HU HU

Édesség szlovák mézből, ez a BEELOL

Saška Mišiková

0 hodnotenia
A BeeLol egy érdekes projekt, amely közvetlenül Nagyszombatból származik, konkrétan a Nagyszombati Sportközpontból. Kizárólag természetes alapanyagokból gyártanak cukorkákat és nyalókákat - tartósítószerek, mesterséges aromák, színezékek és aromák nélkül. Összetevőket regionális beszállítóktól szereznek be, a méhméz pedig a szlovák méhészektől származik. Ha ízletes és egyben "egészséges" édességeket keres, a beeLol a megfelelő választás az Ön számára.

Természetesen meg kell említeni, hogy az összetétel ellenére a beeLol nyalókák és cukorkák még mindig édességek, de amikor ízelítőt kapunk az édességekből, mindenképpen jobb választás, ha vegyi adalékanyagok, tartósítószerek és mesterséges aromák nélküli cukrászda felé nyúlunk.

Forrás: BeeLol (11.2.2020)

Az egész Romana Machová fejében kezdődött, aki befejezte a munkáját, és át akart törni valami saját dolgot, és lyukat talált a piacon, mivel 2011 előtt hazánkban nem volt ehhez a kompozícióhoz hasonló cukrászda.
Cukrászdájuk csak természetes összetevőket tartalmaz. Az ízeket gyógynövényekkel, szárított gyümölcsökkel, fűszerekkel és természetes illóolajokkal érik el. Ezenkívül kézzel készítettek. Mindenki, aki megveszi a termékét, munkát ad néhány embernek régiónkban. Minden cukrászdájukat a környezet tiszteletben tartásával állítják elő, mert speciális öko csomagolásba vannak csomagolva , amely természetben szabadon lebontható és újrahasznosítható.

Forrás: Instagram (11.2.2020)

Összefoglalva, a beeLol cukrászda nem tartalmaz mesterséges összetevőket vagy mesterséges vitaminokat, szlovák méhmézet, valódi szárított gyógynövényeket és természetes illóolajokat tartalmaz, ezeket régiónkból származó emberek készítették, így megvásárlásával Ön vevőként járul hozzá A jobb foglalkoztatás érdekében több olyan összetevőt tartalmaznak, amelyeket Szlovákiában vásárolnak, és így termelésük maga is támogatja a régió foglalkoztatását, egy szlovák vállalat állítja elő és kiváló ízű .
A gyártók nem akarnak tétlenkedni és stagnálni, ezért tovább akarják javítani a meglévő termékek receptjét, kipróbálni az édességek és a nyalókák új ízét. Még a zselés cukorkák receptjét is elkezdték kidolgozni.

Forrás: Instagram (11.2.2020)

Úgy gondoljuk, hogy magától értetődőnek kell lennünk egy olyan projekt támogatására, amely törődik a környezettel, valamint az előállításában felhasznált alapanyagok minőségével és eredetével. Együtt támogatjuk a környezetet és egyúttal a kis szakképzett vállalkozókat Szlovákiában.

Forrás: Instagram (11.2.2020)
oszd meg
Spracoval: Saška Mišiková
Frissítve: 8.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel