HU HU

Lekvárokat készítenek, és alkoholt öntenek beléjük. A Gentlejam egy gyöngyszem egy csészében

Dominika Šimončičová

0 hodnotenia
Ahhoz, hogy üzleti terve sikeres legyen, jó ötletre, okos emberekre, stratégiai tervre és természetesen induló tőkére van szükség. Akkor csak ne térj el az útból, és eljön a siker. A Gentlejam alapítójának volt egy elképzelése, amely lekvárok voltak, de nem olyanok, hanem prémium alkohollal készült lekvárok.

A nagymama lekvár, lekvár vagy lekvár receptjeivel olyan, mint a családi ezüst. A szigorúan őrzött nemzedékről nemzedékre öröklődik, ha egy új fiatal vér bejut a családba, és úgy dönt, hogy önállóan készül el. De az is előfordulhat, hogy a lekvár megvilágosodása olyan, mint egy villanás a kékből, és egy nagy jam kaland újrakezdését indítja el. Mindkét esetben még izgalmasabb, amikor színésznői, a lekvártündérek varázslatba keverednek. Ez kezdődik a hagyományos lekvárokkal!

Bemutatunk egy három hagyományos lekvárot, ez pedig a GENTLEJAM lekvárja , amelyben élvezheti a friss gyümölcs, az illatos fűszerek és a kiválasztott prémium alkohol isteni ízét.


Forrás: Gentlejam (14.2.2020)

KI A GENTLEJAM Mögött?

Az Iveta és Matej házaspár úgy döntött, hogy üzletet kötnek, és új finomságokat hoznak a gasztronómiai piacra. Céljuk egy olyan termék létrehozása volt, amely tükrözi az egyetlen teáskanál felső lekvárba rejtett temperamentumot. Mint kiderült, nemcsak a lekvár ízét, hanem az életüket is megváltoztatta.

Iveta Hrabovská volt regionális televíziós műsorvezető és termékspecialista. Egy nap úgy döntött, hogy alkoholt ad hozzá a lekvárhoz. Meg fog lepődni azon, hogy mielőtt azt mondta, hogy üzleti tervet készít lekvárfőzésre, soha nem főzött lekvárot. Pontosan emlékszik, mikor gondolt rá ... Ők és a férje megivottak egy üveg Alibernet-t, és valahol az üveg közepén azt gondolta: „Alkohol elakad.” Hú, megyek! Matej (férj) Ivetára nézett, nem értette és remélte, hogy "kijózanodik" tőle. Szerencsére nem történt meg. Eszébe sem jutott, hogy a gasztronómia egy nap megetetné.

Mi hiányzott neki, amikor elkezdte?

Leghosszabb időbe telt, míg recepteket készített. 4 hónapba telik, míg tökéletesít egy receptet, de akkor az íze megéri. Még piacelemzést is végez, hátha valaki előállt ilyesmivel. Ha igen, az ötletet a kukába dobják, és ha nem, akkor elkezd létrehozni.

És ez még nem minden.

Két olyan alapvető értékre hívják fel a figyelmet, amelyekre büszkék. Az egyik a gyümölcs és a 100 gramm lekvár aránya. A szokásos lekvárok 100 gramm termékben 90 gramm gyümölcsöt tartalmaznak. A GENTLEJAM-ban egyes lekvárokban csaknem 200 gramm gyümölcs van 100 gramm termékben. Ennek az értéknek köszönhetően nem használnak pektint, sem mesterséges aromákat, sem egyéb helyettesítőket. Ezenkívül elegendő természetes cukor és aroma van a gyümölcsben ahhoz, hogy jelentősen csökkenteni tudja a receptben szereplő cukrot.

Tehát mit tesznek a lekvárba?

Friss gyümölcs, illatos fűszerek, minőségi alkohol és egy csipet cukor, semmi több, nem kevesebb.

Minden recept annyira egyedi, hogy minőségét számos gasztronómiai verseny értékelte. Kizárólag a helyi termelők gondosan kiválasztott prémium termékeit használják gyártáshoz. Kiegészíti őket exkluzív alkohol.

Széles választék mindenkinek

16 különböző eredeti recept közül választhatnak, amelyek örömet szereznek az alkoholismertetőknek, a minőségi gasztronómia szerelmeseinek, de a kisgyerekeknek is. Az újdonság három alkoholmentes lekvár, amely alkalmas a legkisebbeknek, vagy azoknak, akik nem tartanak alkoholt vagy nem tudnak alkoholt fogyasztani. Mindenki más számára 10 féle lekvár alkohollal és 3 féle szósz alkohollal.

A fantáziának nincsenek korlátai

Amikor egyedi recepteket készített, Iveta asszony a különleges ízek kombinációjára gondolt. Például elképzelt egy grillezett bordát, egy lédús steaket, és a legalkalmasabb alapanyagokat kereste. Így fokozatosan olyan termékek jöttek létre, amelyek még mindig bontják a határokat. Ezek a lekvárok édes és sós ételekhez egyaránt alkalmasak. Kombinálhatja őket köretként kemény sajtok érleléséhez, vad-, borjú-, kacsa-, sertés- vagy marhahús-steakekhez, szárított sonkához, húsos pitékhez, vagy éppen akkor, amikor ízlelgetik valami édeset.

Az ajándék kérdése megoldódott

Sokan közületek nem tudjátok, hogy pontosan mit vásároljatok, sem a felétek, sem az édesanyátok, apátok, nagyapátok, nagymamáitok vagy barátok számára. Az alkohol ajándékként jó, de minden gratulátor számára a születésnapi parti az ünneplés végén azonnal kinyithatja üzletét, mert mindenki üveggel jön. De mi a helyzet az alkoholos minőségi lekvárral? Ezenkívül egy gyönyörű csomagolásba csomagolva, amely első pillantásra felkelti az érdeklődést. A Gentlejam pontosan erre a célra jött létre. Mindenki örülni fog az eredeti ajándéknak. Csak válasszon lekvárt és egy prémium díszdobozt.

Forrás: Darčekové balenie (14.2.2020)

A cél az, hogy feltétlenül megalapozza magát a szlovák piacon, minél több szlovákiai ember értesüljön a Gentlejamról, hogy minél többen tudjanak róla. Szlovákiában az élménygasztronómia vagy az ajándékgasztronómia fő termékévé válni. Ezután fokozatosan újabb piacokat nyit meg. De mindent saját forrásból és beruházásokból építenek. Nagyon alázatosak a víziókkal szemben, a szlovák piac kiemelt fontosságú, és ha a következő lehetőség jön, akkor nagyon boldogok lesznek.

A GENTLEJAM lekvárok nem fogják kihagyni a szlovák termékeket tartalmazó e-boltunkat - hamarosan. Olyan csomagokat készítünk Önnek, amelyeket a szlovák internet még nem tapasztalt meg, Szlovákia legjobbjait kóstolja meg. GENTLEJAM, hamarosan a történetekkel teli csomagjainkban.

oszd meg
Spracoval: Dominika Šimončičová
Frissítve: 8.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel