HU HU

Örömmel megoldjuk a technikai kérdéseket és problémákat

(ms)

0 hodnotenia
Teljes technikai támogatást nyújtunk. Önkormányzatát a regisztráció után ellenőrzik, ez a folyamat általában 45 percet vesz igénybe, és akkor adatokat adhat meg.

Lehetséges megoldások a problémákra:

1. Regisztráció után nem tudok bejelentkezni.

1. válasz: A regisztrációt követően mindig meg kell erősítenie azt a linket, amelyet a regisztrációban felsorolt e-mailre küldtek. (Ha nem kapta meg az e-mailt, ellenőrizze spamjét)

2. válasz: Az adatokat jóváhagyják és hozzárendelik az Ön önkormányzatának profiljához. Kérjük, próbálkozzon újra később (kb. 30 perc).


2. Jelentkezhetek, de a kezdőbetűkre kattintás után megvan a Jóváhagyjuk a regisztrációt üzenet.

1. válasz: Önkormányzatának még nincs létrehozott városi / önkormányzati profilja a rendszerben. Munkatársaink az Ön weboldalán elérhető adatok alapján ingyenesen elkészítik. Ez az eljárás néhány percet vagy órát (általában legfeljebb 30 percet) igénybe vehet. Kérjük, próbálkozzon újra később.


3. Helytelen adatokat írtam be az űrlapba, vagy frissíteni akarom.

A1: Ha hibát vétett vagy beírta az adatokat, kérjük, nyissa meg újra az űrlapot e-mailben, vagy jelentkezzen be a weboldalon az adatok frissítéséhez.


4. A rendszer hibaüzenetet mutatott az adatok beírásakor: szerverhiba, hitelesítési hiba stb.

A1: A weboldalt és az adatbázist fenntartották. Egy pillanat múlva minden újra működni fog.


Ha további problémát szeretne felvenni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben: antikorona@goslovakia.sk vagy telefonon: +421 904 444 477.

oszd meg
Spracoval: (ms)
Frissítve: 21.3.2020
Forrás: GoSlovakia


Összefüggő... rólunk írtak

Lehet, hogy érdekel