HU HU

Hová menjünk a hétvégén 07.-08. 2020 március

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
Ön is úgy érzi, hogy a hétvége tarthatatlanul közeledik? Emlékszel, amikor megszámoltad a napokat, hányszor alszol, és máris itt van? Ha szerdán olvassa a hétvégi eseményszűrőnket, akkor csak két napig alszik, és lesz hétvége ... Nos, eljön a hétvége, de mi van ezzel? A GoSlovakia portál számos tippet kínál az utazásokhoz, és főként abban segít, hogy eligazodjon több száz eseményen Szlovákiában. Minden héten kiválasztunk néhány hétvégi tippet a "Hová menjünk a hétvégére" jelentésünkhöz. Ne felejtsen el minden eseményt a goslovakia.sk/podujatia oldalon ...

Nehéz hét után rendesen ki kell oldania magát. A Smola a Hrušky együttes különleges akusztikus turnéra indul 2020-ban Mirka Miškechová énekessel és zeneszerzővel együtt. A zenekar a legnagyobb slágerek és régi dalok repertoárjával látogat el új akusztikus feldolgozásokban. A punk romantikusok és vendégeik több mint 2 órás programot játszanak, és ismét egyedülálló zenei élményt kínálnak rajongóiknak ezen a pénteken a nyitrai Music and Cafe-ban.

195_yuz4bp7u67.jpg
Nagyszombat pénteken életre kel a TECHNO-val. Két techno esemény van, rövid távolságra egymástól. A Zeleno kríčka legendás legénysége, a "Megyek a Technóba " srácok, azaz PETER SPARKS és PAUL LA POYD kora reggel gondoskodnak egy megfelelő rakodóról. Ne felejtsd el a TECH YES partnert pénteken Nagyszombatban! . Ez azonban nem minden fog történni Kis-Rómában. Az idei első hímzés a TEN Club Hlavná utcai helyiségeiben a Drum & Bass rakományt kínálja, ahogy lennie kell. Van miből válogatni ...
195_29v9vq8yeo.jpg

Térjünk át Piešťany-ba, ahol Virunga jó adag egzotikát hoz a Piešťany-i erőmű helyiségeiben. Szombaton a legkiválóbb minőségű friss és szárított gyümölcsöket kóstolhatja meg. Állj meg az afrikai piacokon, gyümölcsök, fűszerek, diófélék és még sok minden más vár rád.

Gladiátor, ez a szlovák formáció ősidők óta itt van, és még mindig itt vannak közöttünk ... Talán te vagy az egyik rajongójuk! Ha igen, szombaton Nyitrán a Zene és Kávézóban 20: 00-tól.

195_nq4uop1cjf.jpg
Kassa szombaton Funky stílusban fog élni! Ismeri a Delegáció csoportot? Biztosan tudni fogja (kattintson a videóra a szöveg alatt). Ez a Zdena Studenkovánál talán idősebb formáció kis Szlovákiánkba érkezett, hogy kissé felvidítson minket . Valószínűleg látták a választási eredményeket :-). Szombaton Közép-Puba -ban olyan slágerek fognak megjelenni, mint: Hol van a szerelem, vissza akarlak kérni, Ó kedvesem és még sok más.

Táncolt? Akár rock, akár funky, akár techno volt, úgy gondoljuk, hogy jól érezted magad ... Vasárnapra a sportot és a kultúrát választottuk. Éves futásra kerül sor Majcichovban. Nem akármilyen futásról van szó, de még a Szlovákia bajnokságáról is, amely több száz futó részvételével az úton fut.

Tudja, melyik kortárs szlovák művésztől a festményt is a pápa adományozta? Ő Lukáš Brašeň , más néven Luka Brase . Árva szülöttje, akinek fáradságos munkája sok kezdő művész számára inspirációt jelenthet. Kiállítása visszatér a Zichy pozsonyi galériába . Az alkotásokat március 18-ig láthatják.

195_33r6l3w8qi.jpg
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 4.3.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel