ponožky soxstar (15.12.2019)

Olyan ajándék, amely felrobbantja az egész lakást? Mit szólnál a Jully kézzel készített termékeihez. Nagyon szép és minőségi termékek. Nem lehet ennyire szépen választani. Nagyon okos és kellemes nő, aki gyönyörű dekorációkat készít, például szappan koszorúkat, szappan csokrokat, pelenka süteményeket és dobozokat gyerekeknek és különféle egyéb termékeket. Jómagam megrendeltem egy szappancsokrot ettől a hölgytől, és elmondom, hogy a tehetséges nagyon elégedett volt. Meg is kaptam ezt a gyönyörű terméket, szintén szappanvirággal teli dobozként, és több hétig csengett. A szappanokat akkor lehet használni, de én személy szerint még nem használtam őket, mert az ilyen szépséget nem lehet lebontani. Minden egyes szívnek tetszeni fog.

Forrás: Facebook (15.12.2019)
Tehát mit talált itt legalább egy tippet egy karácsonyi ajándékhoz? Ezek mind kézzel készített termékek, különösen pedig szlovák termékek. Ezek a gyártók szeretetből és a kezükkel készítenek neked egy terméket. Nincs annál szebb, mint egy ilyen ajándékot kapni. Horgolt takarókat, kalapokat, hurkolt fejpántokat készítek, festményeket festek és különféle dolgokat készítek. Személy szerint örülök, hogy valakit boldoggá teszek a munkámmal és a kézzel készített dolgaimmal. A mosoly a címzett arcán leírhatatlan. Remélem, hogy a kézműves karácsonyi ajándékát is megtalálta itt, és nem csak a gyártót, magát, de főleg azt fogja kedvelni, aki megtalálja az ajándékot a karácsonyfa alatt. Szép karácsonyt kívánok a családjával.
oszd meg
Spracoval: Dominika Šimončičová
Frissítve: 8.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel