HU HU

Dominika Šimončičová

0 hodnotenia
A terjedő koronavírus kiürítette városaink, parkjaink és bevásárlóközpontjaink utcáit. Minden lelassult és elhallgatott. Ennek ellenére kényelmünkről továbbra is gondoskodnak az eladónők, takarítók, szakácsok, sofőrök, orvosok és még sokan mások.

Egy váratlan ellenség nemcsak az egészségünket, hanem a karakterünket is ellenőrzi. Ezért, kedves szlovákok, ne felejtsük el, hogy a fátyol mellett figyelmet, tisztességet, felelősséget, segítőkészséget és megértést is viselnek. Legyünk fegyelmezettek, hogy együttesen minél hamarabb visszatérhessünk a normális életbe.

Őszinte köszönet mindannyiuknak a hajlandóságért, segítségért és elkötelezettségért. Valamint tisztelet, csodálat és tisztelet. Te vagy a mai hősök.

A mai hősök olyan emberek is, akik fátylat varrnak.

Órákat töltenek a varróasztalnál, anyagokat keresnek és terjesztenek. Szlovákia egész területéről érkező önkéntesek úgy döntöttek, hogy fátylat varrnak és enyhítik a koronavírus-járvány kialakulását, és ezzel megakadályozzák a felesleges haláleseteket. Ahol az állam nem segít, az emberek segítik egymást.

Nézze meg a motivációs videót, amely feltételezem, hogy kissé felvidít.

oszd meg
Spracoval: Dominika Šimončičová
Frissítve: 25.3.2020
Forrás: GoSlovakia


Összefüggő... rólunk írtak

Lehet, hogy érdekel