HU HU

A BROWN & CO exkluzív szirupokat állít elő a Tátra alatt

Dominika Šimončičová

1 hodnotenie
A fiatal tátrai társaság Juraj Iždinský támogatásával rövid idő alatt sok támogatóra talált. Megtérült, hogy a legjobb szirupokat válogatott alapanyagokból állítsák elő. Most a Grandhotel Kempinsky számára is gyárt, a Štrbské plesóban. Nos, mondd el magadnak! Melyiket kóstolná meg inkább? Chili és csokoládé vagy sós karamell.

Ki a BROWN & Co. alapítója?

Az alapító Juraj Iždinský. Jószívű fiatal üzletember, akinek szenvedélye és szeretete van a gasztronómiában. Általános iskola óta mindig valami új és más tetszett neki. Soha nem ült ott csak úgy. Rengeteg ötlet és gondolat kavargott a fejében, és mindig kitalált valamit. Kreativitását a születéséről szóló "koszorúban" kapta. 15 éves korában egy szállodai iskolába ment tanulni. Abban az időben sokat akart főzni, és az ő impulzusa volt, miért döntött egy ilyen iskola mellett. különböző munkahelyeket váltott a középiskolától kezdve, de mindig többé-kevésbé a gasztronómiához kapcsolódott.

Forrás: Facebook (20.2.2020)

Hogyan jött létre a BROWN & CO. Márka?

Azt mondják, hogy nem minden márkának kell azonnal nagy története lenni. Márkája munkájával és elégedett vásárlóival önállóan építi fel történetét. A márkanév Tarantino filmjének nézése közben merült fel benne.

Mi a BROWN & CO. ?

A portfólió 5 termékből áll. Közülük kettő egész évben kínálatban van. Ezek limonádé szirupok, amelyek teán és gyógynövényeken alapulnak. Elsősorban limonádék előállítására szolgálnak, de a képzeletnek nincsenek korlátai. Használhatók hidegre, melegre, kombinálhatók alkohollal is, bármilyen ízlés szerint.

A fennmaradó három szezonális az őszi és a téli időszakban. ezeket kávéhoz szánják. Az első egy "chai fűszeres tejeskávé", a második a kurkuma és a vanília kombinációja, a harmadik pedig jelenleg népszerű és tökös. Mindhárom szörp "hűvös" ízre épül. Új ajánlat készül a nyárra, amely kifejezetten e-boltunkban lesz.

Forrás: Facebook (20.2.2020)

Miért szörpök?

Mindig közel volt a bárhoz. Italok, koktélok, jó alkohol, a világ mindig is lenyűgözte őt, és ott merült fel benne az eredeti ötlet, amikor az ügyfél számára megfelelő vízhez való szirupot kerestek, ami magas és minőség és ízszint. És ma, majdnem két évvel később, megpróbálja valósággá alakítani.

Mit tett, mielőtt úgy döntött, hogy saját márkájú szirupokat hoz létre?

Vegán éttermet és bárot vezetett Poprad központjában. Mindegyiket külön-külön. Mindkét vállalat a saját életét élte, és ez 7 napos munka hetet hozott neki. Reggeltől reggelig, ami számára eléggé kimerítő volt, és ez volt az egyik oka annak, hogy más üzleti tevékenység mellett döntött. Bízik benne és az általa létrehozott termékben, amiben hisz.

Forrás: Facebook (20.2.2020)

A nyersanyagok fontos és minőségi alapot jelentenek a sikerhez, hogyan tudja ezeket ellenőrizni?

A kezével dolgozik, és semmi nem megy bele a szirupokba, amit nem kóstolna meg magában. Az alapvető nyersanyagok közé tartoznak a szárított gyógynövények, cukor, fűszerek. Finomított fehéret használ, de a megrendelő számára nádcukrot is kínálhat, amelyet megrendelésre állítanak elő. Egyetlen cukor sem egészséges, akár fehér, akár nád. A szirupjaik nem hasonlítanak egészséges termékekre, de azért készítik őket, hogy ízletesek legyenek, és ha van, akkor örömükre szolgálhat.

A szirupokat nem csomagolják, és nem is műanyagba csomagolják. Minden csomagolás üveg. Higiéniai okokból azonban eldobhatók. A palackcímkék újrahasznosított papírra nyomtathatók.

Forrás: Facebook (20.2.2020)

BROWN & CO SYRUPS BASICS - Valódi cukorból készült bárszirupok mesterséges adalékok nélkül.

Bemutatjuk az alapvető, egy típusú bár- és kávézószirupok új kollekcióját, valódi cukorból és természetes alapanyagokból. Szörpöket főztek azoknak, akik már nem szívesen fogyasztanak valamit a limonádéikban, a kávékban és az italokban, amelyek inkább az olajat, mint a cukrot fogyasztották. Választhat olyan ízek közül, mint vanília, karamell, kókuszdió, mangó, grófszürke és még sok más. Dolgoztak a recepteken is, akár egy évig is eltartanak, és ha helyesen tárolják, hűteni sem kell. Ezenkívül egy üveg alapszirupból akár 50 ital is megkóstolható.

És ami a legjobb, hogy Szlovákiában készülnek, és hamarosan megtalálja őket a GOSHOP-os csomagjainkban, amelyeken keményen dolgozunk.

oszd meg
Spracoval: Dominika Šimončičová
Frissítve: 8.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel