HU HU

Tippek a karácsonyi ajándékokhoz kicsit másképp

Saška Mišiková

0 hodnotenia
Kedves barátaim, a karácsony a közelben van, és mindenütt karácsonyi hangulat uralkodik. Ön is úgy gondolja, hogy a bevásárlóközpontok és az élelmiszerláncok aranybányává tették a karácsonyt, és október vége óta javában zajlanak a karácsonyi díszek, és kissé eltűnik a karácsony varázsa? Azt hiszem, mindannyian egy dolgot kívánunk karácsonykor, és főleg a családdal és a barátokkal.

Nos, akár tetszik, akár nem, a karácsony az ajándékokról is szól. Nem csak, de szintén. És ha nem akarunk engedni azoknak a gyártóknak, akik termelésükben a mennyiségre, nem pedig a minőségre koncentrálnak, akkor van egy másik út is. Sok okos szlovák vagy szlovák cég van Szlovákiában, akiktől minőségi ajándékot vásárolhat szeretteinek, és akikkel biztos lehet abban, hogy törődtek a gyártásával, és beletették magukat. Ugyanakkor támogathatja a szlovákiai kis- és középvállalkozásokat, és talán több embernek segíthet, mint amennyit tervez vásárlásakor. És erről van szó, a karácsony varázslatáról, amely a szívbe rejtőzik.

Elsőként mutatjuk be Önnek azokat az embereket, akik a HendiKup e-shopon keresztül dolgoznak. Ez egy szakképzett, fogyatékkal élő embereket támogató e-bolt. Miért éppen a HendiKup? A fogyatékossággal élő emberek nem a "hátrányukat" jelentik, hanem azt, hogy valójában mi az, és mit tehetnek. A HendiKup három nagyszerű embernek köszönhetően jött létre, akik azon gondolkodtak, hogyan lehet támogatni az okos fogyatékossággal élő kistermelőket, akik különféle okokból nem tudják vagy nem tudják, hogyan kell eladni termékeiket. Azt tapasztalták, hogy sokan szép és értékes alkotásokat készítenek, de sokan csak ilyeneket gyártanak, és csak a barátaik és ismerőseik között ismerik őket. Úgy döntöttek, hogy változtatnak ezen. Nézze meg maga a www.hendiKup.sk webhelyen , ahol számos termék található az ékszertől, horgolt játéktól, könyvtől, festménytől a belső kiegészítőkig. Mindezek a dolgok csak a megfelelő ajándék, amely értékes. A minta megtekintéséhez nézzen meg néhány terméket, amelyet a szlovákok praktikus csoportja készített.

166_7oi37ao088.jpg
Forrás: HendiKup (16.12.2019)

Mi a tiéd? A Naševaše.sk egy szlovák online áruház , amely friss dizájnnal, ötlettel és termékkel csoportosítja és népszerűsíti a helyi gyártókat. Termékértékesítést kínálnak azoknak is, akiknek nincs saját e-üzletük, és csak piacokon keresztül értékesítik. Kínálatukban ruhákat, cipőket és kiegészítőket talál férfiaknak, nőknek és gyermekeknek, ötletes belső kiegészítőket, oktató játékokat és játékokat, valamint minőségi natúr kozmetikumok széles választékát. Gyorsan vásárolhat karácsonyi ajándékokat szeretteinek biztonságosan, közvetlenül otthona kényelméből, és emellett támogatni fogja a szlovák alkotásokat . Az ourev.sk elképzelése a legjobb szlovák témájú online áruház létrehozása.

166_k1jj0fu13f.jpg
Forrás: NašeVaše (16.12.2019)

Egy másik ajándéktipp nagyon praktikus lesz. Ez egy fogkefe. Nos, nem hétköznapi! Ökológiai ecsetek Szlovákiából. Az Ecoheart eredetileg nonprofit szervezet volt , amely pénzt gyűjt azoknak, akik megpróbálják szépíteni a környezetüket, vagy azoknak, akik segíteni akarnak a szociálisan gyengébbeknek. Csak később lett a fogkefék gyártása zászlóshajójuk. Az ökológiai ecsetek gyártása bambusz fából sokkal igényesebb kérdés, mint amilyennek tűnhet. Mivel az új ecsetgyártó gépeket műanyaggyártás céljából állítják fel, 1969-től fel kellett feleleveníteniük a klasszikus gépeket. Ezért az Ecoheart célja, hogy felelevenítse a szlovákiai ipari ecsetgyártást egy átlátszó ecsetüzlet megnyitásával, amely mindenki számára elérhető meg akarja nézni a gyártást és a darabos élő történelmet. Azt szeretnék, hogy átalakítsa a Kefkáreň egy védett munkahely, ami lehetőséget biztosít a fogyatékkal élők alkalmazására is. Vessen egy pillantást az oldalukra, és videókat is talál arról, hogyan jöttek létre és mi a jövőképük. Nagyon oktató és hasznos. Ha karácsonyra megvásárolja ezt az ajándékot, szeretteit nem csak örömmel tölti el, hanem a környezetet is.

166_rrvvd5dx0o.jpg
Forrás: Ecohart (16.12.2019)

Ez a fajta ajándék biztosan tetszeni fog azoknak a férjeknek, fiaknak, srácoknak és szerelmeseknek, akik nem tudják, mit vegyenek feleségüknek a fa alatt. A Dulcia Natural bemutatása.
"Munkánk egész életünkre kihat, és szilárdan hiszünk abban, hogy érezni fogod" - ezek a szavak a Dulcia Natural gyártói részéről. Termékeikben megtalálja a legfontosabbat, nevezetesen az életet, a szeretetet és a természet erejébe vetett hitet.
Történetük már régen elkezdődött, még előbb is, mint emlékszünk. A gyógynövénykészítés és a kenőcs családi hagyománya több generációról generációra átöröklődik. Hihetetlen, hogy a Dulcia Natural csapatában mindenkinek megvan a gyógynövénygyökere. Számos megőrzött gyógyító írás jelentősen segíti őket eredeti receptek elkészítésében. A gyártás során történelmileg igazolt alapanyagokat, de kimutatható eredménnyel újonnan felfedezett természetes hatóanyagokat is használnak. Életünk gyorsan változik, de mindig visszatérnek a természetbe.
Szerintem nincs miről gondolkodni, a Dulcia Natural karácsonyi szetteket is kínál, különleges csomagokat, amelyek minden szelídebb felet kedveskednek, talán még a férfiasabbat is.

166_zn45mpdx1j.jpg
Forrás: Dulcia Natural (16.12.2019)

- Valaki valakitől . Szép név nem? Valamiben van valami. Kis vállalkozás, de nagy lelkű. Valami ember áll minden dolog mögött, amit nála talál - legyen szó képzett művészről, diákról vagy fogyatékossággal élő személyről. Végül is, a kézzel készített kézi készítésű, és a kezeknek mindig valakinek kell lennie. És eladják ezeket a kézzel készített termékeket. A fülbevalóktól kezdve a táskákon vagy fa csokornyakkendőn át a kötényig. Nos, csak "valamit valakitől". Csak kézzel készített termékeket kínálnak, így teret engednek a szlovák és a cseh gyártóknak. Megpróbálnak védett műhelyekből és polgári egyesületekből is szállítani dolgokat, és segítenek nekik létrehozni egy másik helyet termékeik értékesítéséhez. Nagyon széles választékot kínálnak, amelyet karácsonyi ajándékként felhasználhat. Látogassa meg a www.cosihandmade.sk weboldalt, és nézze meg maga.

166_277yh0essp.jpg
Forrás: Čosi (16.12.2019)

E cikk utolsó sorait valaki másnak szenteljük, nem szeretteinknek, valakinek, aki teljesen idegen. Végül is a karácsonyi idő az önzetlenségről is szól.
ELFOGADJÁK AZ ÁGYAT, MENTENEK ÉLETET. A hajléktalan emberek olyanok, mint mi. Sokan elvesztették munkájukat, szeretteiket vagy súlyos betegségben szenvedtek. A Depaul Slovakia egy nonprofit szervezet, amely megpróbál mindenkinek segíteni, aki az utcán maradt. Mert az utca senkinek sem lehet és nem is lehet otthona. A tél a legnehezebb teszt a hajléktalan emberek számára, sokan nem élik túl ezt a tesztet. Akkor is segíthet, ha a Depaul kollégiumokban ágyat fogad, hogy mindenkinek segíteni lehessen.

A GoSlovakia csapata szép és áldott ünnepeket kíván.
oszd meg
Spracoval: Saška Mišiková
Frissítve: 8.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel