HU HU

Miről szól a Szlovákiára irányuló Rúška-kezdeményezésünk?

(ms)

0 hodnotenia
A GoSlovakia portál a szlovákiai Rúška-kezdeményezésből származik. Tájékoztatás világosan és átláthatóan egy helyen.

A GoSlovakia-nál kezdettől fogva együttműködünk városokkal és falvakkal. A mai kihívásokkal teli időkben is naponta látjuk, hogy az önkormányzatok és városok kezdeményezik, hogy bátorítsák polgáraikat a védőruházat gyártásában való részvételre. Megfigyelhetjük azt is, hogy valakinek van elég okos embere, varrónője, varrónője - de nincs szövet vagy gumiszalag. Másoknak van anyaguk, és emberek hiányoznak.

Segíteni akarunk, és gyorsan elindítottuk a kezdeményezést, és technikai támogatást fejlesztettünk hozzá. Ezen belül az érdeklődő város vagy önkormányzat regisztrálhat, és profilján belül közzéteheti, hogy leplet biztosít-e polgárainak. Kapacitások esetén túltermelést tud ajánlani önkormányzatától, és a Szlovákiának szóló Rúška-kezdeményezés részeként közvetíti azokat azok számára, akik maguk nem tudják biztosítani őket.

A függönyökből még mindig hiány van, és tudjuk, hogy falvakban és városokban sok okos és elkötelezett ember él, aki tudja, hogyan készítsen függönyöket. Azt is tudjuk, hogy sok település és város már kommunikál polgáraival, és a polgárokkal együttműködve próbál fátylat adni. Anyagot keresnek, aki tudja és tud, keresik és mozgatják az utasításokat a fátyol és hasonlók varrására.

Többet tehetünk együtt!
A mi érdekünk, hogy ösztönözzük őket ebben a tevékenységben, és szisztematikus támogatást nyújtsunk, amelyen belül fel lehet jegyezni, hogy ki fejleszti az ilyen tevékenységet, lehetséges-e leplet szerezni e kezdeményezés alatt, hogy aztán eloszthassák őket akik nem tudják biztosítani őket.különben.

Fátyol INGYEN. Az önkormányzatok felhívást tehetnek közzé az állampolgárok számára, hogy önkéntes alapon vegyenek részt a varrásban. Ha szolidaritásból valaki fátylat varrhat és megoszthatja, a közösség felveszi, regisztrálja és felajánlja azoknak, akiknek szükségük van rá.

Fátyol VISSZATÉRÉSRE. Az önkormányzat bizonyos forrásokat elkülöníthet a függönyök megvásárlásához. Megvásárolhatják ezeket a függönyöket 0,50 EUR / 1 kendő áráért, és így részben megtéríthetik az előállításukkal kapcsolatos költségeket. Motiválni akarjuk azokat, akik hajlandóak lennének kezet nyújtani a munkához, de nem engedhetik meg maguknak, hogy ingyen végezzék. A 0,50 eurós ár nem kereskedelmi jellegű, és ennek a kezdeményezésnek nem célja a függönyök kereskedelme. Ha érdekli ezeket a függönyöket, az önkormányzat ugyanolyan áron kínálja őket emelés nélkül.


Be akar kapcsolódni, támogat minket, partner szeretne lenni - ÍRJON MINKET és mi kapcsolatba lépünk Önnel .

Soha nincs elég minőségi információ!
Azonban nem csak fátylak mellett maradunk. A kezdeményezés részeként igyekszünk elegendő minőségű, a témához kapcsolódó információt is hozni. Néhány lehet, hogy nem kap elég figyelmet. Például - hogyan kell fátylat megfelelően viselni és hogyan kell kezelni a használata során, de én használat után. Melyek a leggyakoribb hibák a fátyol kezelésénél? Fokozatosan hozunk Önnek is ilyen információkat.

Az önkormányzat az első sorban.
Az önkormányzat, amely részt vesz a függönyök nyilvántartási és újraelosztási rendszerében, megközelíti azt a szándékot, hogy képes "összegyűjteni" a polgároktól a függönyöket, regisztrálni és a rendszeren belül közzétenni. A felesleges kárpitokat, amelyekre már nincs szüksége polgárai számára, felajánlhatja más önkormányzatoknak és városoknak, vagy más intézményeknek.

Szolidaritás!
Tudjuk, hogy a szolidaritás eleme nagyon erős. Naponta figyeljük, hogy hányan segítik egymást, és portálunkon keresztül szeretnénk példákat felmutatni a bevált gyakorlatokról és tapasztalatokról. Az egyik dolog az önkéntesség ebben a kezdeményezésben. Az INGYEN leszállított és átadott függönyöket nyilvántartásba veszik és ilyen módon felajánlják azoknak, akik másképp nem tudják biztosítani őket.

Köszönjük!
Az érintett önkormányzatok és városok, amelyek adatokat publikálnak.
Minden önkéntesnek, hogy függönyöket készítettek a környezetükhöz.
Projekt partner.
Olyan emberek, akik osztják a Rúška-kezdeményezést Szlovákia érdekében.

oszd meg
Spracoval: (ms)
Frissítve: 22.3.2020
Forrás: GoSlovakia


Összefüggő... rólunk írtak

Lehet, hogy érdekel