HU HU

Dominika Šimončičová

0 hodnotenia
A szirupokat szeretettel és szelíden készítik a hagyományos receptek szerint. A szirupok alkalmasak házi limonádék készítésére, valamint hideg és meleg italok vagy koktélok kóstolására. Próbálja ki az őszinte HERBERT szirupokat.

Mi az a Herbert?

Ez egy olyan vállalat, amelyet a hagyományos mesterség iránti szeretetből alapítottak. A bár és a kulináris színtér sokszínűsége ihlette. Tudásuk és feldolgozási módszerük őseink régi gyakorlatán és saját tapasztalatainkon alapul. Folyamatosan kísérleteznek, új ismereteket szereznek. 2010-ben kezdődött az egész egy kis fazékban. Ma Herbert mögött olyan emberek közössége áll, akik első osztályú alapanyagokat ötvöznek az Ön számára a gyártásban, amelyekre talán nem is számítanak, de hiszik, hogy beleszeretnek.

A Herbert szirupokat tiszta, természetes termékként állítják elő mesterséges esszenciák, édesítőszerek vagy édesítőszerek hozzáadása nélkül.



Hogyan csinálják?

A Herbert szirupok lényege a macerálás, vagyis a hideg kilúgozás. Így megtarthatják maximális tápértéküket és hiteles ízüket. A szirup típusától függően a macerálás több naptól több hétig tart. Minden íz egyedi. A Herbert szirupok alkímiája egyedülálló gyártási folyamatban áll, pontos időzítésben és további feldolgozásban, de a kiegyensúlyozott íz eléréséhez szükséges folyamatokban is.

Minden reggel érkezik egy friss gyümölcs és gyógynövény szállítmány, amelyet aznap feldolgoznak. Törődnek az általuk használt alapanyagok minőségével és frissességével. Az elkészítéshez elsősorban megbízható termelők helyi erőforrásait használják. Mivel azonban szeretnek kísérletezni, úgy döntöttek, hogy ötvözik a hagyományt az egzotikával, amelyet fokozatosan hoznak létre az alkotásban. Céljuk, hogy felhívják az ízlelőbimbók figyelmét, és olyan termékeket hozzanak létre, amelyek kizárólag természetes alapon készülnek, első osztályú alapanyagokból.

Ki áll a Herbert szirupok mögött?

Bár a szirupok főzésének története Herbert Sirupov - Mária alapító gyermekkorába nyúlik vissza, ez az ötlet 2010-ben Londonban kapott igazi körvonalakat, ahol Mário hivatásos csaposként és mixológusként dolgozott. Miután sikertelenül próbálta megtalálni a piacon a kellően jó minőségű és ötletes szirupot, úgy döntött, hogy elkészíti a sajátját. Pontosan olyan, amely megfelel a kritériumainak.

Miután visszatért Szlovákiába, nem mondott le a saját ízek keveréséről és előállításáról, éppen ellenkezőleg. Az első igazi szirup ma a Ginger & Hibiscus hagyományos íze volt. A hibiszkusz savasságának és frissességének és a gyömbér fűszerességének kombinációja már a kezdetektől megtalálta rajongóit. Ezt követték a bevált kombinációk, amelyeket Mário az egyik londoni bárban készített, ahol dolgozott - például a Cucumber & Lime vagy a Lavender & Blueberry.

Amikor a konyha és az otthoni termelés "térdre jutva" elégtelenné vált, 2015-ben saját területükre költöztek. A nagyszombati produkció nagy lépés volt a vállalat fejlődése felé, és egy olyan epizódot indított, amely megmutatta, hogy annak, amit csinálnak, valóban van értelme. Ma szirupokat szállítanak számos létesítménybe Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában, Dániában és másutt. A hagyományos, egész éves ízek mellett évente többször hoznak be korlátozott szezonális kombinációkat, jelenleg egy adott szezonra.

Forrás: Herber sirup ibištek a zázvor (17.2.2020)

De Herbert nem csak a szirupokról szól. Megtalálhatja őket fesztiválokon, piacokon, esküvőkön, rendezvényeken vagy a partin. Mindenhol ott vannak, ahol az emberek szeretik!

oszd meg
Spracoval: Dominika Šimončičová
Frissítve: 8.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel