HU HU

A COVID-19 védelme és az ellene való küzdelem

Dominika Šimončičová

0 hodnotenia
Nem könnyű erről a témáról írni. Szörnyű, ami az elmúlt hetekben történik a világon. A korona, az emberiség fenyegetése. Ez a vírus mindannyiunkat megijeszt. Aggódunk önmagunkért és családunkért. Imádkozunk, hogy legyőzzük mindezt, és reméljük, hogy a vírus a lehető leghamarabb eltűnik és teljes életet élhetünk, mint korábban.

Jelenleg minden nap egyre több fertőzöttünk van. Szeretnénk megírni Önnek, hogy miként védekezhet a vírus ellen, és mit kell tennie ebben a helyzetben, de főleg azért, hogy mi emberek ne essünk pánikba. A pánik és a stressz nagyon rossz társ az ember számára, és még nem az emberiség számára.

A COVID-19 nevű pestis terjed az egész világon, és ennek legyőzésére csak az küzdelem lehet! Ez a legnagyobb válság, amelyet Szlovákia átélt.

Hogyan védekezhet a COVID-19 ellen?

A védelem legjobb módja, ha szappannal és vízzel rendszeresen mosson kezet legalább 20-30 másodpercig. Összefogott kézzel mossa le, hogy ellepje az ujjak közötti helyet. Mossa meg ujjbegyeit körkörös mozdulatokkal a másik tenyerében. Ne feledje a hüvelykujj és a csukló környékét. Öblítse le kezét folyó víz alatt, és szárítsa eldobható zsebkendővel vagy törölközővel. Használjon folyékony szappant, mivel baktériumok maradhatnak a szilárd anyagon. Használjon antibakteriális géleket is, amelyeket mindig magánál kell tartania, amikor vásárolni megy. Minden nap vegyen C-vitamint, laskagombát és főleg cinket. A koronavírus elsősorban cinkhiányos embereket érinti, ezért étrendjéhez hozzá kell adnia a chlorella GW-t. Védje magát kolloid ezüsttel is. Tanulmányok azt mutatják, hogy képes megölni a HIV-1, az influenza és a SARS vírusokat, beleértve a jelenlegi vírusokat is.

Tudjuk, hogy jelenleg hiányzik az antibakteriális gél az üzletekben és az e-boltokban, azt mondanám, hogy egyáltalán nem. De ne aggódjon, otthon is készíthet ilyen antibakteriális gélt, én pedig útmutatásokat adok arról, hogyan kell csinálni.

Szükséged lesz.

Alkoholfogyasztás, előnyösen 80%, aloe vera gél, teafaolaj és spray palack.

Mindezeket az összetevőket kőboltokban vagy az interneten szerezheti be.

Öntsön alkoholfogyasztást, 15 csepp teafaolajat és 2/3 aloe gélt 1/3 palackba. Rázzon össze mindent szépen, és antibakteriális gélt ad a világon, így több ilyen terméket készíthet.

Azonban a legjobb az Ön számára, ha lehetősége van a lehető legalacsonyabb szinten maradni az emberek között. Lehetőleg otthon legyél. Csak akkor menjen a boltba, ha sürgősen szüksége van valamire, és főleg, ha odamegy, vegyen fel egy kendőt és kesztyűt. Viszont ha nincs, akkor elkészítheti otthon, különben egy sál, kendő, zsebkendő elegendő lesz, főleg az arc védelme érdekében. Most mindannyian segítenünk kellene egymást, ha ügyes vagy, készítsd el őket, és néhány euróért ingyen biztosíthatod őket olyan embereknek, akiknek szükségük van rá, és nincs annyi pénzük a boltokban értékesített kendőhöz.

Élelmiszerboltok?

Vásároljon mértékkel. Vannak olyan családok és emberek, akik egy hónappal korábban nem tudnak vásárolni, napról napra élnek. És ha nem tudnak enni semmit, akkor nem vírust kapnak, hanem emberi hülyeséget. Mindannyian értékesítőinkre gondolunk, akiknek mindennap munkába kell menniük, hogy legyen mit ennünk. Vegyen fel egy kendőt és kesztyűt, amikor elmegy az élelmiszerboltba. Védje magát és őket, mert nélkülük nem lesz nyitva az étel, és nincs mit ennünk. Eladónőink jelenleg hősnők számunkra.

Mi értelme van nekünk?

Felhívjuk a figyelmet egészségünkre, erősítsük immunitásunkat, vállaljunk felelősséget mások iránt, kerüljük a nyilvános és gyűjtőhelyeket, ha megrendelsz valamit az online áruházból, és lehetőség van kártyával fizetni, akkor fizetj vele, azonnal moss kezet a csomagok átvételét. Otthon jelölje ki mobileszközeit, pénztárcáját, ajtó- vagy bejárati kulcsát, vagy fürdőszobáját vagy WC-jét, mert soha nem lehet tudni, hol tartózkodnak a baktériumok.

Hogyan kell megfelelően fátylat viselni?

A lepel véd másokat. Tegyünk mindannyian úgy, mintha fertőzöttek lennénk, és legyünk olyan óvatosak, mintha mindannyian fertőzöttek lennénk.

Mielőtt felteszi a kendőt, mosson kezet szappannal. Tegye fel a kárpitot, hogy az a lehető legjobban elférjen. Ne tartsa az arcát viselés közben. Ha véletlenül elakad, mossa meg a kezét, vagy használjon antibakteriális gélt. Ha a kendő nedves lesz, cserélje ki. Tegye le a kendőt az arcáról úgy, hogy megragadja a gumiszalagokat, és ne érjen az arcához! Biztonságosan használt, hogy Ön és a körülötte lévők ne fertőződhessenek meg. (csukja be a táskát, dobja be a vászonszövetet a mosógépbe, és mossa meg újra a kezét).

Úgy gondolom, hogy együtt fogjuk kezelni, és felelősségteljesen fogunk megközelíteni ezt a helyzetet, nem akarunk többé fertőzést kapni, és minden bizonnyal el akarunk búcsúzni a vírustól az elkövetkező hetekben és hónapokban, és úgy élünk, mint korábban.

Ragaszkodjon GoSlovakia csapatához

oszd meg
Spracoval: Dominika Šimončičová
Frissítve: 18.3.2020
Forrás: GoSlovakia


Összefüggő... rólunk írtak

Lehet, hogy érdekel